reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześć!
Jestem dziś jak chodzący strzępek nerwów...Rano Patryk wlazł Dominikowi na biurko i ściągnął mu okulary z najwyższej półki. Oczywiście wyłamał mu zawias. Byłam w mieście żeby naprawili to normalnie ch....a mnie jakaś weźmie, mieli alarm przeciwapożarowy i d...a!:wściekła/y: Kazali mi tylko skleić taśmą i wróciłam się do szkoły z Dominikiem. Jego pani sprzedała mi rewelację że mój wspaniały syn sikał na przerwie w krzakach zamiast iść do toalety jak cywilizowany człowiek:eek: No a z tym alarmem to mam pecha nie z tej ziemi bo we wtorek jak byliśmy u dentysty to młody się całkiem zasikał i biegłam z nim do najbliższego supermarketu. Tam rozebrałam go w ubikacji i alarm przeciwpożarowy!!! Kazali wyjść natychmiast...na zimno z gołym dzieckiem. Co tam!
Mam grochówkę w planach na dzisiaj i sernik, pranie swoją drogą ale normalnie nie mam serca do niczego. Mąż oczywiście pracuje całe dnie a jak wraca to najlepiej omijać go wielkim łukiem.:confused2:

pozdrawiam wszystkie

Weroniczka, Katrina Gratulacje!!!
Liza pracowita z ciebie mróweczka i dzielna mama
Joaś latka lecą:tak: mi niewiele brakuje do twojego stażu, hehe. A film napewno obejrzę choć nie wiem czy z nim się uda

reklama
Naatka altacet w żelu jest świetny na odczyn poszczepienny

Zrobiłam dzisiaj znowu igM i spada, 2tyg temu było 3,35 a teraz 3,16, jest dobrze, jest dobrze, we wtorek wizyta u gina.
Kupiłam filety z soli na obiad, jak się zaczęły rozmrażać to zaczęły tak śmierdzieć, jak jakaś padlina, blee, a kupione w dosyć dobrym sklepie, skończyło sie na tym ze na obiad zrobiłam barszcz i pieczone ziemniaki:sorry:

Pozdrowienia dla wszystkich

A MOŻE TY LENKA MASZ WĘCH WYCZULONY I TYLKO TOBIE NIE PODESZŁY?:-pTrzymam kciuki za wizytę, będzie ok ,zobaczysz.

ja już po pizzy. Grochówka na jutro jest, sernik upieczony, zostało sprzątanie ale nie zając to nie ucieknie. Słucham sobie dziś Monika Brodka - Znam Cię na pamięć . Tekst - YouTube taki mam nastrój.
SAM_2274.jpg
Patik chciałaś kurtkę zobaczyć...

heloł;))

Weroniczka
gratki!!! poszło za tyle co chcieliście ??:)
ciesze się z Tobą;)

Kartina
i jak Kubulek??

Bedii
sliczna z Ciebie babeczka ;))
no i przeboje to Ty masz ostatnio---> to z tym wózkiem ..to z alarmem...
dzieje sie u Ciebie ,że hoho..

Joas
witaj kochana :)
uściski dla piłkarza Marcina ;) żółwik dla Niego od ciotki:))

co to jeszcze ...co to jeszcze.....

Mamo poszła za sopro niższą kwotę ale tak naprwdę najbardziej realną bo rynek nieruchomości jest ciągle w tendencji spatkowej :-/ Ale mój mąż się łudził że znajdzie sie taki co kupi mieszkanie za większe pieniądze. Ale i tak jest ok. Przynajmniej z głowy :-)

dzięki dziewczyny...chociaż raz sobie nie żałowałam
Weroniczka - no cóż mówi się trudno, pieniąze nie są najważniejsze
uciekam dzieci kąpać

reklama
Lenka
czasem lepiej wyrzucic niz potem 3 dni wymiotować ..
dobrze zrobiłaś ..

Bedii
pewnie ..my mamy musimy też od czasu do czasu pomysleć o sobie ;)

Weroniczka
dokładnie---> najwazniejsze,że juz poszło ;)

Do góry