reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Natka
mam fotki z demolki :cool2:
ale Wam wstawie jka juz bedzie gotowe bo teraz nic tam nie dojrzycie :-p

Stefaa
napisz lepiej co za serum potrzebujesz t może cos doradzę ..
bo ja nie wszystkie firmy ogarniam ..
potrzebujesz serum pod oczy czy na twarz?
na dzień czy na noc?
dla siebie czy kogos starszego??

miłego popołudnia babki :)

reklama
Joas - dzieki za wstawienie zdjec z wiecem, piekny jest, u nas takie wiesza sie na drzwiach frontowych, oczywiscie bez swieczek tylko udekorowane ozdobami.

a ja dzis mam jakis dzien na nie.
Taki caly bleee- blowaty. No nic, nienawidze paskudnych poniedzialkow, ot co :no:

witajcie poniedziałkowo

Wczoraj mielismy troche gorszy dzień. Kuba juz w nocy zaczął kichać i w dzień miał trochę katarek. Był przez to bardziej marudny - wiadomo jak to dziecko. Obawiałam się nocki. Wieczór nie był fajny, bo co zasnął, to budził go zatkany nosek. W końcu pozwoliliśmy mu poturlać się na kołdrze (na podłodze) w salonie, aż się zmęczy - nastąpiło to ok. godziny 23-ciej, po czym padł w sekund 5 i spał do.... 11-nastej.
A dziś..... wystukałam dwie dolne jedynki!!! Zatem mamy winowajcę (a raczej winowajczynie) wczorajszego złego humorku Kubusia.

helloł
padam
dzis była msza za Babciuńke--łezki znowu poleciały
a w srode kolejny pogrzeb:-(

pawimi -to ja proponuje to i może jeszcze to ..może humorek się poprawi...ale ja musze powiedzieć ze tez mam się nie najlepiej...
katrinka - gratuluje ząbków - i zdrówka
joasia - śliczne ten wieniec--zdolna bestia z Ciebie:tak: - musze powiedziec ze w dzisiejszych czasach to wielkie wyczyn z tymi roratami - sama też chodziłam - ale moje dzieci:sorry: ale to nasza wina...
mamusia - odpoczynek wazna rzecz---zbierasz siły?:-p:cool2:

pozdrawiam całą reszte babeczki

Hej kochane.
No i jednak zyję!!!Chociaż czasem wydaje mi się, ze koniec bliski. Fatalne samopoczucie ogólnie. Ciut lepiej wieczorem. Na chwilę. Już nie marzę, ze skończy się przed porodem. No i nadal nie czytam kompa bo mi miga i drga az do bólu głowy, hafcików czy dreszcze. Mój gin powiedział, ze naleze do wybrańców Boga, którzy wymiotują cała ciaże, mają zawroty głowy, dreszcze, mdlości i samopoczucie jak przy grypie i NIC z tym nie da się zrobić. Cóż jakoś wytrzymam. Nie wiem tylko czy rodzina podoła. Teraz przed nami święta a ja mam kłopot z kupnem prezentów Mikołajkowych bo markety mnie męczą, allegro boli a małe sklepy śmierdzą. :-D:-D:-D:-D Moge za to jesc bez opamiętania czekolade i spać godzinami. Staram się tak wypełniać wolny czas, którego mam ostatnio pod dostatkiem, kiedy wszyyscy dą do szkoły, przedszkola czy pracy . Mam komfort użalania się nad sobą. Załosna jestem i tyle. Mam nadzieję, ze niedługo jednak wrócę chociaz trochę do zywych . Buziaki dla was kochane wieloródki:-D

Jestem i ja!
Z Marysia na rekach bo ona coraz bardziej sie sowa po mamusi robi...:wściekła/y:
Ogolnie zmolna, skrzetliwa w nocy sie budzi w dzien spac nie moze...a mama niedlugo jak zombi bedzie wygladac:crazy: Do tego jakis katar sie jej przyplatal

Majqa
ja tez zawsze pozno ruchy czulam a juz z Marysia to przez dzien wogole dopiero wieczorem i to jakos tak w 21 tc dopiero

Katrina gratki zabkow, u nas jeszcze nie widac a to 8 m-c juz leci...jeszcze troche i Krzysia pobije

Pozdrawiam i zycze lepszych nastrojow, zdrowia i pogody...ducha :-)

a TO SZYNSZYL kokus ktorego musielismy uspic, zdjec nowego jeszcze nie mam kokus.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
a zapomnialam Wam powiedziec - wlasnie teraz Zuzince pisalam, ze u mnie dzis ponad 20 st C. Chyba mozemy zapomniec o zimie na swieta ;-)

Do góry