reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hana- Dobrze ze sie odezwalas. A teraz to czas zaloby i tak musi byc. Przytulam cie mocno i pamietam o Tobie.
Madlen- dasz rade z cukrzyca. Ja tez bylam na insuline i to 4 razy na dobe sie kulam. Dziennie mialam ponad 100 jednostek. Od razu po porodzie wszystko zniknelo:). Bedzie odbrze.
Zuzinka- oby Marysia juz przesypiala znowu nocki:)
mama- ty walczysz z czekolada, ja ciagle sie jej poddaje:)

U mnie m poszedl na zmine opatrunku. Znowu przesiedzi 5 h:(. Zobaczymy jak tam po zdjeciu szwow bedzie to sie zachowywac,
Martato jakis koszamr. Cala noc cyac prawie co 1h. Ale za to w dzien udaje mi sie robic przerwy od 1.5- 3 h. Trudna jest ona bardzo i chyba az tak upierdliwego dziecka nie mialam. w dzien juz od 3 dni chce byc tylko noszona. Z usypianiem tez jest mega duzy problem. Wytrwamy i to:):):):)
Optymizm mam w sercu wiec nic mnie nie zlamie:):):)
Milego dnia wam zycze.
P>S> Remont o dziwo nadal w toku i coraz blizej widac koniec:):):)))))))))))))​

reklama
Hanuś kochana, najwazniejsza jest pamiec jak nasz mamusia pisze, daj sobie czas.......
Mamo a ty nie hulasz? tylko o czekoladzie ci sie chce rozmyslac?:-p no to rozumiem z szefowa sie nie dalo gadac tylko urlop masz do konca? ona juz wie? wiesz, jak masz sie stresowac przez glupia babe to pewnie ze lepiej w domu zrobic i w ogrodzie...a ja jeszcze nie wkopalam cebulek...to zle pewnie? jak twoj perukowiec?

Bedii
jak nie hulam jak hulam :tak:
wczoraj 2 razy po 30 minut dawałam czadu ;))
ale jak wieczorem taka ciszaaa w domku..dzieci śpią ...Bonusław śpi...mąż na siatce a tu nagle :szok:
słyszę jakieś szmery ...szepty...:szok:

i co się okazuje ??

......czekolada nawołuje :-D...że niby tylko trochę..że po całym dniu się należy ..
ale twarda byłam !!
i myslę sobie
--> czekolada to samo zło :-D

cebulki możesz jeszcze wsadzic ,ale to juz na dniach masz ostatnią szansę..póki jeszcze jesień łaskawa czyli w miarę ciepła...

jak karma dla psiaka Twojego?? zakupiona ?

Bedii,Zuz inka
szefowa powiedziała ,że skoro mam tyyyle urlopu do wykorzystania to mam być w listopadzie na urlopie -zejdzie ma 12 dni-zostanie jeszcze 18 do wykorzystania..
powiedziała,że jak w grudniu będzie ruch to sie przydam
a ja :confused::baffled:
także jak pojadę na koniec listopada po wypłatę to podpiszę wniosek o urlop i na grudzień...wykorzystam 10 dni więc i tak za 8 jeszcze będzie musiała mi zapłacić ..

Azile
&&& cały czas za mężowego palca!!
no i niezmiennie za polepszenie u Marty!

jesteś dzielna bardzo!!

Katrina
a co tam Cię gniecie ,że musisz się wymoczyć ??
ukochać krasnale..

Hana
myślami z Tobą ...:)

poodkurzane,pranie się zaraz wypierze...sikorki nakarmione..
kupiłam świerze owoce i wycisnęłam soczek ..zaraz będę pić --komu ?? :))

a po 10.00 mam znajomą ciężarówkę na herbacie --> za m-ąc rodzi córe.

miłego lejdis:)

:-)Jestem:-)
Poszlabym na spacer ale pan kurier dzwonil zez paczka jedzie wiec czekam. Zamowilam struny do gitary dla Ani. Mamo jak tam Estera? Koncze bo Marysie mam na rekach a ona nie lubi przed kompem siedziec...na razie:-D
Pozdrawiam i wlece pozniej

