reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Liza chyba się pomyliłaś, to nie Katrina jest w ciąży tylko Wisieńka.
Ja wymiękam z Patrysiem. Poszłam do kuchni garki pozmywać a on w jednej minucie wyciagnął komputer z szuflady i zrucił na podłogę i przy tym rozwalił sobie palec, krawił mocno....Miałam prasować i się obiadem na dziś zająć ale nie daje mi:no:plaster ściąga co chwilę a palec krwawi w najlepsze...czasami brak mi cierpliwości już...

a ja wczoraj piekłam szarlotkę...

reklama
bedi tak sorrka pomyłka mała mi sie wtargneła :tak:
o kurde to mały nieźle załatwił sie :no: trzymaj sie dzielnie.... :***
mama super, choć ja z wagą to mi moja wystarczy bo mam teraz 64,5kg :tak: jedynie z brzucha i tali by mi sie zdało zejsc :tak:
Drugi test wadliwy? :szok: ale ma pecha ja pierdziele hahaha :-D powinni jej kase zwrócic za te testy :eek:
patik dobrze z bobasem wsio oki :tak: oszczedzaj sie!!! :-)
wspołczuje szczepienia małej, ale trzeba.... ;-)
lenka u mnie tez zimno.... niby slonce jak przygrzeje to fajnie ale jak chmury są to brrrr....

Ja dzis mam wolne w sadzie , przywiozłam dzieciaki i czekam az mlody wstanie :tak: :-)

Wpadam bo dzieci zostawily wlaczony komputer to sobie nie odmowie. Mania spi a Macius i Ania ogladaja cos w TV, Krzys jeszcze w szkole ale zaraz wraca.
Azile pisalas kiedys o dodatkowych zajeciach...u mnie Ania ma gre na keyboardzie i gitarze oraz harcerstwo a Krzys breakdence i teraz zacza chodzic na pilke nozna. Wszystko organizowane przez szkole + gmine harcerstwo za darmo, breakdence i pilka 30 zl na pol roku a keyboard i gitara 60 na pol roku. Szkole mamy 800 m od nas i dzieci same chodza wiec luz
Wisianka to na prawde pech!!! A objawami sie nie przejmuj, ja w zadnej ciazy nawet nie wymiotowalam a z Marysia to nawet piersi mi nie urosly :szok:
Liza dobrze ze juz sie pozbieralas choc podejrzewam latwo Ci nie jest
Mamo szkoda ze blizej nie mieszkasz!!!! Zrobilabym sobie u ciebie jakies oczyszczanie maseczki i pazurki bo w sobote idziemy na wesele (siostra tej u ktorej bylismy 2 miesiace temu) a nawet farby mi nie ma kto nalozyc :-(

Pozdrawiam i wlece pozniej!

PS a chrusty tez uwielbiam!!!

Patik
tak,ja jetem szczęsliwa w małżeństwie :tak: a mój mąż powinien dostać order z męstwo i odwagę za to ,że ze mną wytrzymuje :sorry2:

Bedii
oby się Małemu szybko palec zagoił... ehhh dzieci---> zawsze coś ..

Liza
no to życzę co by hula boki wyrównało:tak:

Zu kończy odrabiać lekcje ,zaraz jedziemy po Domisia..zakupy juz zrobiłam ..ugotuje obiad i juz dziś nic nie robię ---> noł łej:-D

Zuz inka no szkoda ,że nie mieszkamy bliżej bo zrobiła bym Ci wszystko łącznie z farbą bo też umiem ;))

a z zajęć dodatkowych to u nas Domi ma angielski -20zł na m-ąc..
tańce 20 zł na miesiąc

Zuza ma angielski 2 razy w tyg.dodatkowy to jest 100zł na miesiąc
i tenis raz w tygodniu --> 75zł na m-ąc..

Ostatnia edycja:
Liza - nio!!!! bo mnie zatkało jak przeczytałam... chyba bym coś na ten temat wiedziała cio??? hihi

Miłego dnia!!!!

