reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej hej
u nas nudno.......Byłam w polskiej szkole, spóźniona bo mój dzieć kochany średni za nic w świecie nie chciał wstawać i nerwy mnie ponosiły, bo on nic już nie je i jeszcze wymyśła bóle brzucha żeby do szkoły nie chodzić. Przebadałam go ostatnio na pasożyty i nic nie ma!:wściekła/y:Po drodze do szkoły Vanessie się buty rozwaliły - kozaki, noszone pierwszy miesiąc, ale babcia kupiła to mi nie szkoda - nawet nam się nie podobały - a czekały w szafie aż do nich dorośnie 3 lata - co tam! Moja mama jest bezbłędna! Pojechałam więc na miasto obkupić dzieci - zakupiłam im piżamki polarkowe - super mięciusie i ciepłe a Vanessie buty nowe - i w końcu miałam ku temu okazję! Ha! bo nie musiałam męża o zdanie pytać i kupiłam takie jak zawsze chciałam. Przy okazji koleżanka ze szkoły pochwaliła zakup i jestem teraz dumna i blada:evil:

Majqa, Lenka no ja też jestem zdania że pies na dworze a na noc do garażu i włos mu nie spadnie, z wiecie...czego
Ja to was podziwiam że wam się chce jeszcze w tych garach siedzieć i piec i gotować. U mnie same niejadki więc ja też nie mam zamiaru im dogadzać i potem wyrzucać. Ponoć im smakuje ale jedzą jak ptaszki.

Hana biedulko ty, ciężkie chwile masz teraz:-(

Lenka rozbawił mnie twój post!! Miałam takie przejśćia z teściem raz, jak byłam z drugim w ciąży, teściowa wyjechała a on raz śmiał mieć inne życzenie na obiad, bo leżał w domu ze złamaną nogą i na drugi dzień tyle mnie widział!!:-pPomieszkałam u mamy, ze mną to krótko, ja się już nie daję tak wrabiać, pomogłam ile mogłam i w 8. mies. zakupy robiłam, sprzątałam, prałam i w ogóle,a jak specjalne życzenia to nie do mnie proszę!

Katrinano właśnie byłam w Lidlu i fajne mają tylko dla dziewczynek - dla chłopców kiepski wybór i przepraszam cię ,ale mają ocieplane buty kochana, ale to musisz iść do Nexta, Zary, ja tam kupuję

pozdrawiam sobotnio - wieczornie

reklama
Hana:)
ja sobie pohulałam :-p jabłko pożarłam i zaglądam do Was:-)
ja mam uśmiech od ucha do ucha bo moja " wspólniczka " dzwoni i pyta słyszysz???

a tam ...: walenie,pukanie,stukanie..znów walenie ;))))) demolka w lokalu zaczęta ;))))
tak wiec ogłaszam rozpoczęcie prac w naszym przyszłym gabinecie :-D
czyli mimo dokuczliwej @ i pogody co to nie rozpieszcza ja mam :-)...

a odkurzacz ....cóż ..ja lubię odkurzac ,ale jak wracam z pracy to na prawdę nie wiem w co ręce wsadzić ..na szybko spacer z psiakiem ,potem sprzątenie ,lekcje z Zu ,gary.....
a teraz Max daje radę ..Zu przy lekcjach a ja mogę sie za obiad brać..
wiadomo ,że co po swojemu to po swojemu ,ale zadowolona jestem bo zamknę pokój Z.czy D.na 20 min i Max jeździ i pracuje ...
a ja mogę na dole obleciec kurze czy kwiaty podlać ..
zadowolonam z zakupu:-p

jeszcze chodzi za mną termomix do kuchni ,ale ....:sorry:4 tysiąców nie mam teraz :sorry2:
ale kiedyś go nabędę :):):)

przytulam raz jeszcze z powodu babci..:-(

Katrina
dobrze,że buty są zawsze to mniejszy zimowy wydatek ...
ja już na zimę wszystko mam ,dzieci tez ..mężowi właśnie buty trzeba zakupić .

Azile
kochana ..dajesz radę ???

Bedii
i Ty swoich obkupiłaś -fajnie ;)

a ja mam takiego psiaka ,że w życiu bym go nie dała na dwór ...u nas w domu nie czuć psem w ogóle ..wyczesuję go 2 czasem 3 razy w tygodniu..dostaje dobrą karmę ..więc nie kłaczy jakoś mega...
nie wyobrażam sobie trzymania np.owczarka niemieckiego w domu bo wiadomo ,że psiak by sie męczył ,ale golden to pies domowy i nikt mi nie powie ,że nie...

a dziś najpiękniejsza noc w roku ;))))))))))))) śpimy o godzinę dłużej :):):)
jak miło:)

Hej mamusie.

Hana jak ja bardzo Cię rozumiem w sprawie babci. Pół roku temu przechodziłam to samo z moim dziadziusiem, który gasł w oczach. I pięknie zgasł. Czego i Twojej babci życzę.

mamo super że prace ruszyły :-) Thermomix mówisz? Moje wielkie marzenie. Podobnie jak ten cudowny robot kuchenny Mikser robot kuchenny KitchenAid – KitchenAid KitchenAid Poznań Kalisz i Konin A teraz przy moich wypiekach bardzo by mi się przydał.

bedi bardzo się cieszę że z mężem i jego podejściem jest lepiej :-)

Azil dużo sił życzę kochana. Biedny mąż :-( Współczuję.

A u nas wielkie pakowanie, przeprowadzanie itd. Męczące to to ale fajne. Do 19 listopada zamieszkamy już w nowym lokum :-)

Weronisia ;)
dzięki ;) też się cieszę ,że remont zaczęty...

no termomix fajna rzecz bo kumpela nawet inhalacje dzieciom robi..
nie mówiąc o surówkach w kilka sekund
ciastach czy obiadach:)
no i ten robot -mmmmmm..tez mi się marzy :sorry:

ale wiesz co ?? marzenia trzeba mieć :-Dkiedyś sie spełnią ;)

no i moja droga &&&&& za sprawną przeprowadzkę :tak:
a potem .........................??

parapetówka :-D:-D

dzięki Weronisia :zawstydzona/y: po dobrym seksiku to od razu świat wygląda inaczej,:rofl2:

mamo podziel się wiedzą i powiedz jaką karmę mu dajesz - mój to mieszaniec Labka z Collie? Nikt nie wie z czym, ale ma długą sierść i puszysty ogon

reklama
bedi - tylko, że ja mieszkam w pipidówce i najbliższa Zara to chyba w Dublinie (sorki, ale 280km jechać po buty, to chyba nie dla mnie), a w ubiegłym roku w Nex-cie były kozaczki lekko ocieplane na cholewkach, a podeszwy???? Tam, gdzie najbardziej nogi marzną nic a nic ocieplenia nie było. Na szczęście w ubiegłym roku nie było aż takiej zimy jak 2 lata temu. Wole jednak być przygotowana na zimę - gdyby jednak chciała tu zawitać.

Do góry