reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Azile chyba nie doczytałam zdrówka dla M

Hana ważne że Babcia ma Was , na pewno czuje ze nie jest sama, przytulam mocno

Mamuś no to super że demolka ruszyła, a tak a propo psuć to ja lubię, mogę wpaść?

KitchenAid kto by nie chciał, ja to obie tylko tak oglądam ale jest przepiękny, ale ta cena:baffled:, to sobie kupiłam clatronica czy jakoś tak , też fajny , ciasto drożdżowe super wyrabia niestety do mas się nie nadaje bo nie zbiera z brzegów, musiałaby być taka gumowa nakładka, ale cóż za tą cenę to i tak jestem zadowolona.

Historii obiadowych ciąg dalszy, ale z dobrym humorem. Teściu zabijał świnkę na tą zabawę co organizował i miał mi dać mięcha na ten obiad listopadowy, pytam się dziś czy coś zostało, oczywiście nie, ale przywiózł mi resztki z zabawy, mogę zamrozić i juz będę miała:eek:, rozwala mnie, co prawda gołąbki mam zamiar wykorzystać , bo mrożone nie zmieniają smaku a resztę my zjemy na obiad, gościom tego nie dam. Teściu dostanie listę mięsną co i gdzie ma kupić, je kupię resztę i będziemy kwita.

ale słonko świeci za oknem

miłego dzionka laski

wow!:shocked2:to wy macie już śnieg w tej waszej Polsce?;-) U nas niestety szaro buro i ponuro.

Dominik mi całą noc haftował i ma rozwolnienie...Jednak nie blefował:sorry: Do kościoła się w takim razie nie wybieram, ale mają wpaść dwie moje kumpelki z dziećmi a tu się okazuje że mężulek po 16.00 będzie - uups!

Mamo jak tak zachwalasz to może się skuszę bo on ma spore problemy właśnie z sierścią - po innej ekologicznej karmię nie miał biegunek ale dostał egzemy - chyba nie posiadała w ogóle omega 3?? A teraz wróciłam do pedigrre - mają nowośći promocje - i kompletna porażka!! Jest gorzej z kupami i w ogóle śmierdzi mi ta karma...

Bedii
polecam Ci tą karmę ..możesz jeszcze spróbować Acany ale to jest dość droga karma...
ale bardzo dobra..
jednak ta Royala też jest dobra ..a trochę tańsza..

wcześniej kupowaliśmy mu purine...Purina - Sklep Zoologiczny Glonojad

też była dobra ..ale teraz przeszliśmy na royala..

no i kochana wyczesuj go chociaż 2 razy w tygodniu ...a zobaczysz ,że bedzie lepiej :)

no i my nie dajemy Mu żadnych resztek z obiadu ...moja kumpela daje np.skórę z kurczaka z rożna a tam przecież jest tyle przypraw..soli..a potem sie dziwi ,że mu kłaki lecą ..

nasz dostaje tylko psią karmę ..czasem plasterek wędliny:-p

byliśmy w centrum ogrodniczym ..miałam pewne plany ,ale ceny iglaków mnie pokonały:szok:
ale kupiliśmy parę rzeczy w tym karmnik dla ptaszków już zamontowany na klonie ;)))

buziaki wieczorne ;*

Witajcie!
bedi- zdrowia Domisiowi.
mama- fajnie ze msz karmnik. my tez mamy i lubi obserwowac ptaki. a po ogrodzie chodza u nas bazanty:)

Marta po przestawieniu czasu tez sie przestawila. Wczoraj wstala o 4.30 starego czasu. Wczoraj wieczorem poszla spac o 7 i co wstala o 21.30 inie chciala spac. Zasneja o 23i spala do 5 rano z 20 przerwami na cycanie:baffled: . Marudna jest i tyle. fakt juz nie jest tqak strasznie jak jeszcze miesiac temu.

U nas dzis -5 stopni i bialo. Pierwszy raz pamietam zeby w pazdzierniku bylo bialo.

Moj m zaraz idzie na zmiane opatrunku. mam nadzieje zejest tam wszystko ok.
Pozdrawiam:)

witam dziewczynki
jakoś się mam- ale do pracy nie ide (opieka)
oczy opuchnięte i to wszystko jeszcze tak w głowie ze szybko łzy w oczach stają

pozdrawiam

reklama
Hana dużo sił w tych najbliższych dniach.
[*]przytulam.

Azile mam nadzieję, że z M. wszystko ok. Pięć godzin czekania na zszycie to jakaś masakra jest.

Weroniczka, szybko zleci czas do przeprowadzki, nowy etap w Waszym życiu:-)

Mama a ja właśnie mam u siebie thermomix, ale tylko tymczasowo. Szwagierka przywiozła mi w zeszłym tygodniu żebym sobie sosików na zimę porobiła:-) super sprzęt ale tak jak pisałyście cena powalająca.

A ja dzisiaj się zorientowałam, że niepotrzebnie kupiłam buty dla Kamilka na zimę, Piotruś w zeszłym roku miał ecco i byłam z nich bardzo zadowolona wiec postanowiłam kupić dla Kamilka podobne, wywaliłam masę kasy bo myślałam że Piotruś miał 23 a dziś jak poszłam po kurtki na strych to patrze, a Piotruś miał 22 jak Kamilek teraz:-), no to młody ma teraz dwie pary super butów:-) a w portfelu lżej.

Lenka ja brzuszek też mam podobny. W 15tc to praktycznie nic nie było widać, a przez ostatnie trzy tygodnie sporo mi urósł.

Bedismall jak synek?

Do góry