reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jaki przyjemny ruch tu z rana :-)

Witam wtorkowo.

W domu pachnie muffinami :-) O 16.00 przychodzi ksiądz po kolędzie :-) a tu taki bałagan. A mąż śpi. Ach...
Sempe oby operacja pomyślnie sie zakończyła. Trzymam kciuki za mamę.

Joaś ja właśnie boję się tego nieprzyjemnego uczucia jak pozwiemy tego gościa. Trochę mi go żal bo znam jego smutną historię ale to go nie usprawiedliwia.

Idę zajrzeć do piekarnika.

reklama
co za ruch

Mamuś Ty to masz, oby wyszło jak najmniej kaski do zapłacenia, ja się na tym nie znam to nic nie doradzę, mogę tylko kciuki trzymać

Sempe trzymam kciuki również za Twoją Mamę
Azile zdrówka dla was no i gratki ząbków, moj starszak w święta stracił pierwszego zęba, rosną mi dzieci oj rosną.

Zuz inka zdrówka dla dzieciaczków

Joaś pięknie lecisz z tą wagą, pogratulować

Bedi je też gruba i brzydka, czasami w lustrze się wolę nie oglądać, a dzisiaj jeszcze na glukozie byłam.

Weroniczka u nas też dzis kolęda, a w piekarniku się suszą bezowe bałwanki na jutrzejszy bali do przedszkola.

przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłam więc ściskam Was wszytkie
i jeszcze Naatkę i Stefę Madlen Majqę Pawimi

Katrinna super że już po chrzcinach

Ja na piątek muszę upiec mojej Małgosi ciastka urodzinowe do przedszkola. A na niedzielę to już w ogóle mam wypieków że hoho bo maluchy mają gości urodzinowych :-) Cieszę sie bo znów będę mogła coś ładnego, dobrego i sprawiającego radość nie tylko dzieciom upiec :-) Uwielbiam piec torty dla moich dzieciaków. Co roku mam nie lada wyzwania bo zamawiają torty o różnych kształtach :-) W tym roku będzie boisko i łąka z kwaiatami :-)

Sempe masz jakies wieści od mamy?

A u mnie Marta sie rozlozyla. juz goraczkuje. Boje sie , bo my wszyscy ciezka te grype przechodzimy. Oby jej mocno nei zlamalo:(

oj Alize zacznij podawac Małej wapno, duzo wapna!
Weroniczka nic nie wiem, pewnie wytną jej te guzy ale czy złosliwe dowiemy się pewnie za 2tyg

pisze z Małym na rekach:-) zostwiłam na:ninja2: swoje lico;-)

Hej wtorkowo!

Dzięki dziewczyny za wszystkie komplementy :zawstydzona/y: ale to tylko był efekt nałożenia kilograma szpachli a la make -up...Nigdy wcześniej sie tak beznadziejnie nie czułam. Na Sylwestra była u nas koleżanka anorektyczka - ma 34 lata czyli o całe 6 więcej ode mnie i przy niej czułam się naprawdę jak brzydkie kaczątko. Mój mąż wspaniały oczywiście dokłada oliwy do ognia że przestaję mieć nawet ochotę go oglądać. Wiecie o czym mówię:sorry2:

Sempe - jejciu, przyplątało się mamie paskudztwo, daj znać jak najszybciej jak się czuje i jak poszło. A z butlą to chyba azile ma rację...Ja :sorry2:karmiłam Dominika 18 miesięcy więc wiem czym to pachnie:tak: Też kochał cyca bardzo i w nocy dawał czadu jak mało który. A w dzień jak szłam do sklepu to karmiłam go przed wyjściem i jak tylko doszłam na miejsce jak również po zakupach i jeszcze raz jak dotarłam do domu. Jak gdzies jechałam to w autobusie też jadł...Niestety:dry:

Mamus - a sio deprecho!! Urzędasy w pl żyć ludziom nie dają, zwłaszcza jak masz własny biznes - zamiast wspierać małe firmy i podkręcać gospodarkę...

Azile - Martusia to gryzon teraz, co? hehe. I zdrówka dla was!!:tak:

Weroniczka, pozwij gościa i się nie przejmuj - niestety wy teżnie macie lekko, ty sobie dorabiasz ale kredyty zżerają więc niestety...i skąd ty bierzesz tyle energii do pracy? Daj trochę...

