reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie. Wpadłam zyczyć wam owocnych Mikołajków. Ja dziś ciut lepiej się czuję więc oczywiście nadrabiam zaległości domowe.
Bedi jak tam samopoczucie? Na kiedy ty masz termin. Małż juz sie ogarnął? Pozdrawiam

reklama
hejka
Vivienne a ja wciąż nie rozumiem jak można rodziców i dzieci zmuszać żeby dziecko w zerówce musiało chłonąć wiedzę o tak późnej porze....to jest chore. A dlaczego inne dzieci są wybrane i chodzą na cały dzień w normalnych godzinach urzędowania?!

Wisieńka ja mam termin z usg na 9 czerwca, a z moich wyliczeń to raczej będzie 14 czerwca.

Hej ! Witam Was czwartkowo !!

Wiecie co czasem odnosze wrazenie ze mnie tu nie czytacie .. czuje sie jakbym pisała w świat i ehooo ehoo :(

taki przedsmak obiecanych zdjęc IMG_1459.jpg

Wisienka biedactwo, współczuję dolegliwości, u mnie w tej ciąży też trwały wyjątkowo długo więc wiem co czujesz. U mnie uspokoiło się po 24tc. Wracaj do żywych jak najszybciej:-)

Mama ależ narobiłaś smaka na budyń, wczoraj o 20 wsunęłam z całej miseczki:-)

Vivienne w szoku jestem, że takie pory macie. Piotruś po 18 już zazwyczaj śpi. W przedszkolu jest najpóźniej do 16.

Stefaa dziękuję za odpowiedź w sprawie bólu brzuszka:-)

U nas nasypało wczoraj tak, że sankami można śmigać, ale jeszcze są na strych więc spacerek standardowo z wózkiem.
Na obiadek spaghetti zrobione, angielski odbębniony i luz blues do wieczora hehe:-)

natkaa - slonce jak to ? nikt Cie tu nie omija, czasem tak jest ze mamuski wpadna, cos tam skrobna, nie doczytaja i mozna miec wrazenie ze sie zostalo celowo pominietym. Nie przejmuj sie nami, pisz i nie czuj sie nieczytana.

Wisienka - oby do przodu, juz 1/3 za Toba.

Bedi - milego dnia. Pozdrawiam wszystkie energoszczedne mamuski :-D

Jestem, moja energooszczędność pozwoliła mi dziś juz na - pójście do przychodni z małym dzieciem, co by go zważyć i zmierzyć (9220g i 71cm), położna kazała mi juz dawać Kubie wszystko to co my jemy i nie blendować tylko już tak widelcem rozdrabniać, (tak oczywiście pomału i systematycznie wprowadzać), a picie podawać z niekapka, nie z butelki. Trochę nie jestem do tego przekonana.

Zaraz Alinka wraca ze szkoły, a na 15-ta mamy zebranie w szkole.

Hej ślicznotki.

Dziś mam naprawdę leniwy dzień bo dzieciaki miały wolne i mam je cały czas w domu. Wzięłam sie więc za dalszą przeróbkę starego stołu. Oj dużo jeszcze roboty przede mną. Ale przynajmniej będęmiała piękny stół.

steffa a jakim klejem kleicie tę choinkę sznurkową? I w ogóle na co naklejacie ten sznurek?

natka z tym omijaniem Cię jest dokładnie tak jak pisze Pawimi. Myślę że każda z nas ma czasami takie właśnie wrażenie że nikt jej nie czyta :-)

heloł
przywitam się późnym popołudniem :))

u nas dzień milusi ...

rano zawieźliśmy z T.dzieci ..potem na zakupy do hurtowni kosmetycznej ...pokupiłam co nie co ..pokupiłam :))):-p

potem do galerii handlowej na śniadanko i do kina --> Zmierzch zaliczony:-D

potem znowu jedzonko i po dzieci ...
w między czasie nawaliło sniegu ..oczywiście cholerni drogowcy śpią pewnie po nockach imprezowych bo przecież nie po odśnieżaniu i sypaniu piachem !!!
ani j e d n e j piaskarki!!!
żenada :wściekła/y:
auto żyje swoim życiem a ja jedynie za kierownicą siedzę--> takie mam wrażenie ...jeden lód na drodze!!

pozdrawiam serdecznie for all

reklama
Do góry