reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile dzieki ;))) trzymaj &&& dalej ..

Zuzinka dziękuję ...no szkoda bo taka złota rączka by nam się przydała ;))))
no i życzę ,żeby jednak się obeszło bez zagranicy ...oby znalazł cos na miejscu&&&&&&&&&&&&&&&

Liza dzięki ...

tak myślę dziewczyny ,że chyba faktycznie dobrze piszecie ...
jest tam co robić ,ale faktycznie cena oki...lokalizacja oki...
babka ugodowa bardzo ...kto by tyle czekał zanim działalność ruszy..
a cena taka bo ona jest właścicielką całej tej kamienicy i woli mniejszą cenę i odpowiedzialnych ludzi ---> a my jej na takie wyglądamy :-p

Tom wróci z pracy będziemy debatować ...
pani powiedziała ,że choćby jutro może nam dać klucze i możemy remontować :tak:

byłam z sąsiadką na zakupach ..teraz mykam po Zuzę i sama na zakupy ,ale ja po spożywkę a potem po Dominika ..

paaaa ;**

reklama
ja na szybko - bo dopiero do chatki wróciłam;-)
praca - zebranie u natasi, angielski i tak zeszło
a mały ostatnio potrafi ciśnienie podnosić:cool2:---dyscypline wojskową wprowadzam;-)

mamusia---braaaaaććććććććććć!! super cena a zrobicie fajnie - po swojemu;-)
liza - co za ciekawy suwak u Ciebie -proszę się wyspowiadać:cool2::tak:
fasolka- śliczna niunia!!!

reszte dziewczynek gorąco pozdrawiam!!!!!!!
ide jeszcze obiad na jutro szykować- bo tez zalatana jestem:sorry2:

hana normalny suwak jak wszystkie, ehhh Ty juz masz jakies myśli :-D hahahaha

Kurde tak patrze a tu lada moment Hania bedzie miec urodziny... ale to leci.... a potem Daniel i świeta będą za pasem... :dry:
Jutro juz oboje do szkoly idą, wiec sama z Mikusiem bede :tak: :-) troszke odpoczne przed weekendowym gwarem w domu... :-p

witam sie o swicie.
Martusia wstala o 5 rano:szok:. Ogladalysmy wschod slonca , tylko zimno jest jakos.
Pozdrawiam z Martusia na reku:)

witam ..dzieci oddelegowane ,ja zajadam śniadanko-->chlebek z wędzoną makrelką + herbata z cytryną ...jak za mną chodziła makrela to :szok::-D

Azile o żesz ...dała czadu Marta ..5 rano:eek:
trza liczyć ,że Jej przejdzie :tak:
ja wczoraj już wieczorem włączyłam gazowe ogrzewanie ..i dzis od rana też już piec chodził ..matkooooo idzie jesień i sie zacznie

Liza noooo.mnie też ten suwak z misiem zaciekawił ...tajemniczy taki:cool2:
odpoczynku życzę :)

Hana,Madlen i reszta ekipy dzięki za Waszą opinię :)
i za wsparcie :)
mam nadzieję ,że się z kobietka dogadamy co i jak i zaczniemy remonto

miłego babeczki ;)) miłego ...pogody ducha i chwili ciszy w domostwie ;)

czesc
u nas ponuro i leje.......siostra niedlugo jedzie bo do poniedzialku niedaleko, eh:-(a dzis mam obowiazkow mase, maz wczoraj po calym dniu pracy przyszedl o taki do domu:crazy: pokrecil sie, kompa odpalil i spac poszedl:confused2:
kolezanka kolezanki ma dzis pokaz mody, robila jakis kurs szycia i to na zakoczenie w urzedzie miejskim organizuja i bardzo jej zalezalo. Od poczatku mowilam ze przyjde a wczoraj zmienila godzine z 15 na 19.00 i mam jej dzieci odebrac ze szkoly, nakarmic i przywiezc na ten pokaz, w dodatku Patryk i Dominik mi sie pochorowali. Maz oczywiscie bedzie jeszcze w pracy a siostra sobie z Patryskiem nie da rady i co ja mam robic? Dziewczyna na mnie liczy, ja nie potrafie odmowic i :no:.....

