reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam dziewczyny

:-) nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo dawno mnie nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jesli moge to wprosze sie spowrotem w wasze grono:tak::tak::tak:.

11 wrzesnia przyszła na swiat nasza coreczka Patrycja z waga 3360 57 cm i 10 punktow a oto moje malenstwo

Zobacz załącznik 500315

śliczna :)

Wisieńka kurka siwa nie pomyślałam .....wiem ,że w trasie jesteś to nie chciałam przeszkadzać ..
jutro od rana też jestem sama to postaram sie zadzwonić ...
a z nudów zrobiłam sobie pazurki u stóp ze zdobieniem ..mikrodermabrazję i hybrydowy czerrrrwony ze zdobieniem ... dzis miałam dzień dla siebie :-p
mówisz ,że P.winko w salonie zapodał :)))
Żółwik dla Maćka i buziak dla Emilki:)

Bedii uściski dla 5cio latka !!!!!!!!!!!!!
:):):):):):):):)))

Lenka witaj ciężarówko ;)) jak tam sobie radzisz ??

Madlen???
Majqa???

Weroniczka cześć mamuśka-dzieci zdrowe??

Natkaa czyli będziesz mamą 3 muszkieterów:)
nad imieniem myślicie ?
no i masz rację ...akurat szyja mnie nie boli ,ale plecy tak po A6W ..
tak w krzyżu..
może będę hulać na kole :sorry2: mamy takie w pracy z wypustkami ..

też tak miałam po a6w
a koło z wypustkami mam w domu - działa cuda :tak:
zazdroszcze pazurków

reklama
Zagladam i ja! :-)
Dzieci spia...maz tez bo on skowronek, ale korzystam na tym bo on o 6 rano wstaje bierze Marysie i idzie na dol a ja spie jeszcze godzinke

Marysia juz sprobowala zupek i bardzo jej smakuja. Maciej lepiej ale jeszcze brzydko kaszle, Marynia katerek ale tez mleczko zakrapiam.

Pawimi ja to zimy wogole nie cierpie

Bedi ja w NPR tez wierze...tyle ze przy pracy mojego m musimy sie gumkami wspomagac...co gniecie moje sumienie ale...

STO LAT DLA DOMINIKA!!!

Fasolka gratulacje

Pozdrawiam

Witam nocną porą - zasnęłam przy Hani na dwie godziny a teraz buszuje:-D byliśmy dzisiaj na wizycie u ginka:tak: chłopak się potwierdził, wszystko ok, mnie się trochę szyjka skraca, ale na razie zamknięta i twarda więc się nie będę zamartwiać...

lenka zdrówka dla chłopaków!
Naatka zaczęliśmy budowę wiosną 2009, po roku zamieszkaliśmy, ratę mamy dużą - prawie 2 tyś:-( więc w praktyce żyjemy z jednej wypłaty, a niestety przez te ostatnie 2 lata tak wszystko poszło w górę, że ledwo starcza od 1 do 1:baffled: przy czym wielokrotnie wpadnie jakaś drobna suma ekstra od rodziców, czy dziadków, bo samej wypłaty nie starcza eh ta kasa :-(
dobrze że z dzidziusiem wszystko dobrze:) gratuluję synka:)
Wisieńka mój emek też twierdził że teraz jest najlepszy moment na dzidziusa hehe musi jakoś się poukładać:tak: owocnych starań:-)
Bedismall sto lat dla Dominika:))) wiem, że szkoda sprzedawać:-( mam nadzieję jednak, że jak sprzedamy dom, to spłacimy kredyt i po prostu albo kupimy mieszkanie, albo zaczniemy budować malutki domek jeszcze raz, wiadomo, że w dom włożyliśmy o wiele więcej niż to co wzięliśmy z banku, więc starczy na rozpoczęcie budowy, zupełnie zadłużenia się nie pozbędziemy, bo trzeba będzie znowu pożyczyć, ale je chcemy zmniejszyć, żeby ta rata nie była tak duża. Ale to są tylko plany, jestem świadoma tego, że sprzedać dom nie jest wcale tak łatwo, a za darmo go nie oddam :-p
mama zawzięlaś się z tymi ćwiczeniami, nie ma co:-D Twój opis zabiegów jakie sobie zaserwowałaś niewiele mi mówi hehe wrzuć fotkę z efektem swojego dzieła:tak:
Zuz-Inka zdrówka dla dzieciaków!
azile oj widzę że i Was choróbska dopadły:-( kurujcie się - dużo zdrowia!
pawimi nie daj się depresji;-) i kuruj gardziołko:tak:
fasolka gratuluję ślicznej córeczki:-) mojej imienniczki:tak:

uciekam bo się już późno zrobiło :sorry2:

