reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć babeczki ...

Katrina
super Kubula ;))

Lenka
odpoczywaj kiedy możesz..

Hana
to Ci Mały hahahaa chce starszego brata mówisz :)

Weroniczka
super ,że interes sie kręci :)

Madlen
a co Ty tak wpadasz i wypadasz????

Bedii
&&& za kastrację ,żeby przyniosła zamierzony cel..
no i coby z mężem było si..

Pawimi
???????????????

Sempe
trzymaj się dzielnie ...podziwiam mega za to ,że jeszcze masz siłę opiekować sie dodatkowym dzieckiem ...ja wiem ..kasa,ale i tak podziwiam !!

Joaś
???????????

Zuz inka
dopochaj się na chwilę do kompa ..jak idzie walka z wrogiem ???

Majqa
???????

pozdrawiam wszystkie mamuśki i miłego dnia życzę..ja dziś jadę do szpitala do Poznania spotkać się z foremką z innego wątku-->pierwszy raz bedziemy się widziały..ale na pewno będzie miło :)

reklama
hej babeczki
ja dizś pozniej
no i pogoda się skisiła:sorry:---a jutro chyba autko oddaje na warsztat i będę musiała autobusem:eek:---nie cierpie--- ile czasu się traci:eek:

katrinka - super synuś!!!
mamusia - pozdrów Martusie:-p...wiem ze z Niko będzie własnie w PZ więc pewnie o nią chodzi
weroniczka- super ze biznesik tak się kręci!!! trzymaj tak dalej!

ide obiad szykować
buziaki

hej Babeczki!
fajny dzionek się zapowiada:) od razu lepiej się czuję jak za oknem widać słoneczko. Jestem na etapie wybierania farby na ścianę do kuchni, żeby troszkę ją ożywić, bo fronty białe, między blatem a szafkami szara mozaika,blat ciemny, na podłodze też ciemne szarości, no i mówię dość hehe od momentu kiedy się wprowadziliśmy był plan ożywiania kuchni dodatkami, ale nigdy kasy nie ma na pierdołki - więc pomalujemy ściany ;-)

katrina super chłopczyk z Kubusia:)))
Liza pracuś z Ciebie - jak mróweczka:tak:
azile dobrze czytać, że pomimo trudnych chwil jesteś nastawiona pozytywnie:tak: tak trzymać:)))
Wisieńka GRATULACJE!!!
Bedismall
pochwal się kurteczką:) francuski piesek z Twojego męża:-D
lenka brzusio rośnie - fajnie:) a jak się czujesz? właśnie doczytałam, że energia Cię rozpiera i pracujesz w przy domku na wysokich obrotach;-)
hana och te marzenia dzieci - brata to jeszcze dałoby radę załatwić hehe ale jak Ty teraz starszego skombinujesz?:-D
Natkaa przydałby się taki płaszczyk ciążowy:tak: ale szkoda mi kaski na zakupy, muszę jakąś obszerną kurtę poszukać na zimniejsze dni, choć brzuch mi tak rośnie, że może być w końcówce ciąży problem z zapięciem:-D
Weroniczka super że interes się rozwija:) a masz jakieś konkretne menu cukiernicze w sprzedaży czy pieczesz według upodobań klientów?
mamusia miłego spotkania:-)

Hej kochane :-)

Ładny dzień sie dziś w Krakowie zapowiada :-) A na mnie znów czeka zlecenie :-) Patik ja piekę do kawiarni i resteuracji szwagra i w tym momencie mam w menu ciasto marchewkowe ( dziś właśnie mam na dwa zamówienie), muffiny czekoladowe, muffiny waniliowe z kawałkami czekolady oraz muffiny kokosowe, i wielkie ciastka owsiane ( naturalne, z czekoladą i z kokosem). I te ostatnie zchodzą błyskawicznie :-) Ale myślę że to wszystko się będzie powiększać. Np. w okresie zimowym chciałabym wypuścić ciacha korzenne ;-)

Zmykam nastawiać ciasto na pizzę na obiad i lecę po dzieciaczki.

kochane ,ja tak na chwile..
przed chwila podlaczyli mi neta,to sie pokazuje ;)
ale czasu na kompa na razie brak :(
w domu caly czas mam misz-masz...nie daje rady ogarnac...ciezko mi z tym brzucholem ...do tego bylam na maxa oslabiona,az mi krew z nosa szla i brzuszek strasznie bolal :(
ale wczoraj mialam wizyte i wsio si :))
jak juz sie ogarne to wroce ;)
nie czytalam ,przepraszam ale czasu nie mam :(
popisze wiecej jak bedzie czas :))
pozdrawiam wszystkie goraco :))

hana dziękuję ci ale nie wiem jak ja to powiem mężowi...tyle lat siedzenia w domu i nic się nie zanosi na zmianę. Jemu ciężko było zaakceptować że trzecie będzie. A jednak te mdłości to nie pomyłka...mam drugi test ale co to da?:-(

bedisku - rozumiem ze będzie trudno-- tak się wczuwam w Twoją sytuacje ze myśląc co ja bym zrobiła---chyba bym udawała ze wsio okey---az by brzuszek urósł i pan mąż sam by odkrył efekty godzenia się :-)---przepraszam ze tak na wesoło- mimo iż sytuacja z Twojej strony poważna---dla pocieszenia powiem---lepiej jak się dzieci rodzą niż jak bliscy umierają...po drugie - jak już napsocililiście--dodam ze wspólnie - bo wiatropylna nie jesteś--- to teraz zeby tam w brzuszku jedno siedziało a nie np. parka:sorry: - bo pisałas ze odstawiłaś antyki:cool2:--- i po trzecie nigdy nie jest tak źle---zeby nie mogło być gorzej... trzymaj się ---myslami z Tobą;-)

reklama
mamusia - pozdrów Martusie:-p...wiem ze z Niko będzie własnie w PZ więc pewnie o nią chodzi
i

:szok::szok::szok: skąd wiedziałaś ?????
tak chodziło o Martę :))
spotkanie było prze-przemiłe...Niki ma sie dobrze .jutro wychodzą.
a gdzie Ty piszesz z Martą?????
spowiadać się -->raz dwa!!:-D

Bedi
nieeeeeeeeeeeeeeee noooooooooooooooooo!!!!
ja tu dukam i dukam ...i dukam i nic ...
a Lenka
Majqa
Wisieńka
i teraz Ty
pozachodziłyście .......cóż ..los jest przewrotny ...

życzę Ci kochana Bedi aby wszystko było si z fasolką ...mąż niech nie fika bo juz swoje zrobił ...:-p
będzie dobrze-->tak jak Hana pisze :)

Madlen
ogarnięcia sytuacji zyczę..

Patik
cześć i czołem ;)
i dzięki spotkanie było miłe--->gadałysmy jedna przez drugą :-D szkoda ,że tylko 2,5 h bo musiałam po dzieci wracać ..

idę robić obiad ..

Do góry