mamo jasne ze bierz ten lokal, zaadaptujesz po swojemu z kumpelka i bedzie git, ciekawe tylko jak z ogrzewaniem i czy jaka plesn tam nie wyjdzie, wiecie jak to w starym bo cena rewelacja, naprawde &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pawimi zyjesz???????? zes sie nam pochorowala
azile 5 rano, cudowna godzina,znam to :sorry:
zuz - inka maz zlota raczka to powinien sie odkuc za granica...nie wiadomo gdzie lepiej tylko....jesli zdecyduje sie na wyjazd to niech sie ceni bo wykorzystuja ludzi czesto
liza to jestes na dobrej drodze ku szczesciu, i tak trzymaj:-D;-)
fasolka gdzie jestes
katrina co u ciebie
madlen ???????????????
buziaczki i do jutra pewnie:confused2:

właśnie rozmawiałam z moją "wspólniczką" miała telefon od właścicielki lokalu ,że pójdzie na wszystkie nasze ustaleniaaaaaa :):))
o matkooo!! posikałam się hahahahahaaa

normalnie jazda bez trzymanki ,co to sie dzieje :):):):)

matkoooo co za radość :)))

Bedii tam jest ogrzewanie podłogowe na prąd...pytałam o rachunki to mówiła ,że jak tam wynajmowali studenci i grzali na maxa to mieli około 1000zł na m-ąc ..
ale my zaczniemy tam pracować koło marca to tego grzania przez tą zimę za wiele nie będzie ...a do następnej to już sobie odłożymy ;))

wilgoci nie ma :tak:

w przyszłym tygodniu jedziemy dogadywać szczegóły jakie ekipy kiedy wchodzą ...Ona ma nam doprowadzić do mojego pokoju wodę ,zrobić nidągips ściany w moim pokoju i w "kuchni",i podwiesić sufity u mnie i kumpeli ..
a my kładziemy płytki i malujemy + reszta wystroju ..

czuję ,że fruwam ;))

witam,czytam was ale niezawsze pisze :zawstydzona/y::sorry:
ja jeszcze troche i zamiast chodzic,bede sie kulac..moja klusia rosnie jak na drozdzach,tydzien temu wazyla 1420g a w ta srode jak mialam usg to 1840g :szok:,a do konca jeszcze 10tyg.(do terminu)..chyba zaczynam sie bac..jeszcze sama nie wiem czego,ale sie boje..

jeszcze jakies 2tyg ,moze troche wiecej i zmieniamy mieszkanko..nie lubie przeprowadzek.. ,wiec juz dostaje bialej goraczki jak sobie pomysle o tym pakowaniu,rozpakowaniu...:wściekła/y:
a potem szybko biore sie za szykowanie wyprawki,bo jak mojej klusi przyjdzie do glowy urodzic sie szybciej,to matka jeszcze daleko w polu :-D
pogoda tez dziwna,raz slonce raz deszcz...,ale mi jest cieplo..i dobrze,bo w kurtke nie wcisne sie to smigam w bluzie..;-)
jeszcze na tym mieszkaniu wysiadl nam piec,ale juz nie dzwonimy aby go zrobili,dzieci male nie sa,to tyle sie przemeczymy...tylko ,ze juz zaczynaja psikac..:wściekła/y:od wczoraj faszeruje ich wieksza iloscia witamin,mam nadzieje ze chorubska nas nie dopadna ;-)
Beti moj M.tez ostatnio wraca z pracy padniety..spi po 4h z ogonkiem..nawet nie ma czasu,aby pogadac,przytulic sie...a ja teraz mam jakis przyplyw uczuc..no i lipa...gadam do poduszki,a przytulam misia :zawstydzona/y::-D
mama super wiesci,to powodzenia kochana..niech interes sie kreci :tak:;-) &&&&&&
azalie to mialas pobudke..nie zazdroszcze,ale dla pocieszenia..jeszcze troche i mnie tez to czeka ;-)
jutro idziemy na roczek do znajomych,a ja jeszcze nie mam prezentu..i nawet nie mam pomyslu,co kupic :no:

wszystkie cieplutko pozdrawiam :*

reklama
witajcie piąteczkowo

U nas pogoda typowo irlandzka - świeci słońce i równocześnie pada deszcz... ale póki co nie jest jeszcze bardzo zimno, tak, że nie można narzekać.

Bedi - co u mnie... jutro mam przyjecie urodzinowe mojego męża, więc okupuję kuchnię i pichcę. Rok temu na Jego urodziny prezentem był pozytywny teścik ciążowy, a teraz ten mały szkrab śpi w koszyczku w kuchni i pozwala mamie działać.

Pozdrawiam dziewczynki i do wieczorka.

Mama - cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki za powodzenie i bezproblemowe realizowanie planów!!!!!

Do góry