reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej :)

bedi - spóźnione sto lat :)
lenka - na pewno wszystko będzie w porządeczku :)
mama - &&& za biznes i bankowe sprawy
wisieńka - oby Twoje problemy szybko się rozwiązały a co do II - to i ja gratuluję :)

I nie wiem co jeszcze :zawstydzona/y:

U nas dobrze. Dolegliwości ciążowe zniknęły. Dzieci zdrowe.

A ja się dzisiaj poparzyłam i boli i piecze ... ehh

reklama
witam sie po pracy ...
nie może być ---> nie piszę sama ze sobą :-D

Majqa,Madlen,Patik,Natkaa dzięki :))
mam nadzieję ,że się wszystko uda bo nie może być inaczej:):)

Bedii co to za podpis w sygnaturce ????wszystko si??

pisałam do WISIEŃKI bo są nad morzem i dziś nie sikała ...będzie testować jutro wiec jak by co to dam Wam znać..

buziaki:):)

Hej mamuśki
Mam tu straszny zasięg netu. Wakacjujemy się, pogoda ładna tylko wieje jak to nad polskim morzem.
Jutro zatestuje jeszcze raz. Dzięki za kciuki mam nadzieję że krecha będzie ciemna.
Mama mam nadzieję że wszystko wam się uda
Majqa współczuję poparzenia. Dobrze, że czyjejś się lepiej.
Natka, bedi, katrinka,lena, hana, pawimi, zuzinka madlen o wszystkie :-*

Ostatnia edycja:
Hej Kochane
Ja nie mam anwet kiedy do was wpasc.... sezon jabłkowy w pełni
pomagam rodzicom, mama z dzieciakami siedzi a ja w pole idę....
Dzis przemokłam troszke i pije herbate z miode, sokiem malinowym i cytrynką i robie wsio by mnie nic nie złapało... :no:

Całuje kazda z osobna i postaram sie wpadac co jakis czas,
po sezonie mam nadzieje ze zagoszcze juz normalnie... :-)
buziaki :*********************************

Witajcie!!!
Czytam was czesto, ale czasu brak na pisanie. mam tylko nadzieje ze to sie zmieni:)
U mnie wszystko tak jak bylo. Czyli nadal ciezko. Ale wytrwam i uda mi sie wszystko to co zaplanowalam:)
Pozdrawiam wszystkie i zycze wam cieplego dnia, chocby w sercu.
Dzis wspominamy Swietych Aniolow.

witajcie wtorkowo,

Mama - dzięki za wieści, miłej pracki!

Wisienka - GRATULACJE!!!!!!

azile - jeszcze troszkę, wytrzymasz kochana - "no bo kto da radę jak nie TY??"

Pozdrawiam i idę na kawkę, bo sie nie mogę obudzić.

witam wtorkowo!
majqa dzieki za zyczenia
mamo a to takie wiesz...:zawstydzona/y:raz na wozie raz pod wozem. Wczoraj wyciagnelam emka na zakupy, obiad na miescie i mam moja cudna kurtke z Zary:tak:hahaha,teraz bedzie cieplusio a na rachunki niech sie teraz martwi sam....W końcu urodziny miałam to się należy. NIE POTRAFI OSZCZĘDZAĆ TEN MOJ CHŁOP. Obiadki domowe nie smakują, kurczakiem gardzi, sernikem też, to niech zarabia na swoje zachciewajki, kurczę no!
idziemy jutro Baxtera wykastrować bo mu hormony szaleją, nie daje spokoju suczkom a nawet dzieciom sąsiadów

wisieńka gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka :-D:-D:-D:-Dogromne gratulacje, cieszę się ogromnie

Azile dużo sił

POzdrowienia dla wszystkich dziewczyn i buziaki
ma już taaaki brzuch, czekam do 2 trymestu i zamierzam go wyeksponować:-)

Do góry