reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Widzę że i u Was pralki chodzą prełnąparą ;-)
Witam Was kochane poniedziałkowo. Okropny jest ten dzisiejszy dzień. Tak strasznie siępokłóciłam z moim mężem :-( że aż zrobiło mi się słabo i niedobrze :-( Usłyszał z moich ust początek zdania i nie dał mi go dokończyćytlko się obraził poleciał taką wiązanką że masakra. Usłyszał " Ty nic nie robisz w nowym mieszkaniu..." i tu przerwał. A dalsza część miała brzmieć..." bo jesteś tak zapracowany że nie wyrabiasz na zakrętach i chyba będzie lepiej wziąć ekipę budowlaną do pomocy żeby Ci pomogła." W każdym bądź razie cały dzień mam teraz rozwalony. Przez to ciągle bardzo słabo sięczuję :-( Nawet nie miałam siły żeby zaprowadzić na basen :-( Ach... No i teraz boję się jego przyjścia do domu bo nie wiem co z tym zrobić. Udawać że nic się nie stało ? Ale sie stało. Gniewać się? Ale co to da?

reklama
och Weroniczka! Przykro mi...tulę cię mocno. Ochłońcie trochę, dajcie sobie czas, a potem porozmawiacie. Nie musi to być od razu. Poczekaj na jakąś wesołą chwilę...

ja zawsze chodziłam do gina na kasę. Przyjmował też prywatnie bo usg na kasę nie miał...Ja byłam bardzo zadowolona.

witam się wieczorkiem ;)

ja wczoraj miałam dziki sex bo prasując fartuszek biały do pracy byłam w bieliźnie i założyłam go pytając Toma czy może mam byc pania pielęgniarką i co ??
w 3 sekundy bylismy u góry hahahahaa

a dzis kupiłam sobie piżamkę sexy i w pracy sie przebrałam :-p kumpela zrobił mi foto i wysłałam do Toma czy reflektuje :cool2: i teraz czekam az dzieci pójdą spać:-D

Hana
wiesz ,że Martuchaa ma II krechy ;)) teraz czekam na info jaka ma betę bo robiła ..tyle,że teraz jest na niemieckim ..

Weroniczka
najgorzej jak się w pół zdania przerwie i potem niedopowiedzenia ...współczuje nerwów...

Bedii
siły życzę i opanowania M.

Pawimi
a ja tam lubię ciepłą jesień ..taki dzień jak wczoraj był super..słonko ,ognisko ,zabawy na ogrodzie :)))

wszystkie ściskam na płasko i lecę :cool2:

Dziewczyny dzięki za odpowiedzi, muszę to jeszcze przemyśleć, u mnie jest opcja żeby chodzić do tego samego gina ale on kiedyś między słowami powiedział, ze u niego pacjentki płacą za dobrą opiekę i to mnie powstrzymuje, całkiem zmienić gina bym nie chciała, bo ten prowadził wszystkie moje ciąże.

Bedismall w pysk mu przywal na otrzeźwienie, bo on chyba w innym świecie żyje, wybacz za dosane określenie ale łagodniejsze słowa w ogóle tu nie pasują.

Ja dziś kuchnię posprzątałam i znów piekłam ciasteczka z ziarnami, bo te z piątku zginęły w mgnienia oku. Pranie też mnie czeka także jutro dołączam do placu boju:-)

Dobrej nocki, Mama nie zamęcz eMa:-)

Jestem! U mnie cisza dzieci nareszcie spia, cos dzis usnac nie mogly...

zuzinka - pozdrawiam - a majeczka tylko komputerek tak lubi czy bajunie tez już ogląda:-p

Maja nie lubi siedziec przy kompie i jak tylko ide to ona zaraz jeczy:cool::confused2:

...poniewaz dzis sie dzien kolumba i mamy wolne to w zwiazku z tym moje dzieci juz od 7 rano nie spia.

taaak u mnie to samo w tygodniu ciezko o 7 do szkoly dobudzic a weekendy o 6 juz na nogach:eek:

No i teraz boję się jego przyjścia do domu bo nie wiem co z tym zrobić. Udawać że nic się nie stało ? Ale sie stało. Gniewać się? Ale co to da?

