reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej mamuski :-)
u nas od dzisiaj prawdziwa jesien,pogoda jak przystalo na Irlandie..czyli deszcz,brakuje jeszcze wiatru :-D
jak poszlam ze smykami do szkoly ,to cieklo ze mnie..,cora psika..mam nadzieje ze ja bardziej nie rozlozy :no:;-)
a wczoraj bylismy na malych zakupach dla naszej Pysi..i kupilismy m.in.lozeczko :-D,wszystko bylo 20%taniej wiec troszke pieniazka zaoszczedzilismy :-):happy:
co prawda zakupy dla Pysi mialy poczekac az zmienimy mieszkanko,no ale promocja tylko do dzisiaj..wiec nie bylo na co czekac..;-)
Liza,Mama gratki spadku wagi..za jakis czas zglosze sie do was w sparwie diety :tak:
wisienka czekam na wynik waszych staranek ;-)
Azalie z czasem nocki beda lepsze :tak:

reklama
Witajcie
Dziś mam fatalny dzień w pracy.
Doła mam w związku z tym strasznego.
AZILE spokojnego dnia z Martusia i niech ten ząbek wyjdzie szybko
MADLEN zdróweczka. Fajnie że obkupiście się taniej.
Miłego dnia

czesc kochane
witam sie, poczytalam was ale nie wiem co ktorej....:sorry:
Lenka to &&&&&&&&&&&& na dziewczynke
madlen pociesze cie ze u nas tez leje
Siorka wlasnie pojechala...:-(szaro buro i leje...
Patrysiu mi sie pochorowal, zostal wczoraj w domku z mezem a my z siorka nad morze pojechalysmy:tak:bylo fajnie i dzis rycze jak o tym pomysle...
Robie malemu inhalacje z soli fizjologicznej ale siedze w domku. Poprosilam sasiadke zeby mi dzieci poodprowadzala i poodbierala. Eh!

bedi to dobrze ze mozesz na sąsiadke liczyc i że Ci pomogła :tak: trzymaj sie i zdrówka dla maluszka.... teraz taka pogoda ze wszystko sie łapie... :-(

A ja dzis jakos tak nie mam z abardzo ochoty na nic :p
Siedze co chwile gram w cos... ogarnełam z grubsza. i o... wieczór nadchodzi... :eek:

Liza, Mama gratuluję spadków wagi:-) u mnie teraz w drugą stronę, jak na razie 59kg czyli 2kg mi przybyło, w poprzednich ciążach najgorszy okres przyrostu wagi miałam miedzy 13 a 17tc - 3kg, no i oczywiście przed samym porodem ale to wiadomo woda się zatrzymywała.

Wisieńka trzymam kciuki, oby się udało.

Mama ten lokal super sprawa, fajnie że wszystko się tak układa, naprawdę miałyście farta i oby tak dalej wszystko gładko szło.

Ja upiekłam dziś jabłecznik - pycha:-) i ostatnio pizza za mną chodzi, była w sobotę i dziś:-) z grzybkami z lasu:-)

Kamil już tydzień jest na antybiotyku i dalej "charczy" więc jutro znów czeka nas wizyta u lekarza.
A tak poza tym to ziąb niesamowity, nosa się nie chce wytchnąć, już wolę jak jest mróz.

Witam kochane wieczornie
ładne macie te wiosenne suwaczki a już najfajniejsze sa te Bożonarodzeniowe)))):-p
mama my obgadane* ale jakoś nie do syta. Pol ma do wszystkich free więc może jeszcze jutro. Nie było cię dziś, zasiedzieliście sie u znajomych???
bedi świetną masz sąsiadkę, ze tak ci pomoże. Moje ..cóż... szkoda prądu
Liza hehe to ci dzien minął...
Natkaa oj jabłecznik to ja poprosze.
A ja zrobiłam sobie mojego ulubionego earl greya z brązowym cukrem i do tego... śledzie ...czy to coś znaczy...hehe chyba, ze jestem żarłokiem

Witajcie :-)
Net mi cos szwankuje i nie wszystkie strony sie otwieraja ale BB na szczescie dziala
Dzis zgodnie z obietnica kupilismy dzieciom szynszyla...zobaczymy co bedzie dalej na razie mega ucieszone
Maciej juz dzis poszedl do przedszkola, za to Marysi oczko zaropialo, na moje oko zapalenie spojowek...przemywam rumiankiem i sola fizjologiczna jak nie pomoze trzeba sie bedzie wybrac do lekarza.

Pozdrawiam wszystkie!!!

reklama
witam sie i ja,

Melduję, że żyję! W piątek szykowanie do imprezy urodzinowej mężusia, w sobotę imprezka, wczoraj sprzątanie po.... dziś ledwo żyję, ale wszystko wraca do normy.
Alinka dziś w domu, bo mieli wolne w szkole, a pogoda na dworze taka, że psa nie wygonisz, więc co tu robić????
Kubula od soboty mnie co dzień zaskakuje - najpierw nie bardzo chciało mu sie główkę podnosić na brzuszku, a tu nagle z dnia na dzień, myk - podpiera sie na przed ramionkach i uśmiech od ucha do ucha, następnego dnia z takiej pozycji podpartej - myk na plecki!
A wczoraj siedział mi na kolankach, oparty o mnie i zaczyna mi sie podciągać do siedzenia - siłacz mały. Tylko ta główka jeszcze lata jak u tych piesków co kiedyś w samochodach jeździły i tak głowami kiwały.

Mama - nieustająco trzymam kciuki za realizację planów,
Wisienka - u Ciebie - za pozytywny teścik,
Lenka - za córcię,
Zuzia - za jak najdłuższy okres euforii u dzieci i pomoc przy szynszylu,
Liza - nie zgiń kobieto całkowicie, jak tak gubisz kiloski,

Nie pamiętam co komu jeszcze - wybaczcie!! Wszystkie Was pozdrawiam!

Do góry