Bedi - Kuba ma szczepienie przeniesione na piątek,

Ale zmokłam dziś wrrrrrr kurtka mi przemokła tak leje od rana.

u nas są takie zajecia w szkole, szczegolnie w ferie ale nas nie bylo we wtorek jak ulotki rozdawali i pewnie musztarda po obiedzie bo kto pierwszy ten lepszy......pojde zapytac jeszcze dzis bo mial byc trening, 3 dni od 9.00 do 15.30 za 6f:szok:
Patrys mi wlasnie na rekach usnal. to jego druga drzemka dzisiaj.Ciekawe jak to nasze dzieci sobie ustalaja drzemki,kiedy trzeba to nie spia a jak juz po robocie jestem to i on gotowy do spania:wściekła/y:

hej hej hej dobry dzien a jak niedobry to go zmien :-D tak mnie jakos na stare przyspiewki zebralo. Pieknie u nas dzis, sloneczko i bedzie dosc cieplo wiec chyba humor mi z tego tytulu dopisuje. Ja dzis pozniej do pracki, troszke trzeba sie domkiem zajac, zrobilam serek kremowy wczoraj z siadlego mleka a dzis z serwatki robie taki norweski ser-sos, uzywam to pozniej jako baze do mieska czy klusek dla dzieci. No i znowu pranie oczywiscie....nigdy niekonczace sie zadanie. W sobote mamy dwie imprezy - Oli jedzie na urodziny do kolegi a my mamy osiedlowy octoberfest tylko dla mieszkancow naszej plazy przyjeziornej czyli w zasadzie garstki ludzi, a w niedziele jedziemy na imprezke do kuzynki meza, przylatuje w koncu mama naszej czekoladkowej dziewczynki ktora nas odwiedzala latem ze swoja babcia. Nie wiem czy pamietacie jak pisalam wam o kuzynce m. ktora piszac doktorat (na temat zycia motyli - bardzo ciekawy temat :-D) w Japoni poznala ministra finansow Madagaskaru i teraz oboje mieszkaja w Washington przy Bialym Domu z dwojka maluchow bo pan pracuje w funduszu walutowym a ona obecnie na urlopie wychowawczym jako pracownik pl akademi nauk sciemnia zajmujac sie swoimi dziecmi. Ich corka byla u nas ze swoja babka czyt. ulubiona ciotka mojego m. na wizycie latem przez 2 tygodnie. Tym razem z wizyta wybiera sie sama pani profesor od motylkow i jej slawny magadaskarski malzonek. Znam ich tylko ze Skypa wiec bardzo ciekawa jestem czy rodzice malej Zosi tez sa tacy charakterni jak ta czekoladowa obywatelka :tak: bo przyznam ze rzadzila tu nami ostro przez te 2 tygodnie:-D

Piszecie o zajeciach dodatkowych...moje chodza do polskiej szkoly w sobote - to juz wiecie, oprocz tego Oli ma orkiestre w szkole, gra na saksofonie od tego roku a Vincent ma umuzykalnienie i rytmike, tylko ze u nas to jest traktowane jako dodatkowe zajecia placone osobno oprocz czesnego. Oli chodzi na szachy tez przy szkole i tez platne zajecia odbywaja sie po glownych godzinach nauki. Jedynie co to hiszpanski maja wliczone w czesne, 2x w tyg i Oliver podobno niezle sobie radzi. W sumie tyle lat juz ma te zajecia ze wstyd gdyby tak nie bylo. Vincent to jeszcze nie wiem bo to dopiero poczatki Oprocz tego chlopcy jezdza na musical w srody - jezdza z moja sasiadka i jej dziewczynkami drugi rok. No i chyba tyle...
No to wracam do swoich serow i prania. Milego dnia zycze!

Hej kochane wpadam na chwilę przed spaniem. Widze, ze mama dałą wam znać. Ja myślę, ze to chyba złe przechowywanie w naszym rosmanie cholernym i tyle.
Milusia zakatarzona i kaszle, urlop mi się konczy, z wyjazdem P lipa. Jakoś dziś nieciekawie. Ech oby jutro wstzła dobry dzięn, dla nas wszystkich oczywiście

reklama
Zapomniałam się Wam pochwalić - JESTEM CIOCIĄ (znowu), 10.10.2012r. moja siostra urodziła przez CC córeczkę Oliwię, waga 2950g, za to aż 56cm!!!
Poprzednie dzieci mojej siostry ważyły po 3600g, ale przy gabarytach mojej siostry Oliwia tez nie jest malutka (Asia ma 152cm i aż 45kg żywej wagi).

Do góry