hej kobietki i ja witam poswiatecznie...dzis pierwszy raz dzieciaki do szkoly a ja do pracy po dluzszym urlopie i nie ciekawie wygladalo poranne wstawanie
Nie wierze ze to juz 7 styczen i dekoracje swiateczne trzeba pochowac na kolejny rok. Odwiedziny mojego syna sie udaly, same swieta spedzilismy intensywnie ale bardzo przyjemnie i cieplo. Jak wspominalam wczesniej w tym roku bylismy zaproszeni wiec nie musialam poswiecac tyle czasu na przygotowywania i kuchnie jak zwykle to ma miejsce. Duzo sie dzialo, sporo imprez, spotkan ze znajomymi, ogolnie jestem zadowolona. Ale tak to jest ze co mile szybko sie konczy i trzeba wrocic do zwyczajnego, nudnego zycia.
Mamo - z tym clem to calkiem normalna sprawa, jesli zamowilas bezposrednio ze sklepu nie przez osobe prywatna niestety tego nie unikniesz. Czasem nawet nalicza clo jesli osoba prywatna wysyla w orginalnym pudelu i przedmiot wydaje im sie zbyt podejrzany na zwykly "podarunek". Ja zawsze w deklaracji wpisuje ze jest to "gift" i szczesliwie nikt jeszcze nie zostal ukarany clem ale slyszalam rozne historie od ludzi ktorzy cos tam wysylaja i odbiorca przechodzil gehenne. Dodam ze oplata moze byc spora i przykro mi ze nie mam weselszej informacji
.
Joas - gratuluje pomniejszenia rozmiaru garderoby! Zycze odpoczynku troche...
Weroniczko - fatalna sytuacja z tymi meblami, kurcze mialam nadzieje ze juz dawno ten problem rozwiazaliscie. Coza oszust Wam sie przytrafil.
Sempe - ani mi sie waz wypisywac gdziekowiek
Jestesmy tylko troche przygaszone bylysmy ta bezsensowna paplanina o dupie Marynie i glupotami.
Madlen - widzialam zdjecia Twojego slicznego skarbenka na FB ;-)
Katrina - niestety wiem cos na temat smutku po wyjezdzie rodziny. Bardzo bylo mi przykro jak moj syn wyjechal po swietach, nie moglam sobie jakos miejsca znalesc :-( Gratulacje z okazji chrzcin i super ze wszystko wypadlo tak jak sobie zamarzylas.
Natkaa - jak spacerek minal?
Azile - milo Cie widziec
fajnie ze stare znajome twarze sie w koncu pokzuja na watku bo juz ze smutkiem mialam skwitowac.
Pozdrawiam goraco i do uslysznie.