reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się zasypana śniegiem po same cycki

ja dostałam lenia w doopkę bo u nas tak napadało ,że nie zawiozłam dziś dzieci i są ze mną ..
czy dobrze zrobiłam nie wiem ...ale leń wygrał :sorry2:

Weroniczka ..
potwierdzam--> woda z octem ..a jak już wszystko usuniesz to potem możesz wodą z płynem do podłóg ,żeby zapach octu zniwelować ..

miłego babeczki ;)
idę rozwiesić pranie..

reklama
Jestem i ja1
Ostatnio nic nie robie tylko na BB siedze...ale nie ma u nas dzis wody wiec na razie nawet do obiadu sie nie biore. W domu zapalone, posprzatane to mi sie nalezy a co!? ;-)

Upsss Pawimi pominelam Twoj przepis ale to dlatego ze byl po za ksiazka juz go szukam i wklejam.

Mamo u mnie jeszcze sniegu nie ma ale strasza ze przyjdzie

Pozdrawiam

hejka
witam się z rana, właśnie z mamą na skype rozmawiam...
Dominik w nocy miał wysoką gorączkę i nie poszłam z nim do szkoły. Sąsiadka mi odbierze Vanessę. Byłam wczoraj na zabawie szkolnej - świąteczna loteria fantowa i inne bzdury - ludzi jak zwykle pełno - szkoła się dorobi - a atrakcje prawie żadne - ja szczęścia w grach nie mam...:-( Zimno było okropnie - niby tylko -1 ale wiatr robił swoje i ta okropna angielska wilgoć...

Zuz - inka rozbawił mnie twój post o kapuście. Ale kurczę podziwiam - zaradna jesteś kobitka - jak nie świniak to kapucha:-D

Mamuś - leń to i u mnie siedzi i wygonić się nie da....

Pozdrawiam i miłego dnia for all!!

Zuz Inka
no u nas straszyli i posypało ! a do tego - 6 czy -7 było i wszystko sie trzyma ..nic nie topnieje .

byłam teraz z dziećmi godzinę na sankach ..pohasali ,pies też i teraz z obiad sie biorę ..leń tez dostanie :-D

Bedii
zdrówka dla Domisia !
współczuje Wam tej wilgoci w powietrzu ...
wczoraj jak byłam na Zmierzchu myslałam o Tobie :-p
i masz rację

ZUZA NASZA ZUCH DZIEWCZYNA !!!

ide do garów.

Dzień doberek,

Właśnie oszczędzam swoją energię spędzając czas przed lapkiem. Obiad na dzisiaj mam, Alinka jeszcze w szkole, mąż w pracy, Kuba śpi... to chyba mogę.

Mamusia - moja reakcja na pracę Zuzi była dokładnie taka sama jak w emotku wklejonym przez Ciebie, a to była już prawie 2 w nocy, więc zachowałam silną wolę i nie poszłam do kuchni.

Miłego dnia i zdrówka wszystkim życzę.

Zuz - inka rozbawił mnie twój post o kapuście. Ale kurczę podziwiam - zaradna jesteś kobitka - jak nie świniak to kapucha:-D

Taaaa mnie tam do smiechu nie bylo! Ale widac maz rolnik wychodzi z zalozenia ze kon jak stoi bezczynnie w stajni to sie narowi wiec zeby sie z kobita to nie stalo trza jej szukac zajecia...bo tak to siedzi tylko na bb ;-)

Zuz Inka
no u nas straszyli i posypało ! a do tego - 6 czy -7 było i wszystko sie trzyma ..nic nie topnieje .

U nas od 2 dni -10'C brrrrr

Mamusia - moja reakcja na pracę Zuzi była dokładnie taka sama jak w emotku wklejonym przez Ciebie, a to była już prawie 2 w nocy, więc zachowałam silną wolę i nie poszłam do kuchni..

Dziekuje za uznanie! Pomyslalam ze warto miec to w jednym miejscu

ide sie lenic dalej...

dzien dobry wszystkie leniwe i energoszczedne! Mam rewelacyjna wiadomosc - PIATEK!!! za 2 tyg z groszem swieta :-D Tymczasem pozdrawiam i uciekam do roboty ;-)

Jestem. Dzis wczesniej bo Marysia usnela...zobaczymy tylko na jak dlugo. Jutro ide z maluchami do lekarza bo Marysia ma katar i gardlo na moj sluch a Maciej niestety poczatek oskrzeli. Zrobilam mu juz dodatkowa inhalacje ale czuje ze bez mocniejszych srodkow sie nie obejdzie. To i tak rekord bo 2 miesiace nie chorowal

Polecam szczepionkę ISMIGEN - ja ogólnie jestem przeciwnikiem dodatkowych szczepień ale jak Maruś tak chorował w wakacje zgodziłam się i póki co nie choruje. To są tabletki i podaje się je po 10 szt co 3 tyg w trzech turach.

mama - tak synuś na 100 %

Mam do Was pytanie dziewczyny. Znacie bajkę Ben 10? Uważacie że jest to bajka nadająca się dla 4- 5 latka? Moim zdaniem ani odrobinę. Te straszne potwory, które w niej występują. Mój Tadzio dostał na mikołaja w przedszkolu grę z tymi potworami. Jak dla mnie jakas masakra. Jak na moje wychowanie to już same te postaci nie nadają się dla takich maluszków a co dopiero bajka.

reklama
Do góry