reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisienka bedzie dobrze, musi!!! &&&&

Pawimi ja w salonie mam sciane na ktorej tez wieszam zdjecia...pradziadkowie, dziadkowie rodzice my z M jak bylismy mali, czasy narzeczenstwa i dzieci...siedzimy sobie czasem w fotelach i paczymy jak czas szybko biegnie...bo przeciez tak niedawno bawilismy sie jeszcze w piaskownicy

Mam takie perełki :-)

Załączniki

• album.jpg
    album.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 44
  • skanuj0001.jpg
    skanuj0001.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 48
  • skanuj0005.jpg
    skanuj0005.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 48
  • skanuj0011.jpg
    skanuj0011.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 43
  • skanuj0028.jpg
    skanuj0028.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
fajne te zdjecia Zuza :)
Sempe - mowisz ze wypad z przyzwoitka was czeka :-D super - laduj akumulatorki ile tylko sie da przez te 4 dni!
Wisienka - nie mysl o najgorszym...grunt to pozytywne nastawienie.

Witam
Oczywiście "biednemu zawsze wiatr w oczy". Kupiłam wczoraj porządny test i czekałam do rana. Rano o 6 ide do kibelka, robie co nalezy iiiiiiii nie ma żadnej kreski. Test wadliwy, zepsuty:wściekła/y::wściekła/y:

U nas slonecznie dziś i pieknie.Dzieciaki wybyły a ja będe odpoczywać i czytać. Taki urlopik sobie dziś zafunduję. Chyba, ze weźmie mnie nerw i zacznę sprzątać.
Sempe świetnie, ze macie wolne, ładujcie akumulatory ile sie. Brunonek prześlczny
zuzinka też mam takie rodzinne fotki, dla mnie najcenniejsze te z moją mamą. Taka mała slodka blondyneczka...
Pawimy ogladalam fotki na fb , ekstra
Pogodnego dnia

Wisieńka ty i ja jedziemy na tym samym wózku, czyt.ten sam tydzień. Ja też nie mam objawów, a ty lepiej się płóż i nic nie rób, bo zamartiwanie się na dobre wam obojgu nie wyjdzie. Ja też nie mam objawów, jeśli chcesz się mną sugerować:-)

a nasza mama to w pracuni siedzi czy całkiem zapomniała o nas tylko z mężem urzęduje na piętrze:-p

zuz - inka rzeczywicie perełki takie zdjęcia - ja takich nie mam....
pawimi nie przejmuj się upływającym czasem, jeszcze chwilka i będziesz miała w rodzinie nowego członka. Można całować i wąchać do woli:-D
sempe o jak ja ci zazdroszczę takiego wypadu we dwoje znaczy się troje, hehe. Przydałoby się każdemu tak odpocząć od zgiełku....:dry:pocieszę cię że ja ostatnio na takim wypadzie byłam w 2009, więc 3 latka i pół i to był nasz jedyny wypad, bo 'weekend miodowy' zaraz po ślubie.A Brunonek to widać że kochane z niego dziecko, przesłodki:tak:
lenka, pati, katrina,majqa, madlen, co u was?

Sempe dołączam się do tych, które zazdroszczą wyjazdu, uwielbiam góry. My z M. byliśmy w tym roku dwa razy bez dzieci, na nartach i nad morzem, ale takie krótkie wyjazdy, ze dawno zapomniałam, przydałby sie jakiś wypadzik, ale kaski brak:-(

Wisienka może zrób jeszcze raz, a do tego czasu się nie stresuj.

Zuz inka śliczne fotki. Czekoladę kroję nożem na takie większe kawałki, powiedzmy jedną kostkę na dziewięć części.

Pawimi, ciasteczka naprawdę super na takie jesienne dni:-)

Byłam wczoraj z Kamilkiem na szczepieniu, ale znów odroczone, bo zaczął kasłać, także znów syropki, na szczęście Piotruś się trzyma.

Witam Was kochane :)
dzieńńńńńńńń dobry:))

Wisieńka
na pewno wszystko jest si ..&&&&&&&&&&&&& za środową wizytę !

Zuz Inka
a dobre chociaz te ubranka czy na styk??:sorry2:
powiedz Twojemu M ,że "starzejemy" się od 25 r.ż. i wtedy już tak się kremy "nazywa".. to nie była żadna aluzja:-)
a fotki fajne a najlepsza ta ostatnia :-p

Bedii
hahahaaa ..nie no ileż mozna urzędować :)
wczoraj zaraz po pracy byliśmy na zakupach i jak wrócilismy to obrobilismy dzieci ,kolacja i padłam spać ..

Weroniczka
jak tam ciasteczkowy biznesik:)??

Sempe
jedź i ładuj akumulatory ;))
przyjemności ..pozdrów Karpacz:-p
Bruno masakrycznie cudowny!!!!!!!!

Pawimi
buziaki słodziaki ;)))
moje bąki juz miały fotki i już nawet mam je w domostwie :)

Azile
czy Marta daje trochę odetchnąć ?:sorry2:

u nas pada :baffled:
szaro ,nic się nie chce

kumpela dzis mi zrobiła rzęsy 1:1 więc czuję sie kobietą ..wywoskowała paszki ..a ponieważ babeczki teraz na kwasy przychodza to ja sobie tez zrobiłam buźkę ,ale ja mikrodermabrazję :)

w sumie dzień udany ,ale teraz jak juz się szaro zrobiło to siadam z herbata pod kocem ..

aaaa--> jeszcze chcę napisać ,że wzięłam się za hulanie :)) kręcę hula już 10 dni i juz mnie prawie nie widać hahahahahaaa:-D:-D:-D

cieplutko pozdrawiam wszystkie lajdis ;)

Jakby tych wszystkich nerwów było mało to jeszcze zgubiłam telefon. Pol zaraz jedzie na działkę to może tam zostawiłam.
Mila zakatarzona i pokasłuje,to się nachodziłą do przedszkola
Natkaa kupiłam kolejny i nie wiem czy go zrobie jutro czy dzis.Troche mnie dziś pomdliło więc trochę się uspokoiłam
Bedi jak to mówią w kupie raźniej, mam nadzieje, ze obydwie spokojnie przejdziemy tą ciąże
Lenka dziękuję za wsparcie, a jak ty się czujesz
mama Pol przywiózł tel, widze, ze dzwoniłas. Zadzwonię do ciebie za chwilkę;-)

reklama
Do góry