reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!
U nas dzieci mają tydzień ferii - to takie ferie w połowie pierwszego semestru.
Natkaa Dominik wczoraj na diecie był, nie daje mu jogurtów, owoców ani nic na mleku. Kanapki i gorzka herbatka, kisielek i czuje się lepiej. Zobaczymy jak dzisiaj bo odprowadziłam ich rano na obóz sportowy - ciężko mi było ich zostawić samych w dużej szkole, nikogo nie znali:sorry2: Ugotowałam barszczyk, byłam w lidlu, byłam z psem na spacerze, zrobiłam pranie i powiesiłam, odkurzyłam dół i nic mi się już nie chce. Patryk ząbkuje na potęgę - idzie mu 6 zębów na raz - nie je prawie nic oprócz jogurtów i kaszy na mleku...zupy nawet nie spróbował.

Spać mi się chce jak nie wiem a tu zaraz po dzieci muszę lecieć

reklama
witam sie po pracy...

Hanuś
jestem z Tobą ........
:-(

Azile
ja też lubie patrzeć na ptaszki ...wczoraj nasypałam masę słonecznika łuskanego a dziś wracam z pracy wszystko zjedzone ;)) dosypałam nową porcję i w 3 sekundy sie sikorki zleciały ;)
jak tam M????

Natka
no widzisz sama jaka to super sprawa z tym termomixem ...kumpela ma i ja sie napatrzyłam i też bym chciała :sorry2:

pozdrawiam i ściskam na płasko ;)))

hana -
[*]
bedi - dobrze, że Dominik ma się lepiej
natka - ja dzisiaj kupiułam Markowi rozm.23 :) ale Kornecki tylko ... ale fajne bardzo i się mu podobają :tak:
azile - i co z palcami M.?

Mnie dziś głowa bolała tak, ze musiałam wspomóc się apapem - inaczej by w migrenę przeszło ... ehh.

Majqa a miałaś wcześniej te Kornecki? Szukam jakieś tańszej wersji ecco dla Piotrusia, podobno Bartek są dobre, ale cena zbliżona do ecco więc może doradzisz:-)

Mama dziś robiłam pulpeciki w sosie pomidorowym, uwielbiam:-) niestety jutro już muszę oddać, bo szwagierka planuje uszykować coś na 1 listopada.

Bedi, super że jest poprawa, przynajmniej się dzieciak nie męczy.

Wróciliśmy niedawno z tesco, kupiłam chłopakom buty, poprzeceniane sandały z 79 na 17, adidaski z 79 na 17 i takie śmieszne ni to adidasy ni to trampki z 59 na 14:-) lubię takie zakupy:-)

ja tylko na sekundke....witam i goraco sciskam, Hana - przykro mi :-(. Slyszalyscie o naszym nadchodzacym huraganie pierwszej kategorii ktory za kilka godzin ma uderzyc cale wsch. wybrzeze????

Dotarlam i ja!
Dzis robilam poszukiwania czapek w garderobie. Dogrzebalam sie do dna i okazalo sie ze do pudelka z czapkami ktos na wierzch polozyl inne ciuchy i dlatego nie moglam znalezc. Przy okazji znalazlam swoja tzw torbe wspomnien...pamietniki kartki z wakacji listy od chlopakow:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: posmialam sie powspominalam...

Pawimi tak wlasnie myslalam ze to u Ciebie! Trzymaj sie mocno i dawaj znac jak sobie radzicie!

Hana
[*] dla Babci! Tule!

Pozdrawiam!

Witajcie!!!
M byl wczoraj na zmiane opatrunku. Czekal 4h w kolejce. bardzo to go bolalo. doktor obejrzal i dalej czekamy. Na chwile obecna po woli si eprzyjmuje jego skura ta przyszyta. Sa miejsca gdzie skora jest zagrozona. Jutro znowu zmiana opatrunka.
Marta znowu okrona, noce sa tylko dzemane.
Mama jak zaczelas dokarmiac ptaszki to musisz juz cala zime. One sie do tego miejsca przyzwyczajaja i juz nie szukaja sobie pozywienia.

Azile nie dziwię się, że M się wkurzał, 4h to lekka przesada, jakby nie mogli jakoś mniejwięcej godziny podać, przynajmniej by porządek był.

Dziś przywieźli łóżko dla Piotrusia, nie pamiętam czy wklejałam linka ŁÓŻKO AUTO SAMOCHÓD MINIMAX DOSTAWA MONTAŻ GRATIS (2714522652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach także jestem mega zadowolona, zobaczymy jak Piotruś zareaguje:-)

Ami nic się dziś nie chce, pogarnełam tylko trochę i siedzę przy kompie, Kamiś śpi także mam chwilę oddechu.

Pawimi u Was to ciężka sprawa z tymi kataklizmami. Mam nadzieję, że będzie ok.

reklama
ja jak zwykle z doskoku..:zawstydzona/y::sorry2:
doba jest za krotka ...do porodu coraz blizej..a ja jeszcze daleko w polu..
stale gdzies gonie..czasu mi na wszystko barkuje..
Pawimi czytalam i myslalam o tobie...3maj sie i mam nadzieje,ze nie bedzie u ciebie tak zle :no:;-)..jak tylko czas pozwoli,to pisz jak wyglada sytuacja u ciebie :tak:
Hana tule mocno ,
(*) dla babci ..........
reszte doczytam pozniej...
pozdraiwam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)

Do góry