reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisieńka pomysle o jakimś karnecie dla Ciebie ;)))

Azile dzięki kochana ..po remoncie na pewno fotki wrzucę :-p
a z jednogarnkowych potraw to chyba leczo ...

Madlen dzięki :) i wzajemnie ..

Zuz inka hahahahaaa odgoniłas dzieci :)))
fajnie,że wleciałaś ..
w poniedziałek idę na pocztę ;-)

ja ogarnęłam domek,podłoga wyschła,pranie schnie na tarasie,odpaliłam kominek zapachowy i mam w domu frezję :)
czas brac sie za obiad ..

reklama
hej kozy łikendowo
słonko świeci- ale rześko jest---jesień wali do drzwi i chyba pomału się rozgaszcza:sorry:
no ni ---byle do BozegoNarodzenia:tak:
główka naiwania---tempka niestety spadła więc czekam na @-- a już nawet tesciora przedwczoraj zapodawałąm bo dziwnie się czułam---popołudniami tempka nawet 37,6---już nawet mdłości miałam:-D:-D jeszcze mam:-D

mamusia - tylko nie chudnij za bardzo bo znikniesz:-p...moj mezu tez się wziąl--juz ok. 10kg zgubił i ciągle jeszcze chce---to już zakrawa na chorobę:-D

dzisiaj dziadek przychodzi na obiadek bo ma urodzinki

miłego dzionka babeczk
zdrówka na te jesienne dni

pozdrawiam

Hej ;)
wpadam na chwilke ;)

Mama05 super ze waga leci, ja od czerwca mam 14kg mniej :-) i waze teraz 64kg :tak: jestem z siebie dumna bo wage mam mniejszą jak przed ciążami :tak:
hana u mnie tez rzeski dzien no ale zimno jest mimo slonca bo wiaterek jest, ale pranie szybko wyschnie... :dry:

Starszaki u babci a mlody spi... ide odkurze na dole i pewnie obiad bedzie za niedlugo ;-)
Milego dnia Kochane!!!

Liza no to gratki wagi ;)))
od razu samopoczucie lepsze co ??

i smacznego ;)

Hana cześć kochana :):*
smacznego obiadku z dziadziem :tak:
i gratki dla pana męża za determinację :)

u nas juz po obiedzie --> rybka była.
ciasto stygnie ..polewę zrobię i za godzinkę do kawki
w sam raz ...zapraszam :-)

LIza Mamm gratuluje sukcesywnego gubienia kg, ja na wiosnę też będę, mam nadzieję
chłopcy byli dzisiaj na zawodach w bieganiu Tomek zajął 1sze miejsce a Antek 8 ale biegł 5 latkami, jestem z nich strasznie dumna. Wymioty trochę dokuczają, ale myślę że to dobry znak i będzie dziewczę:tak:
pozdrawiam

mama05 samopoczucie sie poprawiło jak poszłam sobie kupic spodnie i weszlam w rozmiar 38 :szok: gdzie od 3-4 lat mialam 42..... :p jak nie czasem 44... :dry:
Ja ciosto tez mam, piekłam ze sliwką i jabłkiem :tak: ale ja nie ciastowa, dzieciaki lubia i mój tata ;-)

lenka super dumna mamusiu, no i oby trzecia byla dziewczynka ;-) zycze tego :tak: i trzymam wciaz kciuki ;-)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie.
Dziś leniuchowaliśmy. Zrobiłam szybki obiadek:rosół, kurczak , ziemniaki i słoik sałatki z piwnicy. Potem poszliśmy na kawe do znajomych i wróciliśmy po 18tej. A teraz mimo lenistwa w dzien już mi się chce spać:szok: Poza tym głodna jestem cały dzień i ciagle jem. Teraz tez napakowałam się aż mnie trzustka czy coś boli:-D
Od następnego piatku mam urlop, jedziemy na tydzien nad morze potem jeszcze na weekend do domku nad jeziorem w Tucznie. A potem mój P już rusza do pracy a ja zostaję sama jeszcze tydzien w domu. Bede już po testowaniu i mam nadzieje, ze w ciązy)))
Miłego wieczoru

reklama
Liza i Mama - gratuluje sukcesów wagowych.
Lenka - to oby te mdłości byly oznaka zamieskujacej dziewczynki.
Wisienka- czekam z niecierpliwoscia na twoje testowanie:) Witam u mnie kolejna ciezka noc. Martusi widac ze cos znowu doskwiera. Obstawiam zeby, ale z tego co doswiadczenie mi podpowiada, to jeszcze dlugo poczekamy na pierwszy zabek.
Dzis wszyscy wyszli z domu, wiec na reszczie jestem tylko z Martusia.
Delektuje sie cisza teraz w domu przy ulubionej kawie.
Milego Poniedzialku wam zycze:)

Do góry