reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Madlen ,Katrina dzięki babki;**

Madlen to Ci rośnie kobietka :)
moja Zuza w 38t.c. urodzona z wagą 3720
a Domi w 40t.c. z wagą 4100
także miałam co robić ,żeby ich powypychać :-p
zwłaszcza,że przy Dominiku rozwarcie stanęło na 8cm i ni w ząb dalej nie chciało iść :eek:

Katrina u nas nie pada ,ale kurka wieczorkiem juz zimnooo..własnie wrócilismy ze spaceru i musowo herbata z cytryną ..

Joaś ,Sempe ????????????????

reklama
Mama to calkiem spore byly twoje smyki :tak:
u mnie cora miala 3520, a syn 3710 ..z cora porod byl ciezki ok.20h w bolach,wiec lekko nie bylo a syn wychodzil glowa do gory i ciezko bylo mi go urodzic..parlam z calych sil a tu nic..zobaczymy jak bedzie tym razem..
dzisiaj do poludnia napisalam,ze przeprowadzamy sie za 2tyg z kawalkiem..a moj maz mnie oswiecil,ze to juz tylko tydzien z ogonkiem zostalo :szok:,ten czas tak mi ucieka..nawet nie wiem,gdzie zostawiam te dni :szok:
chyba po malu zaczne pakowanie ..nawet nie wiem od czego zaczac...
gdyby nie moja klusia ,to bym otworzyla sobie butelke wina ,a potem zaczela pakowanie :-D
bylismy po prezent,kartke i jutro imprezujemy ;-)
spokojnej nocy :-)

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-D:laugh2:mamo to superasne wiesci!!! Cieszymy sie razem z toba
wisienka?????????zginelas na wekowaniu?:sorry:
a hana to gdzie?
wrocilam z pokazu wczesniej niz planowalam bo mialam Vanesse, a Patryska porzucilam tacie na miescie. Kolezanki cora plakala pol wystepu choc tulilam, calowalam i tlumaczylam ze mamusia jest zajeta ale wroci jak skonczy....w przerwie zadzwonilam i mama wziela coreczki ze soba a dziekowala mi 100 tysiecy razy za pomoc. Ja tylko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Maz mnie :crazy: od razu jak sie zobaczylismy, kazal mi pol miasta z watacha dzieci przejsc po to tylko by sie wrocic z nim z powrotem ta sama droga i czekac az on sie z pieniedzy rozliczy. To byl jego pomysl ze zabierze malego do domu zebym nie szla z nim na pokaz poznym wieczorem, ale mogl jakos pomyslec i mi pomoc zamiast dostarczac wrazen...szkoda slow, moja siorka tez nie chciala komentowac....
dobranoc laski

witam z rana...u nas szaro i kropi..
pranie wstawione,kawa koło mnie .

Madlen no to kochana szykuj kartony na przeprowadzkę ..
a moja Zuza z kolei była owinięta 2 razy pępowiną i musiałam mieć kleszcze..bo utknęła w kanale..

Bedii dzięki słonko:))))
cieszę sie ogromnie..i dzięki za Wasze wsparcie ;)

fajnie że udało się pomóc kumpeli tylko szkoda ,że takim kosztem ..
ehhh chłopy:baffled:

miłego babki:)

Witam sobotnio :)

Dom już lśni bo zaraz maja przyjść kolejni klienci oglądać mieszkanko. Ale powoli tracę wiarę że ktoś będzie chciał kupić i to za przyzwoitą cenę :baffled::baffled:
A potem biorę się za zamówienie bo mam na dziś wieczór upiec muffinki do kawiarni szwagra. Jakoś powoli rozkręca sie ten intreres choć na razie jest niedochodowy :-/ No ale nie od razu Rzym zbudowano;-);-);-)
mamusiu fajnie że tak wszystko się Wam układa z tym interesem :-)

badi fajnie jest tak czasem komuś pomóc :-) i jeszcze zobaczyć wdzięczność z jego strony. Taka oczywiście duchową wdzięczniość a nie prezentową;-);-) Wiesz o co chodzi prawda?

Pozdrawiam serdecznie kochane.

Weroniczka dzięki :))
Tobie też powodzenia w interesie ---> bo jak szwagier zarobi to i Ty zarobisz ;) a mufinki pewnie pycha ;))

no i nie puszczam &&&&&&&&&&&&&&& !! oby się mieszkanko szybko sprzedało .

Witam
Bedismal- oj uczynna z ciebie kobietka. Szkoda że cie to tylko kosztowało.

Mama - Nie moge sie odczekac kiedy nam juz gotowy salon pokarzesz :)
Weroniczko- tobie szybkiej sprzedaży domu, i trzymam &&&&&&&&&& za dobra sprzedaż mufinek

Witam!!!
Ja znowu od 5 na nogach. :angry::no::wściekła/y::angry::wściekła/y:.
Martusia nie dość ze śpi tylko przy cycu, budzi sie co 20 minut to do tego wstaje tak wcześnie.
Mam rosół juz gotowy i pranie zrobione. Teraz czas na porządki .
M na pietrze robi instalacje grzewczą.
Oby ten mój remont w jakiś cudowny sposób się zakończył :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:.

Dziewczyny poszukuje przepisu na szybki obiady lub kolacje.
Coś w stylu zapiekanego makaronu , lub jednogarnkowe.
Podzielcie sie swoimi przepisami:tak::tak::tak::tak:.

witam sobotnio :-)
Weroniczka powodzenia w sprzedazy muffinek no i kciuki,aby znalazl sie kupiec na mieszkanko ;-)
Badi dobra duszyczka z ciebie :tak:
Mama i tobie milego dnia ;-)
Azalie wytrzymaj jeszcze troszke..;-)
ja robie zapiekanki z tych gotowcow np.''winiary,pomysl na...'' zapiekanke makaronowa :tak:
szybkie i dobre;-)

Witam sobotnio.
My na nogach o 6. Już skonczyły się niestety czasy gdy Mila do 11 spała. Mam już posprzatane, ugotowane i wyprane.Teraz zasiadam do kawy i chałwy waniliowej. Jestem juz po owu i zostało tylko czekać a, że u mnie z @ znowu były przeboje to nie wiem do kiedy. Myślę, że zrobię koło 2-3 test.
Mama kciukasy za interes. Bede do ciebie przyjeżdżac na zabiegi i nie ukrywam licze na duży upust...
Weroniczka &&&&& za sprzedaż m. Moja kolezanka też sprzedaje i tez jakoś duzo przychodzących i mało chetnych na kupno. A jak już to cenę zbić chcą bardzo
azile współczuję pobudki o 5, ja choc godzinę dłużej miałam.
madlen daj znac jak zapiekanka . Jakoś nie kupuje gotowców i może się skusze. Ja robiłam zupę -krem z dyni , żeberka i pieczone ziemniaki z kapustą kiszoną. Jesienne jedzenie.
Zaraz mam gości na obiedzie;/ . Nie bardzo jestem szcześliwa

reklama
Azile u mnie dzieci uwielbiaja pokrojona w kostke piers z kurczaka podsmazamy dodajemy warzywa na parze i ryz ugotowany w woreczku aldente dusimy i jemy PYCHA calosc okolo 20 minut roboty

Sorki ze tak wlatuje dzieci odgonilam od kompa do sama zajrzalam i lece dalej

Bede w poniedzialek

Do góry