reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
bedi---skoro powierzył Wam ten cud--to pewnie wie co robi i ze dacie rade;-)
mamusia---z Martą znamy sie z bb-> --stare czasy;-)no i na enpr pisała ze dzis w PZ--a ze bardzo Jej kibicuje wiec wpadam zawsze z ranka zobaczyc jej ciepłote ciała:-D:-D:-D

zaraz po mata jade
moja córa ma dziś otrzesiny----------w gimnazjum katolickim:-D:szok:---uprzedzona zeby kolan nie lizała:-D

Ostatnia edycja:
Hana
aaaaaaaahahahahahaaaa..no lepiej ,żeby córa nie lizała ;)))))

ja tez bardzo Marcie kibicuję -świetna z Niej duszyczka !
a dziś okazało się ,że jest poprostu CUDOWNĄ KOBIETĄ zaskoczyła mnie tak ,że mi-Hance Bielickiej -zabrakło języka w gębie !!

Bedii
wiesz ,że my tu zawsze przytulimy!!
trzymaj się dzielnie..licze ,że mąż będzie wyrozumiały bo to w końcu Wasze wspólne dzieło...wiem ,że chciałabyś wyjść "do ludzi" do pracy ...
ale szukaj pozytywów w tej sytuacji........
ściskam Cię mocno !

to nam się tu robi prawdziwy BABY BOOM:-D

Bedismall wiadomo jak to jest, jak dzidzia nieplanowana - ale jest już w Twoim brzuszku i teraz tylko patrzeć, żeby wszystko było w porządku, a emocje różne będą i to też normalne, sama w ciąże nie zaszłaś, więc emek też jakoś będzie musiał się z tym uporać -życzę z całego serca żeby Wam się poukładało:tak: a Bozia na pewno ma jakiś dobry plan:-)
mamusia fajny taki wypad na pogaduchy:tak: teraz biznesem się zajmujesz, a fluidy ciążowe wciąż w powietrzu ;-)

BEDI- Gratulacje. pewnie ze Bog ma plan dla was. Kazde dziecko jestnajwiekszym szczesciem i darem. Oby ciaza przebiegala spokojnie. Mysl tylko pozytywnie:)

dzieki dziewczynki raz jeszcze
mamo to super ze sie wypad udal, pozazdroscic:tak:
weroniczka jak mialam dobry piekarnik to i wypieki mi wychodzily super. Gratki biznesu, ja tez sie za czyms rozgladam,szukam pomyslu na siebie

emek nic nie wie, ale dzwonil jak tam test, sklamalam ze nie kupilam...nie wiem co mam mu powiedziec i jak, mysle ze na razie nic nie bede mowic

reklama
Oj bedismall toś nam niespodziankę zrobiła ;-) Bedzie dobrze kochana. Zobaczysz. Nic na tym świecie nie dzieje siębez przyczyny :-)

Matko jaka ja jestem dziś wykończona. Napracowałam się dziś, oj napracowałam :-) Upiekłam 125 sztuk dużych ciastek ( wilekości talerzyka na ciasto) dwie blachy ciasta marchewkowego z polewą czekoladową, jedną blachę sernika i 4 pizze :-/

Ostatnia edycja:
Do góry