reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Wpadam dac znac ze zyje. mamo paczka doszla dzieki!!! A kompa musialam zresetowac i dlatego mnie nie bylo.
Pozdrawiam i postaram sie zajrzec na dluzej jutro a jak nie to po weekendzie

Bedii
o tak ...spotkanie bardzo miłe..za 3 m-ce Marta znów bedzie w Poznaniu więc musowo sie spotkamy:)
mówisz ,że mąż jeszcze nie wie :sorry:

Weroniczka
super,że się interes kręci ...pewnie pieknie pachnie w domu jak tyle wypieków..ja często piekę ciasto uwielbiam zapach ciasta w domu:)

Katrina
dzięki za pozdro:) co u Ciebie ??

Zuz inka
ooo..super,że już doszło ..mam nadzieję ,że coś się przyda :sorry:

Azile
wytchnienia zycze !

nasza WISIEŃKA sikała wieczorem i II krechy jak ta lala :))))

MIŁEGO LEJDIS ;):**

Mamuś - w porządku, tylko muszę koniecznie zrobić prawko, bo mi nogi w d...ę wchodzą. Dziś najpierw na 10-tą z małym na ważenie (na drugi koniec naszego Town), wróciliśmy do domu przed 12-tą (po drodze zrobiłam zakupy), nakarmiłam Kubę, po 13-tej wymarsz po Alinkę do szkoły, wróciliśmy, nakarmiłam oba dziecka i znowu o 15.30 wymarsz do innej przychodni, bo miałam dziś zrobić cytologię. Wróciłam do domu przed 17-tą i wierzcie mi dokładnie czuję gdzie mam nogi (niekoniecznie po zapachu).

Hej kochane
Mama już przekazała wam wieści więc tylko potwierdzam że Fasol rośnie.
BEDI będzie dobrze po prostu musi. Mam nadzieję że emek przyjmie na klate to co zmajstrował i się uspokoisz. Napewno dacie radę. Tule.
Pozdrawiam wszystkie. Czytam ale nie mam serca pisać na fonie

Dzieeeeeeeń dobry

pobudka :)))
żart taki:sorry2: wiadomo,że my mamy tak długo nie śpimy w tygodniu :))

Katrina
&&&&&&&&&&&&& za prawko !! rób ,rób..koniecznie :)

Hana
kochana :-D że tak zrymuję od rana :-D
jak córa po ślubowaniu???

Wisieńka
będziesz miała między krasnalami taką różnicę jak ja-rok i 11 m-cy:))

Bedii
jak na froncie ???

miłego lejdis;*

dzien dobry Kochane:-)

Bedi toż to niespodzianka!!! gratuluje i czekam jak tam mąz zareagował:-)
Wisienka Tobie także jeszcze raz gratulacje!!!

ooo to popisałam... ADas poszedł do Bruna do łózeczka i go obudził:wściekła/y::wściekła/y:

mama do mnie 2razy w tygodniu przyjeżdza bym mogła sama ok 16jeździć po Michała do szkoły... bo jak mam pakować dzieciaki do auta to relanium muszę brać:-D

widzę za ładnie chudniecie dziewczynki a ja tyle......jem w biegu i to mnie gubi jem wiećej niz mój mąż:sorry2: waga 83kg....a mój mąż twierdzi ze mam jeszcze czas!!! i mi czekoladki kupuje!!!

Mamuś zapraszam do mnie na kawke:-)

Sempe
witaj kochana :)) fajnie,że masz chwilę ..
wiesz co ??? wlecę do Ciebie bo to po prostu wstyd! tak blisko do siebie mamy ...
może za tydzień w czwartek ???
jaka Ty dzielnica przypomnij ????
ja do Poznania wjeżdżam od strony King Crossa--->lotnisko.

pranie rozwiesiłam ,poodkurzałam i pokręciłam hula....teraz łapię oddech

reklama
Wisieńka
sobota odpada bo mam plany i do tego jeszcze na 16.00 muszę być w pracy bo mamy imprezę z okazji 2 lat salonu i nie wiem do której będę..
a w ndz.od 10 do 14 mam szkolenie ..zobaczę jak się dogadam z kumpelą bo na tą chwilę obiecałam Jej ,że ją odwiozę a ona 30km za Poznaniem mieszka ..
ale obgadam ..

Do góry