reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
jestem - melduję się, ale jestem padnięta

Dziś odwiedziłam mojego Boss-a (czyt. posprzątałam u Niego), potem spacer z Kuba do domu (od Rafała do nas jest jakieś 40 minut marszu), po drodze zakupy, malucha nakarmiłam i po Alinkę do szkoły fruuu, a potem pojechaliśmy do polskiego sklepu (40 km od nas), żeby Kubusiowi jedzonko kupić (słoiczki, kaszki i takie tam).
Jutro czeka nas szczepienie Kubusia, az mi go szkoda, ale cóz... dobrze, że obiad mam, to jak będzie pogoda, to pospacerujemy trochę.

Pozdrawiam Was gorąco i serdecznie - dobrej nocki i miłego dnia jutrzejszego!!!

Dzień dobry! Jestem kompletnie zaspana i nie do życia....
Katrina
biedny Kubuś...
Joaś miałam iść na ten film z koleżanką ale go jeszcze u nas nie grali i w rezultacie poszłyśmy na Teda...pośmiałyśmy się chociaż
Zuz-inka to mówisz że pałasz wielką miłością do kompa? Mój m to już mnie nazywa maniaczką komputerową i wścieklizny dostaje...hahaha

Witam Was Kochane.
Ponadrabiałam troszke i... :szok:
katrina, bedi gratuluje fasolek!!!! i trzymam kciuki by bylo wszystko oki... :tak: :*
bedi trzymaj sie dzielnie, wspolczuje tego jak mąż sie zachowuje... :( straszne.... ale sama wiem jak to z tym bywa...
mamo jejku hulahop zaczelas? ja sie zbieram za kupno ale nie mam za co, i wogole, a przydaloby mi sie :tak: ponoc dobrze robi na talie a u mnie jej troszku brak... :dry:

To i napisze co u mnie, ogólnie daje rade - musze :dry:
psyhicznie czuje sie swietnie i to chyba najwazniejsze ;-)
Dzieci moje Kochane łobuzuja jak zawsze, teraz mam cisze bo tylko Miki jest, a starszaki w zerówce :tak: ;-) a popołudniami mama z dziecmi zostaje a ja jade na pole do jabłek pomagac rodzicom, i tak dni mi lecą, byle do konca sezonu :tak:
Pozdrawiam i caluje kazdą z osobna!!! :**************************

hej babeczki
ja dziś troszke pozniej do pracki ale dużo już zrobiłam---nawet u lekarza załatwiłam szybko...no i zarejestrowałam się do neurologa na za 2 tygodnie---szybko bo myślałam ze w tym roku nie da już rady:sorry2:
czesc liza--- fajnie ze tak dobrze sobie radzisz- brawo!
katrinka - mamusie chyba bardziej przezywają szczepienia:tak:--oby kubuś dobrze zniósł!:tak:
bedi - buziak
zuzinka- no wiedzisz --samotnie czekałaś przy lapiku--- ja to lubie spokój o poranku - wtedy sobie urzęduję
wiesienka- wszystko będzie dobrze!
natka- patik - pozdrawiam

a ja jadłam ostatnio pycha ciasteczka z musem jabłkowym- proste bez jajek i cukru---ciasto: 2 szklanki mąki, twaróg 250g i kostka masła---miesza się - wychodzi kruche ciasto---rozwałkowuje--- kroi na kwadraty--- nakłada mus badz nawet surowe jabłuszko i składa po przekątnej---posmarować roztrzepanym jajkiem (badz nie:-p) i po wierrzchu posypać troszke cukrem--może być trzcinowy-pyszne:-p dzieciaki jak się rzuciły to trzeba było chować:-D

miłego dnia

Ostatnia edycja:
dzieńńńńńńńńńńń dobry hahahaaa;)

ja rano ogarnęłam domek ..na 9.00 pojechałam do znajomej henne brwi i rzęs + epilacje zrobiłam ,potem na pocztę ..
pranie zrobione,kawa wypita,pohulałam i co ...teraz sie nudzę:baffled:

