Hej!
pawimi to co się dzieje u Was jest nie do wyobrażenia, co za katastrofa:-( nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz, mam nadzieję, że jesteście bezpieczni i jak tylko będziesz mogła to się odezwiesz...
hana
[*] dla Babci, tulki ślę...trzymasz się jakoś?
azile co za nieszczęście z tym wypadkiem emka
a zwłoka z udzieleniem pomocy
szok! oby wszystko się dobrze zagoiło &&&&
majqa ale poszalałaś z zakupami
fajnie - cieszą zakupy jak można nakupić dużo i za przystępną cenę:-) u mnie w okolicy nie ma takich lumpków a szkoda, bo wybór wygodnej garderoby mam już mocno ograniczony
mama u Was prace remontowe pewnie ruszyły na całego - chwal się jakie macie pomysły na aranżacje wnętrza salonu! z ciekawości zaczęłam szukać tej cud maszyny do gotowania - bogata w funkcje ale dlaczego aż 4000 zł kosztuje?
Bedismall zdrówka dla Was! cieszę się, że relacje z emkiem znacznie się polepszyły:-) poprawy samopoczucia!
madlen wytrwałości w walce z cukrami &&&
Natkaa ale Ci się trafiły przeceny butków
super!!! łóżko czadowe:-) nie dziwię się że Piotruś taki zadowolony!
U nas leci dzień za dniem, brzuch często boli, więc nie szaleje, ale też łapię doła, że taka ograniczona jestem. Na szczęście Jasiek fika jak szalony - dzisiaj na wizycie trochę go podejrzałam
Ginek zajrzał znowu między nóżki - dowód męskości uwiecznił na fotce
Mnie zmienił leki, z luteiny na duphaston, może będzie lepiej. Coś wspominał o obserwacji w szpitalu, ale póki szyjka dobrze się trzyma to chce być w domu przy dziewczynkach. Miłą niespodzianką są dla mnie wyniki po teście na obciążenie glukozą 75g - są w normie, więc tym razem cukrzyca mnie ominęła
Dla pewności mam zrobić jeszcze badanie na poziom hemoglobiny glikowanej.
W niedzielę z rana emek z dziewczynkami ulepili bałwana, ale miały radochę, stoi do dzisiaj, tylko go coś wygina w prawą stronę
nawet na sankach udało się pojeździć - nie ma to jak zabawy w śniegu jesienią;-)
pozdrawiam Was wszystkie:-)