reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Weroniczka - ja moja córcię też gonię do posprzątania pokoju, żeby Mikołaj sie nie przewrócił, ale chyba będę musiała jej pomóc, bo nie wie od czego zacząć, więc zaczyna od ryczenia.

No widzisz a ja nie wiedziałam dlaczego moi zaczynają od ryczenia ;-)
Idę poleniuchować jeszcze trochę. Dziś małż się dokształca, więc leń na całego :-D:-D:-D O 21 powinnam skończyć - wersja optymistyczna :tak::tak::tak:

Ja na dziś kończęleniuchowanie :-) Muszę poczekać aż młode zasną i popakować prezenty. Śniło mi się dziś że zaspałam i nie dałam dzieciom prezentów :rofl2::rofl2::rofl2:

jestem ..
wysiedziałam się na tych mikroskopijnych krzesełkach 2,5 h ...matko czemu zebrania tyle trwają !!!????

kręgosłup woła o litość więc tylko na chwilę wleciałam ..

Joaś
odpoczywaj ,należ Ci się :-)

Weroniczka
spokojnego wieczorku:)

Katrina
ahahahahaaa..dobre z tym sprzątaniem ;))
no i wiem o co kaman z lekarzami ,ale wiesz..jak to za długo potrwa u Ciebie to żebyś paznokcia nie straciła ...:sorry2:

Hana
współczuję ...;(
obyście się nie pochorowali kurka ...

i tak ..jutro kina wiec juz nogami przebieram ;)
i dzięki za opinię w sprawie gabinetu ;)
mówisz,że budyń Ci się po głowie kula :-D:-D no tak ,teraz i mi sie przypomniało ;)))

Bedii
dzięx kochana ..jak tylko wsio będzie gotowa to zasypię Was fotkami :):)
trzymaj && ,żeby się wsio udało:)

a co do mięska to moje chętnie jedzą czy to z zupy ,czy pieczone czy duszone ...
żarte takie ,że hej :-p:-D
ale niech jedzą -lubię dla nich gotować ..

spokojnej nocy kochane ..
wyśpijcie się i niech dzieci też pośpią ;)

jak tam moje lenie forumowe? widze ze w koncu sie za sprzatanie zabraly hahaha jakby nie przyjscie Mikolaja raz do roku to hahaha:-D
Bedi - to musi byc wolowina bo tylko to sie tak "rozklei", wieprzowe ma calkiem inna strukture i nigdy sie smakowo nie rozgotuje a najwyzej wyschnie i bedzie niesmaczne.

No jestem i ja!
Jak zwykle wypoczeta po calym dniu ;-)
Bylam z dzidiami u lekarza ale o tym juz chyba pisalam :rofl2::nerd::happy2:
Bylam tez na wywiadowce u Ani no coz moglo by byc lepiej ale...ja tez nie pracowalam na miare swoich mozliwosci :-D Krzys ok jak na niego coraz lepiej mu idzie. Pedagok szkolna wystosowala juz papiery do poradni bo mozna takie badanie co 2 lata robic a on mial na koniec zerowki. Zaczyna sie juz problem Komunii skladki dekoracje fotograf...nie bralam w tym udzialu niech radza same, poskladac sie trzeba ile ustala i tyle. Juz mnie przy Ani nauczylo ze nie ma sie co angazowac bo i tak zle i obgadaja

I jeszcze Wam napisze co moj maz geniusz wymyslil. Dzis przychodzi do mnie z osiedlowego sklepu sasiad z workiem 20 kg kapusty szatkowanej pytam co to a on na to kapusta do kiszenia, ja na to ze wiem ale kto kazal przyniesc a on ze maz w sobote zamowil. Dzwonie do M a on mi na to ze tak on tylko mi nic nie mowil bo wiedzial ze sie wsciekne...noz k#!$
Trzeba bylo wiec beczke przytachac namoczyc kamien i deseczki wyparzyc i udeptac to slicznie...czysty relaks. A najlepsze jest to ze moj M w przyszlym tygodniu bierze urlop i sam moglby to zrobic ale po co? Ja bym sie zanudzila a tak mam zajecie!!!

Mamo kurcze na otwarcie trzeba bedzie przyjechac moze jakas karte rabatowa dostane? ;-)

Viviene moj Krzys o 16 wychodzi i ma dosc pozniej to sobie wogole nie wyobrazam

Zdrowia potrzebujacym, ulgi zabkujacym, poprawy nastroju i odpoczynku zmeczonym. Pozdrawiam!

moje wychodza codziennie o 18-tej (sa od 8-8.30) i najwyrazniej nie maja dosc bo jak wracaja to chca chalpe na czesci drobne rozniesc, czyt. przeszkadzaja mi w kontynuowaniu lenistwa i relaksu.:-D

Prezentow na Mikolaja nie szykowalam bo dzieciaki w szkole i przedszkolu maja a Marysia sie paczka chrupek ucieszy :-D Pod choinke pasowalo by cos spakowac ale kasa troche nie puszcza. Siedze na allegro i szukam play station uzywanej i laptopa dziecinnego. Moze cos wykukam w rozsadnej cenie.

Katrina gdzie jestes nocny marku ;-)

Zuzia - jestem!!!! Melduję się!!!!

Porządek zrobiony w pokoju, mała nawet odkurzyła. Jeszcze w święta będzie Mikołaj, a potem czym to małe mobilizować do systematycznego sprzątania???? OK - to pytanie retoryczne.

Mam pytanko, a raczej prośbę - jak juz wiecie w styczniu robimy chrzciny, obiad będzie w restauracji, ale potem goście przyjadą do nas do domu. Nie mam pomysłu co zrobić na ciepło, bo na pewno trochę posiedzimy i po jakimś czasie, od obiadu, będziemy głodni.

Mamusiu - nie no, kontroluję sytuację, jak nadal będzie tak jak jest, to idę do lekarza.
Dziękuję za troskę.

Pawimciu - ja zawsze tak długo siedzę, miedzy 12-tą (tzn. północą), a 1-wszą - naszego czasu oczywiście, dotankowuję synusia. Nie opłaca mi się kłaść spać o nie wiem 23-ciej i za chwilę wstawać.

Ostatnia edycja:
reklama
Gdzie wy jestescie!!!! Nikogo z rana nia bylo????

Hmmm no a ja sobie zrobilam dzien dziecka i [ostanowilam nic nie robic. Tyle ze od rana juz piec wyczyscilam zapalilam umylam podlogi na dole i teraz u gory pasowaloby troche ogarnac ale juz pawera stracilam :-D

Katrina ja to na takie okazje robie strogonowa latwe do odgrzania i mocno podzielne...przepis wrzuce pozniej bo teraz mi herbatka stygnie...;-) Czytaj Marysia mocno sie o opieke dopomina

Do góry