Zuza
Estera urodziła dzis w nocy Szymka:) 3700 i 52cm ..2 tygodnie po terminie ..ale poród bez komplikacji:))

ja miałam w gościenie kumpelę i dobiłysmy targu--> sprzedałam jej łóżeczko z szytym na miare prześcieradło z falbankami ecru i pas poporodowy--mi 120zł wpadło a Ona zaoszczędziła ;)

wkopałam perukowca ,świerka srebrnego i 2 liliowce --> jestem z siebie dumna bo wiejeee ,że głowę urywa:baffled:

no jetem w końcu
komputer padł i nie było neta
ale już jestem:-D
ale nie dam rady nadrobić

trochę się i nas działa, niby tylko tydz a głowa pełna

Chłopcy się pochorowali, ale juz dobrze, mam nadzieję ze teraz będzie spokój i od pon do przedszkola, za to M się przeziębiła teraz ja, nawet byłam u lekarza, dał mi antybiotyk ale póki co mam go nie brać, więc się kuruje domowymi sposobami.

Z M się wszystko nam tak fajnie poukładało, z tą toxo się wyjaśniło już myślałąm ze będzie wszystko pięknie , dobrze i super, ale nic z tego. Niestety chodzi o M i jego zdrowie, nie chcę dokładnie tutaj pisać , już teraz jest dobrze i będzie dobrze, o paru rzeczach nie wiedziałam, niestety wysiłek , stres mało snu dały znać o sobie i choroba wróciła.Trochę sobie poryczałam ale teraz mam całkiem inne nastawienie. Najgorsze jest to ze nie mogę mu teraz dużo pmóc, bo jak, nie mogę targac taczki, chodzę rano i po południu do oprzętu, ale co to za pomoc, chciałabym mu pomóc ale nie mogę, a nie chcę też przeholować w drugą stronę, bo jakbym jeszcze musiała leżeć to dopiero by się narobiło. Dobrze że zima za pasem to pracy też mniej ale martwię się co będzie na wiosne, przecież tak od razu po porodzie też nie wróce do pracy, chciałabym odpocząć dwa tyg i wrócić do swoich obowiązkó, ale nie wiem jak to będzie , nie wiem jak będzie poród wyglądał, czy maleństwo będzie ładnie spało i jadło, kurcze to wszytsko takie nieprzewidywalne, boję się trochę tego kwietnia, zaczynam coś tam mu przebąkiwać żeby pomyślał o kimś do pomocy ale nie wiem czy mi się uda.Mam nadzieję że 2013 będzie lepszy.

A jest też dobra wiadomość od dwóch tyg już na 100 % czuję maluszka, bardzo mnie to cieszy.

ściskam Was mocno, no stęskniłam się za Wami

Witam!
Dzieci uspione wiec mam czas dla siebie. Ostatnio odkrylam stronke z pasjansami i ciezko sie oderwac :-D:zawstydzona/y:

Mamo gratulacje dla Estery i caluski dla Jej synka!

Lenka uwazaj na siebie! Zdrowia dla meza!

Pozdrawiam...a wogole to cos tu pusto!!! :szok::confused:

Zuzka ;-);-);-);-);-)

chciałam Wam tylko zyczyć dobrej nocy bo jestem zmęczona a jutro czeka mnie znów duże zamówienie, a tu trzeba sie pakować na nowe mieszkanko :-)

reklama
Weroniczka miałam się Ciebie pytać mieszkanie w samym Krakowie czy pod Krakowem...tak z ciekawości :-)

A to z okazji 6000 posta na tym forum dla mam pijacych, brzuchatek i karmiacych do wyboru :-)

Załączniki

• Piwo-puzzle_Piatnik,images_product,30,P-5625.jpg
    Piwo-puzzle_Piatnik,images_product,30,P-5625.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 20
  • soki-owocowe.jpg
    soki-owocowe.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 19
  • piwo-na-weselu-300x225.jpg
    piwo-na-weselu-300x225.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 24
  • we_dwoje_1_10791.jpg
    we_dwoje_1_10791.jpg