reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam!!:):)
Mamo - jej jak smutno tu bylo bez ciebie. A ty sobie imprezowalas.super

Weroniczko- Mam pytanko, jak to jest z sanepidem jak ty robisz w domku te wypieki??? Bo ja mam chec na cos wlasnego, ale na zasadzie zamowien:)

Majka- to trzymam kciukasy za chlopaka. Fajowo by bylo jak nic:):):)

M wczoraj zdjeli szwy, mial ich okolo 15. Teraz znowu czekanie. We czwartek znowu do chirurga. Zobacza jak po zdjeciu to sie zachowuje.juz wiadomo ze czesc skory sie nie przyjela. Ale nic nie mowia o przeszczepie. Pewnie sami za bardzo nie wiedza.
Martusia jest straszna szczegolnie z nocnym spaniem.
Wlasnie od dzis podjelam walke o czas wolny dla siebie. ucze martusie zasypianie bez cycy. Musze w koncu normalnie zaczac zyc. :):):)
Zobaczymy jak to nam wyjdzie

Witam wszystkich!

Nie jestem stałą bywalczynią na tym forum, ale mam nadzieję, że będziemy mogły się wymieniać pomysłami gdzie jechać na wakacje nad morze :) Warto wybrać się na urlop z dziećmi :) POLECAM !

Pozdrawiam KAMILA

Ostatnia edycja:
U nas ostatnio młyn, czytam na bieżąco, ale czasu brak.
Kamil po antybiotyku dochodzi do siebie, ale z Piotrusiem mieliśmy trochę problemów, wczoraj byliśmy u lekarza i dostał następny antybiotyk. Do tego przy okazji mnie dopadło i jestem wykończona.

Bedismall, my z M. też do wszystkiego dochodzimy sami, na wesele braliśmy kredyt, na dom również, mój tata jest alkoholikiem i mimo że zawsze sporo zarabiał wszystko szło na "przelew" raz na jakiś czas się zaszywa i wtedy jest bardzo pomocny, np. teraz przychodzi do chłopaków po pracy prawie codziennie więc przynajmniej na chwilę mam ich z głowy, bardzo dużo też pomaga przy pracach związanych z budową domu, ale jest i ciemna strona życia jak pije i przychodzi nad ranem żeby dać mu na wódkę jak już kończy mu się kasa. A mama teraz jest na chorobowym a poza tym nigdy za wiele nie zarabiała a miała na utrzymaniu cały dom. Ale ja tam patrzę na to z tej strony, że na wszystko co mamy zapracowaliśmy sami i niczego nikomu nie zawdzięczamy. Oboje z M. żeby iść na studia musieliśmy pracować, także wykształcenie to też nasza zasługa i wiadomo fajnie byłoby mieć jakieś wsparcie od rodziców, ale bez tego też da się żyć.

Wisienka, współczuję problemów ze zdrowiem, ja się użalam nad sobą z powodu mdłości a Ty to dopiero masz problem ze zdrowiem. Mam nadzieję, że szybko miną.

Mama zazdroszczę takiego resetu, ja to chociaż bym sie winka napiła, ale jeszcze z pół roku mogę tylko o tym pomarzyć.

Kurczę nie pamiętam co jeszcze miałam odpisać, wybaczcie:-)

hejka! znowu mnie nie bylo ale tamten tydzien weekendowy wiec ...
teraz Marysie i Macka probuje uspic ale chyba wczesniej sama padne :-D

moze jutro uda mi sie nadrobic

cześć babki;))

generalnie za oknem szału nie ma ..czyli foch na pogodę

Zuza
czekamy na Ciebie :)

Natka
no nie raz tak jest ,że ruch mały ..amuski zalatane ..ja teraz na urlopie jestem to mogę klepach na bb :-p

Bedii
jak u Ciebie ????

KTÓRA CIĘŻARÓWKA MA TERAZ NA DNIACH WIZYTĘ ??
SIĘ &&&&&&& POTRZYMA ..

Wisieńka
jak samopoczucie ?

pozdro i ściskam na płasko ;)

mamo- urlopik masz:):):). To zycze udanego wypoczynku. Tylko ta pogoda za oknem okropna.

Bedi- daj znac.
Wisienka jak samopoczucie??
Sempeco tam u ciebie??????????????????

reklama
czesc babki

Natkaa masz duzo racji, w sumie nie ja jedna radze sobie sama....

Dzwonilam do mamy i do siostry, slonko wyszo, ale halny wieje. W kazdym razie humorek jakby lepszy...

Mialam fajna propozycje pracy popoludniami, oderwalabym sie od dzieci, i od myslenia co bedzie. Ale nie mam z kim dzieci zostawic, maz nie chce zebym teraz pracowala, co mnie strasznie wnerwia. Mama sama potrzebuje teraz pomocy:-(

Ja sie czuje o niebo lepiej, mdlosci poszly won...Maz zaczal przypominac czlowieka

Pozdrawiam was cieplutko

mamo chyba madlen miala sie stawic na dniach??? jakby co to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znac madlen!!

Do góry