Hana
ciekawy ,prosty przepis a ja takie lubię --> sie spróbuje skoro tak zachwalasz;))

Lenka
faworkiiiiiiiiiiiiii już lecę i nie zatrzymasz mnie--->okno otwieraj hahahaaaa

Liza
tak potwierdza..hula dobrze robi na talię :)
waga moja to już 61 kg także powoli sobie leci...
no i dobrze,że dajesz radę :)
a hula na necie sa po 25zł + przesyłka :tak:
ja mam 2-jedno zwykłe...nasypałam do srodka 5 woreczków ryżu ,żeby było cięższe..
a drugi kupiłam od foremki z bb z tymi wypustkami;))

a nasza Wisieńka sikała i co ?? zgadnijcie ????
drugi test zepsuty:dry: nie wyszła żadna kreska !! szit !!!

pozdrawiam lejdis --> a jakże :-D

reklama
hej!
zerkam co u Was z doskoku, bo to dziewczynki, a to emek w posiadaniu kompka no i odpisać nie mam kiedy...

we wtorek miałam wizytę u ginka - z Jasiem ok, serduszko biło jak szalone:tak: tylko moja szyjka wymięka i jest lekko rozchylona, więc mam nadal się oszczędzać, trochę się przestraszyłam, bo choć gin mówi że nie będziemy panikować, to powiedział, że mam wyluzować, żeby za wcześnie dziecka na świat nie sprowadzać, bo to stanowczo za wcześnie...więc staram się nic nie robić - ale w praktyce nie zawsze wychodzi...

Wczoraj znowu byłam w ośrodku zdrowia z dziewczynkami, bo Zosia miała zaległe szczepienie - wiecie że zapomniałam o nim?:szok: pierwszy raz mi się zdarzyło, zwalam na ciąże:zawstydzona/y: miała mieć 29 sierpnia, a ja się w zeszłym tygodniu zorientowałam. Zosieńka trzy razy była kłuta, biedna płakała strasznie i się wyrywała, na szczęście szybko się po wkłuciu uspokajała. No i waży już 13, 5 kg na 85 cm wzrostu - jak to pielęgniarka stwierdziła "duża babka z niej":-D Hania znowu czarowała swoim gadulstwem:) Spokojnie mogłam zaliczyć przed szczepieniem pediatrę, bo pielęgniarki zajęły się rozmową z Hanką:tak:

Wisieńka a to pech z tymi testami, nie martw się brakiem objawów to przecież jest bardzo wczesna ciąża - trzymam kciuki żeby było ok &&&&
mama Ty to masz powera :-) do południa wszystko zrobi i się nudzi:-D z emkiem widzę nadal szaleństwa - fajnie się czyta o tak pozytywnych relacjach w małżeństwie:tak: wiadomo nie tylko z perspektywy spraw intymnych ale w ogóle, bo po Twoich postach widać że jesteście szczęśliwi:-)
jak tak hula hop dobrze działa, to zaraz po porodzie będę też hulać:-D obecnie to się czuję jak wieloryb:baffled:
Liza dzielna babka z Ciebie! dzieciaki mogą być dumne z takiej mamy:tak:
hana jak tak zachwalasz to muszę spróbować tego przepisu:tak:
lenka tu ciastka hany a tu Twoje chruściki - oj Wy litości nie znacie:-p
sempe udanego wypadu życzę &&&&& synek przecudny:-) niech tam w Karpaczu będzie nadal grzeczny, żeby rodzice mogli się sobą nacieszyć:-)
Natkaa zdrówka dla Kamilka!
azile kochana jestem pełna podziwu dla Ciebie, Martusia taka absorbująca, w nocy spać nie daje, a Ty o 10 już masz obiad gotowy:szok: wow skąd Ty siły czerpiesz? buziaki dla malutkiej:-)

pozdrawiam wszystkie mamusie:-) trzymajcie się cieplutko

Do góry