reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hejka dziewczyny
Mamuś super wyposażyłaś salon zabiegowy:tak:

Patik, tak Vanessa lepiej się czuje. Ale teraz za to kicha jak opętana. W czwartek mamy Jasełka a ja chyba nie pojdę bo mam fachowców zamówionych do napraw:baffled: Jutro teściowa z teściem przylatują do nas także będzie rodzinnie. Byłam wczoraj u położnej i zmieniłam szpital w którym chcę rodzić. Niestety tutaj trzeba wszystko formalnie załatwić. Od położnej nic się nie dowiedziałam oczywiście poza wynikami pomiaru ciśnienia i badania moczu. Jest ok.
Cisza dziwczyny wszystkie pewnie do świąt się szykują...

reklama
Wpadam i ja na chwilkę w tej bieganinie przedświątecznej.

Byłam dziś na wizycie, wszystko ok, Maluszek dobrze się rozwija i ładnie pokazał buźkę:-) wygląda jak Kamilek:-)

M. przed świętami działa mi na nerwy, leń jeden prawie w ogóle mi nie pomaga i jeszcze pyta po co ja tyle sprzątam brrr ubić by się przydało taki egzemplarz.

Mama cudne zakupki. Nie ma to jak wykończeniówka, my niedługo bierzemy się za łazienkę na górze, ale budżet okrojony więc szału nie będzie, z czasem będę dokupywała różne drobiazgi.

Wisienka wracaj do zdrowia, u mnie odpukać ostatnio całkiem dobrze i waga też sie opanowała.

Hana te święta bez babci na pewno nie będą należały do najweselszych, ale pomyśl, babci na pewno nie chciałaby żebyście się smucili, patrzy na Was z góry i w pewien sposób i tak z Wami będzie.

Patik jak choinka? My przywieźliśmy w sobotę, ale jeszcze nie ubrana.

Madlen jak te czas leci, dopiero co rodziłaś. Zdrówka dla córci.

Witam się i ja, chłopcy chorzy , oskrzela, cały ich oddział chory, już trzecie dziecko ma zapalenie płuc:baffled: więc mam nadzieję ze im przejdzie, już tak nie kaszlą tylko Antek miał wczoraj temp i dzisiaj rano , mam nadzieję ze teraz już mu nie najdzie. Choinkę ubieramy w czw, w miarę mam porobione, wiadomo zostało to co na Wigilię i pieczenie, ale myślę ze dam radę, chwilowo miałam schizy dotyczące skracającej szyjki i twardniejącego brzucha, nawet magnez kupiłam, ale problem chyba tkwił w głowie.

Mamuś dodatki nieczego sobie]

pozdrawiam

hej ho :-)
Bedi no tutaj prowadzenie ciazy to jakis kosmos :wściekła/y:,ale jak cos sie dzieje to trzymaja reke na pulsie...bynajmniej ja nie narzekam ;-)
fajnie,ze bedziesz miala rodzinke na swieta :tak:
Patik na pewno dasz sobie rade z trojeczka...ja na poczatku mialam lekki zawrot glowy,ale juz jest oki ;-)
Natka kopnij tego twojego w tylek i niech ci pomaga :tak:i gratki udanej wizyty ;-)
my tez jeszcze choinki nie mamy,w tym roku chyba bedzie zywa wiec ubieramy na ostatnia chwile,co by pozniej dluzej postala :-)

chorowitkom zdrowka
a cala reszte pozdrawiam ;-)

Lenka a co ty już porobiłaś poza sprzątaniem? Już gotowałaś? Bo mój mąż np dopiero dziś zdał sobie sprawę że wigilia to już w poniedziałek jest...haha:-D A on myślał że do środy zdążymy z malowaniem pokoju:sorry:Teściowa jutro jak przyleci to dopiero będę robiła listę zakupów bo wiem że i tak się wtrąci do wszystkiego to niech sama kombinuje:-p

Madlen no my też zwlekamy bo zawsze mamy żywą i raz jak ubraliśmy wcześniej to do świąt była prawie że cała sucha i opadły jej gałęzie.

Dzieciom nic kompletnie jeszcze nie kupiliśmy - szkoda kaski i tak ładnie konto się prezentuje;-)

Zagladam powiedziec ze zyje ale...na nic nie mam czasu. Maz w piatek przyjezdza i zostaje do nowego roku wiec tez mnie bedzie mniej.
Dzieci niby zdrowe ale...
Jutro jaselka u Macka, w czwartek wigilia u Krzysia, Ania jutro harcerska wigilia a w piatek klasowa.
Byla u mnie mama wiec ja korzystalam pranie sprzatanie drobne prezenty

Pozdrawiam :-)

wpadam na momencik

U nas tez dzis było jedno przedstawienie w szkole, jutro drugie plus szczepienie Kuby, w międzyczasie zakupy, zaraz święta, potem goście i chrzciny.
Dużo zdrówka Wam życzę!!!! i dobrej nocki!!!

Hej dziewczyny !

wpadam i jak powiedziec że żyje !! ale bieg przez życie cały czas..

Jasełka juz zaliczone ( 3 razy) prezenty prawie kupione pozostał tylko prezent dla babci i szwagra gdzie kompletnie nie mam pomysłu :( chatka w miare posprzatana, choinka ubrana mamy żywa ale w donicy potem sadzimy w ogrodzie :) wiec wytrzymuje do konca stycznia gdzies :)

Mama05 sliczne te dodatki sama bym takie chciala do swojego mieszkanka :D

Laseczki znacie jakis dobry przepis na rybe ?? na wigilie jedziemy do szwagierki i kazdy cos robi mnie przypadł barszcz i ryba a ze ja nie lubie jesc ryb to chcialam zrobic takie cos ekstra wogole to jaki rodzaj ryby jest najlepszy waszym zdaniem taki dla nie lubiacych ryb haha ;)

Stefaa ja to lubię rybę w sosie śmietanowym to chyba jest z pomysłu na... ale na swięta chyba sie nie nadaje.

My też już po jasełkach, choinka w donicy stoi w domku od soboty, ale nadal nie ubrana.

Ja walczę ze sprzedawcami z allegro,prezenty zamawiane dwa tygodnie przed świętami i jeszcze masa problemów, a to nie ten kolor, a to nie ten model, a to lampki zepsute.... masakra jakaś. Dziś zrobiliśmy wszystkim domownikom zdjęcia do dowodu:-) ubaw u fotografa był niezły:-)

reklama
Hej

Wpadam dać znać, że żyję ale czasu brak. Dom już wysprzatany i teraz szyję a to firanki a to poszewki ehh ;). Jutro pieczemy ciasteczka cynamonowe i maślane bo pierniczki już mamy. Jsełka zaliczone.
Wigilijne potrawy w tym roku mnie miną ale za to pierwszy dzień Świąt u nas.

Dobrej nocy :-)

Do góry