reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Alem sobie strachu narobila...jeszcze sie cala czese. Dzwoni stacjonarny telefon 23...cos sie stalo mezowi albo rodzicom!!! Podnosze sluchawke i slysze swoj glos...nie zablokowalam komorki...:cool:

Zuzia - obstawiałam, ze tak niedługo mogą się ząbki pojawić, bo dziewczyny tez tak jakoś miały (Magda miała chyba 6 mies. i tydzień, a Alinka 6 mies. i 3 tyg.), Kuba jutro kończy 6 mies.

Wisieńko - bardzo Ci kochana współczuję, jesteś w takim razie moim przeciwieństwem, pocieszeniem jest tylko to, że to z wiadomej przyczyny i juz niedługo wszystko wróci do normy. Pozdrawiam!!!

Katrina u moich dzieci byl spory rozrzut jesli chodzi o zabki Ania 6 m-cy Krzys 9 Maciek 4 Marysia ?

Wisienka wspolczuje mdlosci i ogolnie zlego samopoczucia, ja wszystkie ciaze przechodzilam bezproblemowo, zadnych zachcianek mdlosci chandry

Pozdrawiam i znikam do lozka

Witam :)

Pawimi - aż zazdroszczę pogody
zuz-inka - mnie tak kiedyś Maruś zrobił; wybrał z komórki domowy i zadzwonił i ja i szwagierka (akurat u mnie była) byłyśmy w szoku
Wisieńka - biedna :(
mama - szalona pryyyy ;)

U nas dobrze. Wczoraj byłam z Mikołajem u chrześnicy - cieszyła się bardzo. W środę mam wizytę a w czwartek okulistę i szczepienie Marka - ostanie chyba, że na pneumokoki po dwóch latach się zdecyduję.

Dzień dobry!
A wiec dzis też wstaliśmy na roraty, kiepsko szło dzieciom wstawanie ale byliśmy 2 minuty wcześniej niz wczoraj :), akurat szła procesja z lampionami :-) Stwierdziliśmy, ze na wieczorny basen dzieci nie będziemy jednak naciskać - kończy się po 20, a wracamy przed 21...
Wisienka - współczuję bardzo. Zobaczyłam wynik na suwaczku, no pięknie idziecie z maleństwem do przodu! Już 13 tydz. Gratulacje.
Mamo - dzięki za wsparcie, wspaniała sprawa móc skrobnąć sms'a, dzisiaj już jestem grzeczna ;-)
Zuz_Inka wybacz ale uśmiałam się z tego telefonu o 23...
Katrina oby ząbki wyszły bezboleśnie dla Kuby a tym samym dla CIebie
Majqa - u Ciebie po połówce, brawo!!! Też muszę poszczepić dzieciaki, ale jakoś nie idzie, zawsze "coś". Mam całe morze zaległych szczepień, jakoś mi nieśpieszno, Artiemu znów się zaostrzy alergia :-(
Pawimi, nie drażnij takimi temperaturami, zmarzluch jestem TOTALNY
Laseczki, dobrego dnia Wam życze, Arti wyje mi właśnie OKROPNIE.

witajcie

Zuzia - faktycznie u Twoich pociech rozrzut niezły w rozpoczynaniu ząbkowania.
Cieszę się, że u Jakuba poszło w sumie nie najgorzej, oby tak dalej. Tylko poprzestawiał sobie (tak od 2 dni) godziny spania - wieczorem zasypia dopiero po 23-ciej i śpi potem do 11-nastej. Ale... oby tylko takie problemy były, to będę szczęśliwa.

Co do mojego palca... sama juz nie wiem czy to zanokcica, czy jednak wrastajacy paznokieć. Nie miała baba kłopotu....

Miłego dnia Wam Mamusie życzę.

witam wszystkie goraco, zaliczamy kolejny dzien, dzis lepszy nieco nastroj ale ogolnie dopadla mnie melancholja, do tego mam kupe roboty i zalatwiania wiec tylko wpadam grzecznosciowo z pozdrowieniami i milego dnia zycze.:tak:

reklama
Witam się po połówkowy, maluch bryka sobie , 430 g waży no i chłopak, o la boga 4 facetów w domu + teściu:shocked2:, dostałam jakiś antybiotyk bo upławy nie ciekawe do tego posiew moczu dla pewności bo coś nie tak z wynikami

pozdrówki dla wszystkich

Do góry