reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
WOW FASOLECZKA, SLICZNIUTKIE MALENSTWO!! Jasne ze cie pamietamy ;-) jak bedzie chwilka to wlec i opowiedz jak porod i jak malutka sie sprawuje i przede wszystkim ucaluj ja w czolko i zdrowka dla was

ja sie nalazilam, siostra u mnie jest to lazimy tu i tam poki pogoda jest. Teraz dalam dzieciakom pomidorowke, na kolacje zapiekanke zrobie. Dominik zadowolony, w przedszkolu swietowal urodziny z dziecmi...zjadaja calutki lunch i na razie nikt nie choruje. Mnie troche rozlozylo wczesniej to bralam echinacee w tabsach i mi przeszlo. Z tym NPR sie zastanawiam wlasnie i sie boje czy podolamy...a gumki dodatkowo mozna stosowac czy to bedzie sprzeczne z..no wiecie

fasolka witaj i gratki pięknej córy

Bedi ja stosowałam NPR, tylko ze ja mam długie cykle i po @ było bez gumki, póxniej z lateksem aż do owulki i potem pełen luz. Według mnie NPR jest świetny tylko ze tylko na tym bym się bała opierac no i wtedy są pewne wyrzeczenia a tak z gumką to luz , jak dla mnie prezerwatywa nie ingeruje w nasze ciało, piguły to już co innego , a czy to jest sprzeczne to już każdy musi sam wiedzieć

Witajcie
P obiera w kuchni grzyby a ja na chwilę do was. Nazbierał i ch dzis sporo i zrobimy sos i kilka słoików. Do tego wczoraj była papryka w dobrej cenie i kupiłam 5kg na marynowanie. Więc dziś zamiast odpoczynku mam robotę...
Mila juz śpi, młody udaje, że się uczy...
Dziś przejeżdżałam obok ogrodniczego, takiego wielgachnego i pociągneło mnie do niego i po kieszeni. Kupiłam mase cebul;hiacynty, tulipany. narcyzy, lilie, szafirki, krokusy/. Kilka bylin i clematisów oraz róż mi się zapałentało w koszyku... Wszystko już wsadzone. Nazbieraliśmy jeszcze wielką michę winogrona i teraz się opycham.Masę mieliśmy tych owoców. Pol wszystko przerabia...na wino. 4 wielkie butle w salonie mi ustawił!!!Chyba zrobię imprezę pępkową po 3 dziecku dla całego bb:-D
bedi nie bardzo moge się przekfalifikowac bo w zyciu robiłam tylko 2 lata coś innego niz teraz. Musze sie dokształcić bo z administracji państwowej to ja już nic nie pamietam ani nie umię. Ide na studia za rok, wtedy mój Pol skończy swoje i bedzie kasa na moje. Na razie musze wytrzymac...jesli dam rade.100 lat dla Dominika:happy2:
pawimi mam nadzieję, że już lepiej. Polecam inhalacje z tymianku na mnie i moją familię świetnie działają
mama jak się nudziłąś to trzeba było dryndnąc:-p
fasolka wielkie Gratulacje, śliczniuchna księzniczka
azile fajnie, że wpadłaś, ja też na wielki przepadam z powodu braku czasu
Natkaa zdrówka dla Dawidka
wszystkie pozdrawiam

Wisieńka kurka siwa nie pomyślałam .....wiem ,że w trasie jesteś to nie chciałam przeszkadzać ..
jutro od rana też jestem sama to postaram sie zadzwonić ...
a z nudów zrobiłam sobie pazurki u stóp ze zdobieniem ..mikrodermabrazję i hybrydowy czerrrrwony ze zdobieniem ... dzis miałam dzień dla siebie :-p
mówisz ,że P.winko w salonie zapodał :)))
Żółwik dla Maćka i buziak dla Emilki:)

Bedii uściski dla 5cio latka !!!!!!!!!!!!!
:):):):):):):):)))

Lenka witaj ciężarówko ;)) jak tam sobie radzisz ??

Madlen???
Majqa???

Weroniczka cześć mamuśka-dzieci zdrowe??

Natkaa czyli będziesz mamą 3 muszkieterów:)
nad imieniem myślicie ?
no i masz rację ...akurat szyja mnie nie boli ,ale plecy tak po A6W ..
tak w krzyżu..
może będę hulać na kole :sorry2: mamy takie w pracy z wypustkami ..

Tak mamusiu. Dzieci zdrowe :-) Zazdroszczę cI tych pazurków. Ja ostatnio miałam fazę na kolorowe, zdobione pazurki ale po miesiącu stosowania lakierów paznokcie zaczęły mi sie okrutnie łamać :-( więc przestałam.

Wisieńka ale Ci dobrze z tymi grzybkami. Chętnie też bym sobie pomroziła troszkę na zimę.

FASOLKA- gratulacje!!!!!!!!!!!

Bedismall- ja stosuje od zawszeNPR i kazde z dzieci bylo planowane:). Jesli odbrze znasz metode to efekt jest na 98 procent.
Co do gumek to sa sprzeczne z religia katolicka. Dopuszczane sa tylko w sytuacjach chorobowych, jako "lek". Polecam metode wielowskaznikowa.

reklama
mama dzwoń jutro mam dalekie trasy to pogadamy w drodze
Weroniczka, wstyd powiedzieć, zjedliśmy wszystkie w sosie...nic nie zostało ani na słoiki ani na jutro...
papryka się pasteryzuje i mam wolne na dzisiaj....

Do góry