reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisienko-gratuluję:)

Dzisiaj przyszło zaświadczenie o dochodzie męża za pierwszy przepracowany miesiąc.Okazuje się że wcale tak źle nie zarabia jak w przeliczeniu na nasze.Składałam na rodzinne i nie wiem czy przyznają,próbować trzeba zwłaszcza że daje się rozliczenie za zeszły rok a wtedy był w Polsce.Tak wogóle to jest jakieś kryterium dochodowe żeby się ubiegać?

reklama
wisienka - super - mówiłam!!!;-) gratuluje i odpoczywaj...ciesz się stanem!!
bedi - no właśnie też mnie zaintrygował podpis:sorry2: no ale jak oki to oki - a kurtałka - jakiego kolorku?
mamusia - dzieki za wszystkie info;-)

padnięta jestem---posiliłam się
pogoda super---normalnie po 20 st.:happy: w domku zimniej:-D
praca praca praca
i mati - maruda---- chce starszego brata:-D
buziam

Wisienka gratulacje!!! Spokojnej, bezstresowej ciąży.

Bedi masz rację niech płaci:-) kurteczka już na zimę czy jesienna? Mnie w tym roku ominie zakup kurtki, mam płaszczyk z pierwszej ciąży.

Hana to bierzcie sie z M. do pracy jak synek chce braciszka:-)

Monika janie pomogę, ale może dziewczyny coś doradzą.

U mnie aktywny dzień, byłam dwie godziny z Kamilkiem w lesie, później przerabiałam jabłuszka, doszło kilka słoiczków do spiżarni:-) później obiadek, koszenie trawy i UWAGA włożyłam jeden słoiczek marynowanych grzybków:-)

natka - ale on chce starszego brata:-D;-) a tak to nie dam rady ---chyba ze m ma jakiegoś w zanadrzu;-)......obie tak z lizą o tych jabłuszkach mówicie---a u mnie schodzą zaraz---co przerobie solidny gar to na cieście mi ląduje:-p---już chyba ze 4 tarty z jabłkami przerobiliśmy w ostatnim czasie---ale wychodzą pyszne:tak:

hana, natka kurtka to taki puchowy plaszczyk, zimowy raczej bo u nas masakrycznie zimno już. W kolorze granatowym?:confused::baffled:
natka grzybki marynowane mmmmmmmmmm, daj troche:tak:

a wiecie co dziewczyny, nie wiem od kiedy ja już tabletek nie biorę ale coś okresu ni widu ni słychu a powinnam zacząć liczyć dni płodne od pierwszego dnia miesiączki,tak? Wmawiam sobie już jakieś mdłości ale oby nie bo u nas to przynajmniej z emka strony byłaby to czarna rozpacz...

Hej kochane.

Katrina ale masz cudowności w domu :)

Wisienka gratuluję fasolki :)

U mnie jakoś czas szybko leci bo interes cukierniczy rozwija się pełną parą i naprawdę już dużo mam zamówień :) Ja się cieszę a dzieci złoszczą bo teraz mało mamy mają. No ale tak to już jest. I tak mają dobrze że jestem cały czas w domu a nie wychodzę gdzieś do pracy ;)

Kartina Kubuś śliczny, a jaki duży

Weroniczka fajnie ze interes się kręci, ja też kiedyś myślałam o wypiekach na zamówienie, ale jeszcze wszytsko przede mną, może kiedyś

Ja dzisiaj padam, trochę mnie brzucho ciągnęło ale po chwili odpoczynku przechodziło. Trzeba wykorzystać piękną aure za oknem, porządki w ogródku, przed domem, w końcu wywaliłam te 4 metrowe słoneczniki, nawet korzenie musiałąm wykopywać, juz więcej zadnych słoneczników, a miały być minaturki, mam też nadzieję ze ostatni raz w tym roku kosiłam trawe, jutro tylko zielsko między kaflami powyrywam i przed domem będzie wsio, tylko czekać na mrozy to pochowam pelargonie i powyrywam turki. Poprałąm pościele , koce, kołdry się powietrzyły, jak jutro będzie pogoda to jeszcze zajmę sie łózkiem teścia. Mamy tyle jabłek, prawi wszystkie pozrywałąm, wszystko czeka w koszach pod drzewami aż M skończy siać na polach i zacznie wszystko znosić do piwniczki.No i najlepsze . zrobiłam sałątkę warzywna i zaraz idę wszamać z dzieciakami, chłopcy zaraz do mycia , póxniej ja i łóżko, o tak.

Spokojnego wieczorku wszystkim

reklama
Wiadomość dla dziewczyn z UK:

Sieć sklepów sportowych JJB wyprzedaje się, z powodu plajty!!!! Mają ceny o połowę niższe niż normalnie. Trzeba sie tylko nastawić na kolejki do kasy (mój małżonek stał dzis w kolejce ponad 4 godziny!!).

Do góry