reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka - wszystkiego najlepciejszego - młoda laseczko!!!!

Pawimi - mnie tez to czeka za kilka lat.

Mamusia - idzie ku lepszemu (chyba), tyle, że ja masochistka i się pastwię nad sobą jak trzeba (wymaczam, wyciskam jak trzeba, przemywam spirytusem i smaruje trybiotykiem).

Wszystkie pozdrawiam i życze miłej niedzieli, spadam robić jakieś ciacho na jutro.

reklama
meldunek składam:-)

czas leci a doba dla mnie ciągle za krótka!!!
Azile czekam dzis na butelke TT i znów wracam do butelkowania Bruna... choc coraz mniej mam zapału bo nic nie postępuje!

1.12 jest u nas koncert Modern Talking
biggrin.gif
i chyba padne trupem jak nie pójde!! pamiętam dzien kiedy to miałam 10lat w 1985 roku i usłyszałam ich pierwszy raz..........jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jaka jestem stara i gruba...

pozdrawiam

1.12 jest u nas koncert Modern Talking
biggrin.gif
i chyba padne trupem jak nie pójde!! pamiętam dzien kiedy to miałam 10lat w 1985 roku i usłyszałam ich pierwszy raz..........jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jaka jestem stara i gruba...

pozdrawiam

eee tam to wtedy bylas mala i ...;-)

a co tu takie pustki ostatnio:eek::eek: u mnie doba tez za krotka i zalatana jestem jak ruska rakieta:-D

pozdrawiam i mam nadzieje wleciec wieczorem bo z mala na rekach to nie pisanie

hej laski
piszecie ostatnio tyle co kot napłakał:szok:
Hana ja do pl jednak nie jadę, bo chciałam jechać na te ferie co były w październiku ale z kaską krucho, trzeba długi spłacać

Mamo Royal Canin przyszło ale miałam jeszcze dodatkowo poprzednią karmę więc wolałam ją skończyć zanim przejdę na tą nową. Powiem ci że wczoraj dostał pierwszy raz całą miskę tego royala i dziś rano kupa luźniejsza niz zwykle....nie wiem:baffled:

U mnie po weekendzie jak zwykle jestem bardziej zmęczona niż przed nim. W sobotę polska szkoła, odwiozłam dzieci autobusem, lidl, w domu byłam 11.00, pranie, zmywanie, o 12.00 wyszłam po dzieci, po szkole, lidl, w domu byłam 14.00, obiad itd, o 16.30 umówieni byliśmy ze znajomymi na mieście. Pojechaliśmy z dziećmi na niemiecki market świąteczny, ale tylko mój m pijący, było jakoś drętwo, znajomi sztywni trochę:dry:
w Niedzielę do kościoła na 11.00 to też sztuka dojechać, jak autobus notorycznie przyjeżdża 15 min opóźniony:wściekła/y: po kościele byliśmy na obiedzie i zakupach, w domu ok. 16.00. Ja się wzięłam za grabienie liści, poodkurzałam, zmyłam podłogi i zaraz był wieczór. Padliśmy z mężem o 21.30. Mój m przez weekend był w domu ale mi nic nie pomaga. Sam ma pełno roboty, remont robimy i skończyć nie możemy także teraz malował futryny i drzwi, a w niedzielę się wziął za porządki w szopie i chcemy psa do szopy wyprowadzić...
Z mamą coraz gorzej, nie chce się operować a w ten sposób to i tak zostanie inwalidką, tylko patrzeć:-(

pokazuje sie..ale czasu dalej brak,zeby wpasc na dluzej..:-(
dzisiaj jeszcze bylam u fryzjera ,sciac klaki,bo pozniej nie wiem kiedy pojade..jeszcze tylko sobie farbe poloze i bedzie oki ;-)
postanowilam sobie,ze do czawartku jeszcze jestem na szybkich obrotach,a potem siedze i do porodu nic nie robie..:no:;-)
a weekend chce spedzic na maksa z rodzinka,bo pozniej moge miec mneij czasu dla nich..dzieci niby duze,rozumieja,ale cos czuje ze lekka zazdrosc bedzie...
przepraszam,ze ja tak ostatnio z doskoku...
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)
lece robic kolacje a pozniej czeka mnie prasowanie

Witajcie!
Co Wy bojkot BB robicie?????????????? Gdzie Wy sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&oby wszystko bylo OK!

U mnie dzieciaki w osrodkach edukacyjnych, a ja odsprzatalam garderobe a wlasciwie taki magazyn za duzych ciuchow. Posegregowwlam wsadzilam w pudla podpisalam Maria Maciej Krzys Ania, bo tak to jak cos dostalam to w reklamowce fuk do srodka bo nie bylo czasu. Teraz porzadek...zobaczymy na jak dlugo :-D

Marysia lezala na lezaczku i pomagala, teraz zmeczona ;-) zasnela. Wiec ja herbatka drozdzowka i myk na BB :-)

Wieczorem podalam Marysi kasze w butelce bo nocki juz byly mega nieprzespane a dziz luzik.

Pozdrawiam i lece zagladnac na inne watki bo nie bede sama ze soba gadac

MELDOWAC SIE!!!:-):-):-)

Ja się na szybciocha melduję. Właśnie spakowałam łazienkę :-/ i teraz idę do kuchni. A później mam bardzo duże zamówienie ( 60 dużych ciastek owsianych, 15 dużych ciastek mussli, 36 muffin i 10 muffin dietetycznych, 17 muffinek trójkątów marchewkowych i 24 muffiny XXL), które na 17.30 musi byc gotowe :-/ Oj nie wiem czy się wyrobię ale wyjścia nie mam bo na 18 lecę na zebranie do Stasia do szkoły.

Miłego dnia babeczki.

reklama
u mnie wsio dobrze, mały gnidulec tyłek na matkę wypiął i sobie dużo nie pooglądałam, co chowa między nóżkami też nie udało się podpatrzeć , ważne że wszystko dobrze.Nadal smarkająca jestem i chyba ząb zaczyna coś szwankować ale pewna nie jestem a umówiona jestem dopiero w grudniu

Weroniczka wow, kuchnia pewnie cała w mące

Zuzinka no widzisz , wszystkich wywiało, sciskam

Do góry