reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

natkaa,trzeci chłopaczek Ci się szykuje? Widzę że masz termin w urodziny pierwszego, fajnie:-) Nawet nie wiesz jak zazdroszczę że u Ciebie już tak blisko do porodu... Mam wrażenie ż e ta moja cią ża do końca lipca to jak u słonia...:-) Poprzenie dwie jakoś szybciej leciały, a może inaczej to odczuwam.

reklama
Witajcie

samych pomyślności w Nowym Roku

Patik Ty już na końcówce :szok:, w szoku jestem

u mnie też żadnych propozycji imienia nie ma i się nie zanosi że coś wybierzemy.
Dobrze ze już po świętach, trochę spokoju będzie.Nie wiem jak jutro chłopców wyciągne z łóżek do przedszkola, ale tylko 2 tyg i ferie, będzie można pospać.

Zaczarowana witaj:-D
pozdrawiam dziewczynki

Lenka a Ty skąd jesteś? U nas też ferie za dwa tygodnie. Piotruś jutro nie idzie do przedszkola, bo jeszcze kaszle trochę, ale poprzestawiał się ze spaniem na maksa.

Zaczarowana rzeczywiście do lipca kawał czasu, ale szybko zleci zobaczysz.

hej dziewczyny wieczorowa pora :) a co tu taka cisza gdzie sie podziały tamte dziewczyny :-p
Pawini to wsiaknela na dobre ze swoja rodzinka

Mama pewnie zabiegana pewnie rabaty znow jakies targuje albo sasiad wierci do nadal hehe

Natka aa co z Tobą ?? Tak sie ostatnio dziwiłam że już choinke rozebralas no i ja moja tez bede musiala normalnie uschla !! a w doniczce podelwana.. Igly nie opadaja ale kolor zmienila galazki zwiedly i jak ja dotykam to czuje suchote :(

A My dzis na Nowy Rok kupiliśmy sobie stół :D taki dlugi co sie na 280 rozklada juhuuu to chyba bylo moje marzenie miec taki wielki stol i zjadac rodzinne obiady teraz bede mogla robic wymarzone imprezki bo dotychczas mielismy tylko maly barek i stolik kawowy ..

witam w Nowym Roku :-)
i zycze Wam wszystkiego co najlepsze ;-)
smyki dzisiaj po przerwie poszly pierwszy dzien do szkoly..oj ciezko bylo wstac..jak ich obudzilam to sie mnie pytaja....''dlaczego budzisz nas w nocy ?'':-D,M w pracy a ja delektuje sie cisza...chociaz tak nie do konca,bo mala skrzekaczke slychac :-D
zaraz ja ubieram i uciekamy na spacer ,poki nie pada bo spacer w deszczu srednio mi pasuje :no:
milego dnia wszystkim :)
a i witam nowa mamuske i gratuluje kolejnego smyka :))

Jestem i ja!
Zmeczona po tym swietowaniu jakbym na jakies 3-dniowej imprezie byla plus poprawiny ;-)
Od wczoraj wracamy na utarte tory szkola zadania cwiczenia itd
Marysia tez sie normalizuje...powoli...bardzo

Pozdrawiam i zagladne wieczorem

Witam w Nowym Roku.
Zuza, dzięki, wiesz :ninja2:
Madlen gratulacje, witaj ponownie wśród piszących :-)
U nas świątecznie było lenistwo, byliśmy w domu, zero gości. to było błogosławieństwo. Poczuliśmy jak wielkim wyzwaniem były codzienne roraty. Zmęczenie nas dopadło, ale w dobrym momencie. W zdrowiu były to święta. Gorzej było po, bo Arti nam sie pochorował, ale już jest w miarę ok, fajny z niego, rezolutny chłopczyk.
Impra sylwestrowa była u nas 10 dorosłych, 11 dzieci. Było wesoło, z włoską muzyką i wygłupami chłopaków, którzy ufryzowali się na Ojca Chrzestnego :-)
A teraz powoli wracamy na normalne domowe tory, szkolne obowiązki. Prawdę mówiąc nie dociera do mnie, że mamy kolejny rok... Wydaje mi się to jakieś nierealne.
Pozdrawiam wszystkie wieczorową porą. Dobranoc.

Hejka! :-)
Podejrzewam za marysia ma nietolerancje glutenu albo co gorsze po mnie celiake...W swieta dostala pare razy od meza a to pierniczka a to kawalek chleba i...kupki zielone ze sluzem, niespokojna, placzliwa. Od sylwestra byl tylko cyc, wczoraj dalam kasze ryzowa a dzis kasze i zupke marchewkowa i zupelnie inne dziecko

Z przemyslen noworocznych to to aby miec wiecej czasu dla siebie dla dzieci...tylko jak to zrobic??? Przede wszystkim czas indywidualnie dla kazdego dziecka...gdyby byl maz dalo by sie to zorganizowac a tak...przegrywam z codziennymi obowiazkami, sprzatanie czy prasowanie moge czasem odpuscic ale palenia w piecu juz nie...
Czas wspolny dla dzieci ok! Gramy w gry, pieczenmy ciastka...ale juz indywidualnie tylko z jednym...

Ja tez nie moge uwierzyc ze to juz 2013 i czas pity wypelniac...

reklama
Witam Was :)

W środę miałam wizytę i wszystko ok. Test glukozy też ok.

Jutro wyprawiam Natalce urodzinki. Ciasta już upiekłam zaraz biorę się za sałatki.

Pozdrawiam gorąco :*

Do góry