Dzień dobry! W zasadzie "do widzenia" od razu. Życie moje ma takie tempo że szok, nie wiem skąd się to bierze ;-)
Arti broi mega dużo jak sie go na sekundę spuści z oka, a wiec zmykam, bo właśnie wywalił segregatory z regąłu...

FAsolka gratulacje, zleciało szyyyybko
Resztę z Was ściskam, całuję i pamietajcie, ze myslę i pamietam....

Witam się i ja.

Zaraz będzie u mnie klient do oglądania mieszkania. Może tym razem będzie chciał kupić :eek::eek::eek: Powiem Wam że sprzedawanie mieszkania to nie fajna sprawa :baffled::baffled::baffled: Ciągle ktoś obcy kręci się po mieszkaniu, ciągle musi być posprzątane a jak wiecie przy gromadce dzieci to nie łatwe i ciągłe oczekiwanie może tym razem... No i na okrągła powtarzanie tych samych rzeczy na te same pytanie. Ciężkie to jest psychicznie. Ale za to dziś przychodzi do nas pani architekt i poradzi nam co moglibyśmy fajnego zrobić w naszym nowym mieszkanku :-) A potem przychodzi stolarz zrobić nam wycenę mebli kuchennych. A będzie ich sporo bo mam dużą kuchnię :-)

Dzień dobry!

Joaś skąd ja to znam? mam na myśli wywalanie z regałów i szafek:-D moja Zosia też nie lubi porządku:-p w pokoju gdzie miałam poukładane dla dziewczynek ksiażeczki, kolorowanki zrobiłam niedawno zamianę z półkami, bo znudziło mi się ciągłe układanie, a na najniższych półkach są trzy większe zabawki więc szybciej idzie ze sprzątaniem, najgorzej jest z szafkami na ubrania, jak nie zdążę zareagować to wszystko porozrzucane po całym pokoju:wściekła/y:
Wisieńka u mnie też okropnie buuu
Weroniczka trzymam kciuki &&& melduj jak wrażenia klienta...jeśli mogę spytać, jak długo próbujecie sprzedać mieszkanie?

miłego dnia:-)

witajcie z rana

Fasolka - GRATULACJE!!!!!! śliczna córcia, oby zdrowo sie chowała!

Joaś - skąd ja to znam.... z tym tempem życia ostatnio???

Wisienka - miłego, bezstresowego dnia!!!

Weroniczka - powodzenia w sprzedaży - wiem jak to jest (od innej strony, kiedyś pracowałam w Biurze Nieruchomosci) - trzymam kciuki!!

Wszystkie Was słonecznie pozdrawiam i zyczę miłego dnia.

reklama
Witam:-) mała pobiła dzis rekord w spaniu spała od 21.30-3.20:szok::-D generalnie po pierwszych dniach walki o mleczko bo cycochy puste były:eek: to je i spi udało sie karmie piersia choc w szpitalu była dokarmiana i w domku na poczatku tez ale lezenie przy cycu wiekszosc dnia dała rezultaty oby tak dalej było:tak:....Porod był koszmarny najgorszy ze wsystkich :no: i do tego trafiłam na połozna jendze:angry: ,nie nacieła mnie i pekłam centralnie przez srodek do samego odbytu prawie :baffled: była bardzo niemiła ogolnie masakra.Ale najwazniejsze ze juz po mała zdrowa nie ma cukrzycy:tak:.POwoli ogarnełam sie po powrocie ze szpitala ,przed nami pierwszy spacerek ale pogoda do bani sie zrobiła:eek:i nici chwilowo .....

Do góry