katrina115
Potrójna Mama
Zuzia - kochana jesteś, właśnie opróżniłam swój pucharek i nie chciało mi się iść do kuchni, co by sobie dolać, a tu niespodziewajka - cały barek, do wyboru, do koloru.... dzięki!!!
Weroniczka - sprawnego przeprowadzanka, rozpakowywanka i szybkiego powrotu do normalności!!!
Madlen - już za chwileczkę, już za momencik.... ależ to zleciało szybciutko.
Mamusiu - nadal "walczę" z paluchem u nogi. Już mnie nawet nie bolało, ale nasza sunia wczoraj się tarzała po wykładzinie i "uwaliła" mi się na tę nogę, gdzie mój paluch w trakcie leczenia i znów mnie zaczął boleć wrrrrr
azile - Wam też życzę dużo zdrówka i żeby Martusia już dała troszkę żyć mamusi
lenka - będzie dobrze, musi być, poukładacie sobie jakoś, nie zamartwiaj się tylko, bo Twój niepokój udziela się maluszkowi
Weroniczka - sprawnego przeprowadzanka, rozpakowywanka i szybkiego powrotu do normalności!!!
Madlen - już za chwileczkę, już za momencik.... ależ to zleciało szybciutko.
Mamusiu - nadal "walczę" z paluchem u nogi. Już mnie nawet nie bolało, ale nasza sunia wczoraj się tarzała po wykładzinie i "uwaliła" mi się na tę nogę, gdzie mój paluch w trakcie leczenia i znów mnie zaczął boleć wrrrrr
azile - Wam też życzę dużo zdrówka i żeby Martusia już dała troszkę żyć mamusi
lenka - będzie dobrze, musi być, poukładacie sobie jakoś, nie zamartwiaj się tylko, bo Twój niepokój udziela się maluszkowi