reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bedii
oki ,leć zaprowadzić dzieci i wracaj na kawę ..
no Ciekawe kto tam u Ciebie i Wisieńki mieszka :))

Sempe
mocno przytulam z powodu choroby mamy ;(((
sił życzę kochana i nadziei!

zdrówka dla dzieci
i &&&&& za zrzucanie kilosów !

reklama
Hej laseczki!
Coś tam skrobnęłam na :ninja2:
Dzien piękny, słoneczko, wiec TRZEBA ;-) się cieszyc.
Bedismall, nie myśl o tych terminach za bardzo wg usg, mam nadzieje, ze czujesz się lepiej.
Sempe, zdrowia mamie a Tobie sił, mój mały też na kolanach i ciągle przeszkadza pisać, wsadza głowę na klawiaturę, mam miliony literówek, które poprawiam setki razy, bo nic nie widzę
DObra całuski od kluski. Dobrego dnia!

mama05 chciałabym ale nie umiem się zatrzymać.. chyba sama wiesz jak to jest ;) Kolorki wybrałąs piekne turkus i biały idealne zestawienie i jeszcze fiolet roz do tego fajnie pasuje wiec zawsze bedziesz mogla sobie tam cos zmieniać... co do kosmtyków to chodzi mi o jakis dobry preparat do mojej bardzo dziwnej skory troche naczynkowej z czerwonymi przebarwieniami, mam problem z wagrami i pryszczami- czuje sie jak nastolatka- ogolnie to cera mieszana niby tłusta ale czasem sucha .. słyszałam własnie ze ta biochemia urody to fajna sprawa kosmetyki robie sama maja dobry sklad i sa naturalne ale ja sie na tym nie znam kompletnie :)

Wogóle dziewczyny wyjaśnijcie mi jako poczatkujacej forumowiczce co to znaczy
ninja9ab.gif
tez bym z miła checia poczytała ale niewiem gdzie hehe ;) bardzo nie to zaciekawiło..

u mnie tez śnieg , skrobanie zamarznietych szyb, ale przynajmniej mikolaj moze przyjechac saniami a nie samochodem hehe ;)

co kupiłyście swoim pociechom na mikołaja??

moj najmlodszy syn wymyslij sobie ŻÓŁTE auto na sterowanie i musi ale to musi byc żółte chyba bede musiala jakies przemalowac bo nigdzie nie ma w takim kolorze :(

Witam kobietki nie było czasu aby do was zajrzyć.Ostatnio ciagle mi się chce spać- normalnie jakaś masakra ciagle bym spała.Na nic siły nie mam nawet jak mam po córke do przeczkola iśc to muszę sie pilnować aby nie zaspać.A odbieram ją o 18:45

U nas pada śnieg i z tego się ciesze chociaż nie będzie tak ciemno.

no jestem

Stefa a allegro sprawdzalas?

Vivienne a co to za przedszkole tak dlugo otwarte? toż to już pora kąpania dla moich dzieci:szok: U nas szkoła się kończy dzień w dzień 15.15 a zaczyna 8.55...

Ja nie mam prezentów Mikołajkowych dla pociech, nic nie wymyśliłam na czas:zawstydzona/y:

hej Bedi, Mamuska, Joas witam sie i ja srodowo, nie wiem gdzie ten czas tak pedzi ale to chyba kara za nasze smierdzace lenistwo :-D
Ide poczytac coscie naskrobaly, kurcze nic nie robicie tylko na forum siedzicie no!:angry::rofl2:

U nas przedszkolaki czyli 5 latki i 6 latki chodzą na zmieny zmieniają sie co miesiąc bo jest dużo dzieci w tym miesiącu córka chodzi na 14 do 19.W zeszłym miesiącu chodziła na 12:15 do 17:15 a w przyszłym miesiacu będzie chodzić na 7 do 12 i tak w kółko.

Hej.

To ja. Wynudzona mamusia ;-) Odgruzowywuje dziś pokój maluchów bo inaczej św. Mikołaj w nocy potknie się i połamie nogi :-/ Wczoraj Małgosia dostała wózek, łóżeczko i fotelik dla lal i 4 duże lalki po mojej siostreznicy i do pokoju nie dało sie wejść. Już jest dużo lepiej ale sporo pracy jeszcze przede mną .

Sempe dużo sił w chorobie Tobie i mamie. Oby sie dobrze skończyło wszystko.

mamo oj chyba będzie slicznie w tym Twoim saloniku. Szkoda że tak daleko :-(

vivienne3 to gdzie ty mieszkasz że tak długo macie lekcje w szkołach? U nas szkoła ma lekcje do 15.25. Później są już tylko zajęcia dodatkowe.

reklama
Bedismall na allegro to już za późno myslalam ze w Auchanie coś będzie ale sie przeliczyłam ;(

U mnie mikołaj bez prezentow by nie przeszedł, tym bardziej ze co roku ktos sie przebiera i prezenty daje, w sumie w moim domu mamt taki zwyczaj ze mikolaj przynosi bogate prezenty dla grzecznych dzieci a pod choinke sami sobie robimy jako czas swiat i wspolnego spedzania czasu hehe w tamtym roku dostalam od swoich dzieciakow moj swetr ( tak na marginesie szukalam go chyba z 2 tygodnie ) i perfum z połki hehe ale prezent był ;)

Do góry