reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie kochane:)

Hana
aaahahahahaaaaa...wyłaź z tej windy :-D:-D hahahaa..się porobiło ;)))

chwal się córą ---> czekamy ;)
no i jak po angliku ??

a my ruszamy w lutym:))
pod koniec stycznie otwieramy firmy-->kupujemy co trza i w lutym włala-->czekamy na klientelę ..która będzie walić drzwiami ,oknami i oknem od wc też :-D

Zuz inka
pogody ducha życze ..lekko nie jest --> jesień ,przesilenie ,dzieci zaczynają chorować ..
może podjedź z szynszylem do weterynarza...może jakiś zastrzyk mu da czy coś..zanim mu ten ząb wyrosnie..

dziwne ,że takie zachowanie u Maćka i jeszcze nie potrafi powiedzieć czemu tak zrobił ...
mam nadzieję ,że się sprawa rozwiąże...

Joaś
ogarnięcia sytuacji zyczę !!
i zdrówka dla bączków.

ja mam domek ogarnięty ..pranie wstawiłam jak wstałam i jak wróciłam z odwiezienia dzieci to kończyło się prać ..rozwiesiłam na tarasie ..dzis bez mgieł więc zawsze to mniej wilgoci się plącze w powietrzu..

lecę oko malowac i na spotkanie z kumpelką :)

miłego lejdis ;):**

reklama
Witajcie mamusie wielodzietne.
Ja mam juz 2 dzieciaczkow i dzis dowiedzialam sie o 3 ciąży i delikatnie mówiąc jestem załamana:(. Pocieszcie prosze ze z trójką nie jest jeszcze tak ciężko ze da sie ogarnąc bo ja mam ochote wyskoczyc z okna:(((

a niechby to szlag
nerka mnie boli:wściekła/y::no:
a wzeszłym tyg coś czułam i planowałam iść zrobić badanie mocz we wtorek ale mi się nie chciało, rano mnie chwyciło i nie chce puścić. W ciąży z Tomkiem między 5 a 6 mc mocz mi się zatrzymywał w nerkach i też mnie bolały, kilka razy bralam antybiotyk, pewnie teraz to samo. Dzwoniłam do gina ale go nie będzie jutro ano pojutrze, więc mam zrobić badanie moczu i iść do rodzinnego, tylko ja tym naszym rodzinnym nie ufam za bardzo, ale nie mam innego wyjścia.
No to pojęczałam
trzymajcie się

hej laseczki :)

próbuje sie tu wbic w temat i tak czytam i czytam .. ale chyba nie doczytam tylko dopytam hehe Mauska05 co to za bisnes otwierasz bo widze wielkie remonty przygotowania i gratulacje :)

ja tez juz od jakiegos czasu ciagle mysle o diecie ale za kazdym razem konczy sie to na mysleniu.. jakos nie mam sil i ogromny lasuch jestem, Znaczy sie nie bedac na diecie jem malo tylko ze nieregularie niestety ale jak sobie powiem ide na diete to apetyt mam za 3 . wiec wole nie myslec o dietach. Kg mam za duzo po ostatniej ciazy mi zostało.

Pytacie jak to jest z trojeczka wiec powiem wam ze tak samo jak z dwojka tylko zakupy ida x 3 ;) miedzy moimi dzieciakami jest mala roznica wieku 6,5,3 wiec to jest takie male domowe przedszkole- najstarszy syn raczej jest na uboczu i bardzo im ojcuje natomiast dwojeczka mlodszych to takie kochajace sie rodzenstwo wszystko robia razem jedza myja sie spia a nawet kupke robia w tym samym czasie hehe.

MarBo ja jak dowiedzialam sie o 3 ciazy bylam tak samo zalamana jak ty chyba nawet jeszcze bardziej, o ciazy dowiedzialam sie w sumie przypadkiem w jakims 3 tygodniu poszlam na rutynowe badania i lekarz mi powiedzial ze widzi tam taki pecherzyk i podejrzewa ze jestem w ciazy ja normalnie zeslablam z wrazenia !! mialam wtedy 2 maluchow, wynajmowane mieszkanie i prace ktora w koncu udalo mi sie znalesc ... po wielu rozmyslaniach z moim M postanowilismy ze pojde do lekarza i podpytam czy pomoze mi pozbyc sie tego pecherzyka, usiadłam w poczekalni i los chciał ze akurat było bardzo duzo ludzi mase kobiet ktore leczyly swoja nieplodnosc .. z reguly jestem typem marzyciela z wyidealizowanymi idealami ... i wtedy dotarło do mnie ze to jest dar a nie kara i ze nie moge tego zrobic .. wyszłam z poczekalni poszlam na dlugi spacer chyba trwal z 3 godziny a potem zadzwonilam do meza ze lekarz nie zdazyl mnie przyjac i nic sie nie udalo zrobic.. kazda kolejna probe odkladalam w czasie az w koncu byłoby juz za pozno... teraz moj syn ma 3 lata i daje mi tyle radosci ze nawet nie jestem w stanie opisac jakie to piekne uczucie. Ostnio moj M nawet powiedzial do mnie " i pomyslec ze chcielismy sie go pozbyc jacy my bylismy głupi" wtedy dopiero powiedzialam mu ze wyszlam z poczekalni. Mysle ze dasz rade trojka dzieci to jak dwojka - kazde z nich jest inne i kazde uczy mnie czegos innego :)

Witajcie!
Stefa piekne swiadectwo!
Marbo przy trojce i wiecej jestes coraz bardziej zorganizowana...choc czasem chcialoby sie aby doba trwala troche dluzej!
Lenka wspolczuje! Oby dalo sie cos zaradzic

U mnie Maciej zaczyna furczec na nosie ale i tak 6 tygodni w przedszkolu non-stop to rekord! Marysia ewidentnie ma gardlo bo chrypi, nie moze jesc. Dalam wapno, wit C i ibuprom a jutro pewno do lekarza z obydwoma...
Szynszyla karmie przez strzykawke i niby jest ok ale smutny osowialy i bardzo bojazliwy. A do tego cos zaczyna mu sie lac z nosa...szkoda mi go

Pozdrawiam i ide spac bo pewno ciezka noc przede mna

Dzień dobry!
Zuz-Inka sił życze
Maarbo, trójka to mało przy piątce :-D Wszystko zależy jak na to spojrzysz. Dla mnie trójka to była bułka z masłem ;-) Świeżym i pachnącym. To trzecie macierzyństwo dało mi najwiecej siły, serio. Nasza Maureen, ktora zakładała wątek też się bała, lęki sa niestety nieodzowne bo to co bedzie, będzie całkiem nowe i inne

Poza tym laseczki: DOBREGO DNIA!!! Zmykam na zakupy większe, dziś 2gie urodziny Artiego - przekładamy tort na niedzielę, jutro impreza Karolki, oby mi sił nie zabrakło - bierze mnie niestety jakieś choróbsko :-( Poczęstowałam się od dzieci :-(

wpadam tylko na chwile z bed news .. moj syna najstrszy jest w szpitalu zaostrzenie astmy oskrzelowej i niestety nie widac poprawy :(

Hej.
Ja tylko na chwilkę, u mnie ok, tylko wyczerpał mi się limit netu i 15 minut wchodzi jedna strona brrr zajrzę za tydzień chyba że się coś poprawi.
Buziaki

reklama
oj dziewczyny Joaś Steefa zdrówka
mnie dziś nerka nie boli, mocz ok, a lekarz rodzinny spytał czy to aby na pewno nerka mnie bolała:confused:

Do góry