Ja nie robie nigdy cichych dni rozmawiam otwarcie co i jak i wyjasniam na biezaco sprawy

ja wczoraj miałam dziki sex bo prasując fartuszek biały do pracy byłam w bieliźnie i założyłam go pytając Toma czy może mam byc pania pielęgniarką i co ??
w 3 sekundy bylismy u góry hahahahaa

a dzis kupiłam sobie piżamkę sexy i w pracy sie przebrałam :-p kumpela zrobił mi foto i wysłałam do Toma czy reflektuje :cool2: i teraz czekam az dzieci pójdą spać:-D

Wooow no to udanej nocki!!!

Natka ja chodzilam na kase chorych i nie narzekalam pomimo ze lekarka nawet nie pracowala w tym szpitalu co ja rodzilam.
Podrzuc przepis na te ciastka bo ja lubie takie cus z ziarenkami!!!

Do mojego Krzysia przychodzi w poniedzialki kolega bo tak sie z jego mama umowilysmy ze drugi syn wychodzi 2 godziny pozniej i musiala by 2 razy jezdzic a ja mieszkam 500 metrow od szkoly to do mnie dojda sami. Ale o czym chcialam mamy w domu ogromne pudlo klockow lego ktore dostalismy od znajomego jak mu syn na ksiedza poszedl i chlopaki jak tylko wejda do domu to leca do tego pudla i cale 2 godziny ukladaja. matka kolegi to sie nadziwic nie moze bo w domu to sie go od komputera odgonic nie da :-)

Pozdrawiam wszystkie

a ja sobie siedze caly dzien w domciu, piore, segreguje szmatencje, posprzatalam kuchnie i przygotowalam produkty na obiad bo chyba wypada ugotowac skoro sie obijamy w pieleszach domowych;-)
Pogadalam sobie z doroslym zareczonym synem, dostalam nowa fotencje przyszlej synowki dumnie obnoszacej sie z pierscieniem narzeczenskim :-D :-D Pogoda piekna za oknem, moze pan m. wczesniej przyciagnie do domu to gdzies sie wybierzemy zeby skorzystac z aury. Dzieci moje leniem porosly dzisiaj, bawia sie a dole nawet ich nie slysze. wpadaja tylko na przeglad lodowki od czasu do czasu. Fajnie taki dzien wolny bo tydzien bedzie krotszy! W piatek jade z Vincenta klasa na wycieczke, zglosilam sie to dzielnie musze slowa dotrzymac.

czesc i tu
dzien czas zacząc
już po kawusi

mamusia - Ty dzika bestyjo:-p czy to oby Twój cały czas stary dawno znany mąż---bo szalejecie jak młodzi napaleńcy---tylko pozazdrościć!!!:zawstydzona/y:---a martusia---widziałam:happy: i betka ładna:happy:--wiedzialam---nawet jak się już poddawała:-D

weroniczka - bardzo mi przykro:-( wyjasniliście już ???

pozdrawiam babeczki
i miłego dnia

No Mamuś szalejesz :-D, ja chciałam wczoraj mojego wykorzystać ale brzuch mnie zaczął boleć i nic nie wyszło:-(, ale nadrobimy

Weroniczka mam nadzieję ze już sobie wyjaśniliście i tak jak Mamuśka szalejecie

miłego dzionka

Dzień dobry!

Wpadam na troszkę, anwet nie doczytałam za dokładnie.
Bedismall - moje zdanie znasz, podzielam opinie dziewczyn, polecam co napisała Katrina na :ninja2: Duzo w tym racji i rzeczywiście w pewnym sensie pomoze
Pawimi, moi mają też syndrom dnia wolnego, ale na szczęście starsi już potrafią docenić wolny dzień i śpią do...8.30 max
Mamo - no to szalejecie z mężulem, nie powiem
A u mnie cóż... Zakręcenie. Wczoraj byliśmy z moim małzem w kinie na "Dwoje do poprawki" - tytuł dla Pawimi: Hope Springs. O tym, ze w aktorstwie Meryl Streep jestem zakochana, uwielbiam jej kunszt jej dykcję i to, ze nie wiadomo czy jest brzydka czy piękna. Dla mnie piękna :-) Szczególnie od kiedy jest dojrzałą kobietą. Film, który powinna chyba obejrzeć para z pewnym stażem małżeńskim - wystarczy chyba 5 lat, kiedy się już ma pierwsze kryzysy za sobą. To film do śmiechu, ale też do łez. O tym jak nie wszystko jest proste i oczywiste. Dziewczyny, polecam z całego serca.
A teraz uciekam bo mój psuj ukochany już zrobił kipisz w gabinecie męża, gdzie komp stoi. Mam już co sprzątać :-)
Dobrego dnia Wam życzę :-)

reklama
Do góry