reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuzia - kochana jesteś, właśnie opróżniłam swój pucharek i nie chciało mi się iść do kuchni, co by sobie dolać, a tu niespodziewajka - cały barek, do wyboru, do koloru.... dzięki!!!

Weroniczka - sprawnego przeprowadzanka, rozpakowywanka i szybkiego powrotu do normalności!!!

Madlen - już za chwileczkę, już za momencik.... ależ to zleciało szybciutko.

Mamusiu - nadal "walczę" z paluchem u nogi. Już mnie nawet nie bolało, ale nasza sunia wczoraj się tarzała po wykładzinie i "uwaliła" mi się na tę nogę, gdzie mój paluch w trakcie leczenia i znów mnie zaczął boleć wrrrrr

azile - Wam też życzę dużo zdrówka i żeby Martusia już dała troszkę żyć mamusi

lenka - będzie dobrze, musi być, poukładacie sobie jakoś, nie zamartwiaj się tylko, bo Twój niepokój udziela się maluszkowi

reklama
Hje
Melduję, ze żyje, ale chwilowo zycie mnie przerasta... Nie mam siły na pisanie na bb, prosze o zrozumienie. Listopad to wyjatkowo trudny dla mnie miesiac, zawsze taki był.

O jaka tu cisza od rana. Ja rano miałam duże zamówienie i troszke kaski wpadnie do kieszeni :-)

Joaś fajnie że wpadłaś choc na chwilkę:-)
Katrina współczuję ci z tym palcem. Ja od mycia naczyń mam pęknięty palec ( tzn skórę tak aż do mięsa :baffled:) i co chwilkę sobie zachaczam o tę rane pazurem i az gwiazdy przed oczami mi stają.

Zuzia ja mieszkam w Krakowie. A dokładnie w starej części Nowej Huty. Przepiękna część Krakowa z której nigdy nie chciałbym sie wyprowadzić :-)

Lenka życzę poprawy zdrowia dla męża i dużo sił dla Ciebie. Uważaj na was.

Weroniczka - często mi się zimą zdarza, że na palcach u rąk przy paznokciach, tak mi pęka skóra. Te pęknięcia są małe, ale głębokie i tak boląąą, ale takie cóś na dużym paluchu u nogi to mi się pierwszy raz stało i boli jakniewiemco!!!

Na takie pękające dłonie robiłam sobie zawsze tak 2-3 zabiegi z gorącej parafiny i na zimę mi wystarczało.

hej dziewczynki
jestem---pomalutku jestem
weekend to i czasu troszke więcej wieć postaram się sprawdzić swoją pamięć z tego co przeczytałam:confused:

weroniczka - po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK! - ile to latek już na klacie?----super ze interesik sie kręci - może byś podała jakiś przepis na coś pysznego:-p

zuzia - dzięki za wszystkie słowa - widze ze Twoja córcia też gitarke uskutecznia... ja swojej musze zamówić stroik--- bo coś gitara się rozstraja i nie jest to przyjemne dla ucha:-D

mamusia - Ty to mioda polałas na moje serducho! a tak sobie czytałam o tych Twoich nawoływaniach i szeptach i myślałam ze jakiś włam do mieszkania -------a tu czekolada nawołuje - nosz powaliłaś mnie:-D-----ja nie mam tak sielnej woli i jak coś woła to ulegam:-D

lenka- gratuluje ruchów! cisze się ze się wszystko układa i ze z toxo już wszystko wiadomo---to i nerwów mniej:tak:
bedi - między wierszami wyczytuje ze i u was lepiej---skoro mężu zaczyna przejawiać troske........:happy2: super---we wszystkim jest jakiś cel!! a Ty miałaś do PL przylatywać--dobrze pamiętam??? będziesz w sz-nie?

joasia - a czemu tak zalatana? jak się masz - humorek w porządku?
natka- patik - katrinka - azile - majka - liza - pawimi - pozdrawiam dziewczynki

mati coś mi wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki gorączke dostał---jakiś taki niewyraźny------dzis już nie ma gorączki ale widać ze coś go trzyma......
była siorka z brunikiem ale do PZ już wróciła---czym wielką pustkę uczyniła rodzicom:-D w zastępstwie - zawiozłam wczoraj mata do taty co by ise nie nudził na emeryturze:-D
6 tygodni do świąt........
wczoraj bardzo cieplutko było
zdałam wczoraj test na wyższy poziom z angielskiego:happy2: i już byłam na zajęciach---dałam rade - ufff
dzisiaj idziemy wygrać samochód u nas w centrum handlowym - haha
może jakiś spacer bo też ładny dzień się zapowiada....

buziaki

witajcie kochane ;))

Weroniczka
łatwiej Ci będzie dźwigać belki bo to 32 czyli parzyście :)) uściski i ode mnie :):)
niech interes kwitnie a Ty razem z nim :))

Katrina
współczuję z tym palcem ...:sorry2:&&&& żeby sie szybko poprawiło!

Hana
cieszę się ,że przytulenie do mojego 75B Ci pomogło choć trochę:-)
no i GRATKI !!!! zdania egzaminu --->jestem z Ciebie dumna:tak:

no i powodzenia w wygrywaniu auta &&& :)))

Joaś
kochana moja z Ciebie też jestem dumna jak nie wiem co:))
nie daj się nawoływaniom słodkiego:):)

Lenka
&&&& za zdrowie męża!!
i gratki odczuwania ruchów :)piękne to ;)))

ściskam kochane i lecę ..
miłego 4 all :)

dzien dobry! Wasze dzieci na angielski chodza a ja swoje woze do polskiej szkoly :-D Usciski weekendowe dla wszystkich i lece budzic dzieciaki zeby sie polskiego uczyly;-)

Joaś co to za smuty , przytulam mocno

Weroniczka idziesz jak burza z swoimi wypiekami, oby tak dalej

Hana zdrówka dla synka i sił dla Ciebie, ale dajesz radę, tak jak piszesz powolutku, silna jesteś:tak:

Mamuś Pawimi Katrinna Majqa Zuzuinka Naatka Patik Bedi i cała reszta ściskam mocno

coś trzeba upiec, chyba jakiś jabłecznik, dobrze że wzięłam antybiotyk, już czuję się lepiej, jeden dzień nic nierobienia a w domu bałagan jakbym 2 tyg leżała:szok:

Weroniczka fajnie, ze masz takie zajęcie, zawsze trochę kaski wpadnie. Robiłam batoniki wyszły super. A ty masz już jakieś swoje proporcje, czy cały czas robisz na oko?

Lenka no niestety nie możesz sie przesilać, taka nasza bezradność w ciąży, tym bardziej, że najbliżsi potrzebują pomocy, jakoś musicie przetrwać ten okres.

U mnie dziś masa roboty, bo imieninki szykuję na wieczór. Na szczęście już prawie wszystko gotowe.
Miłego weekendu.

reklama
Dziękuję dziewczynki :-)

hana to już 32 latka :-/ A na co byś chciała przepis?
natka ja używam gotowej mieszanki mussli z macro. A do domu robie zdecydowanie na oko i daję to co akurat mam w domu.

Do góry