Natkaa - u ciebie już mniej jak więcej. Wstyd się przyznać ale ja nigdy nie zrobiłam glukozy na czczo więc wynik pewnie zafałszowany był. Z chlopakami jadlam cala dobe co 2h wiec nie wiem kiedy mialam sobie zrobic przerwe nocna?:shocked2: Moj organizm jak jestem glodna reaguje od razu migrena, zawrotami glowy itd

majqa ja też nie mam imienia i się nie zanosi. Mąż chce Maję ale Angole bedą pewnie czytać to Madża i klops. Ja nie mam kompletnie pomysłów. Najgorsze jest to żę oboje bardzo źle reagujemy na ciążę tym razem. Ja nawet nie rozwijam tematu ze znajomymi choć dziś rano maluszek porządnie mnie kopał. Z jednej strony radość że jest ok a z drugiej depresja na maxa. Koledzy m już przyjmują zakłady że 5 też sobie machniemy. Nie wiem czy to z ich frustracji wynika? Jeden nie może spłodzić dziecka od 7 lata drugi to duży dzieciak z 7 letnim synem i basta. Masz rację Joaś że ludzie teraz są bardzo wygodniccy. Dobrze mi było z teśćiową która mnie wspierała jako jedyna;-)

Joaś a te hormony mówisz na dziewczynkę? Bardzo bym chciała:tak:Myślę że stopiła by mojemu m serce ( on notabene ma chyba z kamienia):tak:

Hej :) piszę na szybciocha z pracy bo tu tyle sie dzis dzieje :) a ja nie mam jak na złość czasu w domu czytać..

Bedi Ty się głupimi gadkami ludzi nie przejmuj, to sa zryte berty i tyle hehe ja uważam że oni tak naprawde nie wiedzą co to jest za szczescie miec dzieciaki teraz moze jet ciezko i czlowiek ma czasem ochote rzucic to wszystko i uciec ale pomyslmy jak fajnie bedzie jak juz podrosną napewno nigdy z nudow nie umrzemy ;) Ile ja się nasłuchałam na temat moich ciąż ( albo ciąży niewiem jak to odmienić ;)) nawet ostatnio moja szefowa palenła ze mam się w planowanie nie mieszać bo kiepsko mi to idzie patrzac na ilość moich dzieci :( ale ja to juz mam głęboko w nosieee .. Ciąża to najfajnieszy czas jesz co chcesz i mozesz tyc ile chcesz i nikt Ci nie moze powiedziec ze jestes gruba bo poprostu jestes w ciazy ;) Potem sie bedziesz martwic co zrobic z tymi kg ;) a pomysl jakie ta suchara ma zycie byc ciagle pieknym i idealnym nie daj boze jeden dzien bez makijarzu i czar pryska hehehe.. Jezeli chodzi o plec brzydka to oni sa z jakiejs innej bajki baa z innego swiata Moj tez doprowadza mnie do bialej goraczki wczoraj tak sie cieszylam z naszego rocznicowego wieczora ale oczywiscie czar prysl bo glupota musi rzadzic .. przed pojsciem spac po obejrzeniu programu o operacjach plastycznych moj M podsumowal to tak : chciałbym dotknac takiej sztucznej piersi, takiej jedrnej i stojacej.. po czym odwrocil sie i zasanł :( Dziewczyny myslalam ze go udusze dzis wylalam morze łez ale nie odezwe sie do niego niech pedzi do sztucznych cyckow ehh :dry:

Azile, Zuza i inne chorowitki zdrówka życzę

Lenka ja rowznież ściskam gorąco :) a jak się czujesz ?? najgorsze badanie w ciazy to badanie z glukoza bleeee ..

Katrina juz pewnie niedlugo ktos do ciebie ponownie zawita zaniedlugo wielkanoc potem dlugi weekend majowy wakacje no i zas swieta :)

Sempe jak mama ??

Mama i dowiedziałas sie czegos ?

Weroniczka a Ty jak robisz takie wymyslate ciasta to używasz tej masy kolorowej (cukrowa? )

Pawini mam nadzieje ze tym razem nie ma tu paplania o dupie marynie i juz wiecej Cie nie zamuli ;)

dzien dobry...o faktycznie jak przyjemnie na watek wejsc :-D witam moje drogie i na razie zmykam bo musze swoich synalkow dobudzic i przygotowac do szkoly, usiadlam sobie na moment zrelaksowac sie przy porannej kawce zanim cala wrzawa sie rozpocznie ale niestety czas nieublagalnie ucieka i musze juz leciec na gore zajac sie kawalerami ;-) Pozdrawiam i wpadne pozniej.

Stefa różnie. Ale jeśli nawet używam lukru plastycznego lub marcepanu to własnej roboty. Najwięcej jak się da to robię sama. Przynajmniej wiem co jem. Nawet jeśli dam tam szczyptę barwnika spożywczego to jest to niebo zdrowsze niż gotowe kupione w sklepie :-)

reklama
Pawimi czasami zapominam ze TY nie stąd:-D i inną godzine masz niż my hihihih
Steffa nic nie wiadomo, mama milczy, wkurza mnie to ze nie mam jak podjechac do szpitala!!
Azile mała ma ząbki?? gratulacje ja sobie nie wyobrazam cyckowania z ząbkami, Mały tak potrafi scisnąć mi piers ze jak wyciągne to az biała jest z braku dopływu krwi:-D a co dopiero jakby ugryzł!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a nie wiem czy Wam pisałam ale nadal nie mamy lusterek więc samochód stoi a ja siedze w chacie jak ten tłumok...
a dzis spadł u nas śnieg:-)

Mama jak tam załatwiłaś juz wszystko?

idę Małego na balkon wystawić, pospi sobie na powietrzu:-)

Do góry