reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Majqa wybacz, przez to zamieszanie swiateczno noworoczne przegapilam -->

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA NATALKI!!!

Dziewczynki swieta sie skonczyly, nowy rok nastal wiec wylazic z ukrycia i sie meldowac prosze!!! ;-)

reklama
Za 2012 jest bez zmian, co do 2013 to sie musze zaglebic ale wiem ze sporo zamieszali

Dziewczyny nie robcie jaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie Wy sa??????????????????

witajcie

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!
Jutro chrzciny, pełna chata ludzi i zero czasu. Jak tylko będzie ju z troszkę luźniej, to dam znak życia.

Witajcie!
pamietacie mnie??:-p
U nas chorobowo na calego. Domis juz po grypie . Teraz ja maz i magda chorujemy. Mam tylko nadzieje ze Martusie to ominie.
Po swietach i nowym roku mialam nadzieje na wiecej czasu. Niestety przeliczylam sie na calego. Czasu mam jeszcze mniej.

hej dziewczyny !!

Ale jestem zła na całego na mojego szwagra !! az chce mi sie beczec normalnie !!

Sa dwa pokoje dziece aa on zawsze z nimi wariuje w sypialni ( chlop ma 40 lat ;/)milion razy powatrzalam ze lozko nie jest do skakania aa on je wiesz z peta rzuca na nie ... wrrrrr no i wczoraj tak szaleli ze zlamali deske boczna do ktorej wszytsko przymocowane !! i terazmusimy kupic nowe lozko bo nie mamy na czym spac !!! do tego wszytskiego gdzies na szybciora wyrzucil czesc z lozka i jeszcze beszczelnie sie smial ze nam lozko zepsuli i ze my to powinnismy miec debowe mocne a nie ze sklejki ja kupilam lozko na jakie mnie bylo stac i je szanowalam i mu powiedzialam ze to lozko nie jest od skakania tylko od spania i my z moim M nie jestesmy grubasami wiec nie potrzebujemy debowego lozka
szlak mnie normalie trafi !! i Co ja mam zrobic w takiej sytuacji ? Zabić ?

My dalej chorujemy.
wczoraj to prawie mdlalam od teperatuty.
Dzis dochodze do siebie.
Martusia na szczescie jeszcze zdrowa. Oby tak zostalo.
M moj po prawie 3 mieisecznym zwolnieniu wraca do pracy. Wiec zmiananastepuje. Musze sie do tego znowu przyzwyczaic. Bo bylo mi bardzo dobrze z m w domu:)

Majqa jak się impreza udała?U nas też wczoraj balowalismy, obchodziliśmy urodziny, moje i M.

Azile ale zleciały te trzy miesiace,dopiero co pisałaś o M. przyzwyczaisz sie po jakimś czasie, wracaj do zdrowia.

Stefaa niech chociaż sie dorzuci do tego łóżka, w końcu on rozwalił. A wiadomo nikomu się nie przelewa.

U mnie pity to zawsze w lutym przychodzą, także do rozliczenia jeszcze chwilka, za to dowiedziałam się, że załapię sie na roczny macierzyński, tylko nie wiem na sto % czy z zasiłku dla bezrobotnych też sie będzie należał, poza tym wolałabym wrócić do pracy, ale jak się nie uda to zawsze kilka stówek w domowym budżecie.

reklama
Do góry