reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej hej
jestem ale weny brak...
nogi mi dzis w doopke wlaza choc niby nic takiego nie robilam, ale wiecie jak to jest
jutro Dominik ma urodziny - konczy 5 lat i wzielam sie za robienie ciastek dla calej klasy bo nie robimy mu imprezy, dostal rower. Kupilam u kartke, odznake 5 latka, swieczki, sernik mrozony i robie te ciastka i zrobic nie moge. Bylam tylko rano w przychodni a potem na zakupach, wstawilam pranie, powiesilam, zrobilam zupe a zmasakrowan jestem i zla dzisiaj ze hej!:angry: nie wiem co jest. Odstawilam teraz anty i myslalam ze nastroj mi sie polepszy, a tymczasem jest chyba nawet gorzej i jajniki mnie bola. Chcialam sprobowac NPR bo tabsy biore z przerwami juz 12 lat:sorry2:to tak raczej kiepsko.....nie mamy kompletnie pomyslu na to, mialam spirale ale bylo tragicznie i boje sie zakladania...

pawimi u lala...miniowka, ah te twoje nogi!!
mamo ja sie z mezem nigdy nie przestane klocic i godzic, taka juz moja natura:zawstydzona/y:
patik szkoda domku sprzedawac....
zuz - inka &&&&&&&&&&&&& za wyjscie z impasu
gdzie ty jestes liza??????????????????
sempe -
jak zdrowie? a z twoim synem starszym to masakra jak przeczytalam...
hana i ja cie pozdrawiam
wisienka - nie masz mozliwosci przekwalifikowania sie?zmiany pracy?

pozdrawiam wszystkie i buziam bo padam:sorry2:

reklama
witam - ja tylko krociutko dzisiaj bo mialam troche zalatany dzien, pozdrawiam poniedzialkowo, dziekuje jeszcze raz za wyolbrzymione komplementy ;-) Sciskam goraco wszystkie po kolei :tak:

ja też się melduję (zaliczmy, że jeszcze poniedziałkowo)

U nas dzień zalatany, mam nadzieję, że nie będzie cały taki tydzień.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo, dużo zdrówka.

otwieram dzionek
przy kawusi
ale czas już od lapa się odsunąć i zacząc się szykować do pracki

bedi - ja polecam NPR;-) można się nauczyć swojego ciała--- a po antykach masz prawo być rozregulowana---bo dużą dezorientacje w organizmie sieją:sorry2:
zuzinka- i my wszy przerabialiśmy pare lat temu:baffled:---nim sie zorientowaliśmy ze takie coś jeszcze jest to na mnie przelazły:szok: grunt to dobry środek
mamusia - zdolnego masz synka - Gratulacje! ---moj to taki nie bardzo chętny:confused:
natka - to u nas i tak jeszcze drożej jest bo 2.9 zl za godzine.... a mieli podnieść do prawie 5...na szczescie jakiś sprzeciw był...
dobra laseczki
miłego dzionka

Witam !!!
Oczywiscie przepraszam was , zezaniedbuje moje kochane kobietki.
Mam bardzo trudny czas(ciagle od 4 miesiecy). Martusia jest kochana, ale niestety nadal kocha cyca. Niby zdarzaja sie jej przerwy w jedzeniu nawet po 2 h, ale noce sa przy cycy. Wiec chodze bardzo zmeczona.
Do tego doszly choroby starszych. Wszyscy kaszla i maja katar. Dzis w domu jest Domis i Magda. Musialam ich zostawic ba kaszel taki okropny ze nie mozna ich do ludzi puscic.
Marta tez ma katarek, ale zapuszczam jej mleczko do nosa i widze ze jej ladnie przechodzi.

Pozrawiam i sciskam wszystkie bardzo serdecznie .
Wqybaczcie ze nie odpisuje zadnej z was :sorry2:

Bedi ja natomiast nie polecam NPR właśnie w ten sposób zaszłam w trzecią ciążę,no chyba że chcesz jeszcze dzieci, to inna sprawa.

Azile, jak wpuszczasz mleko do nosa? Takie normalne, czy jakiś lek o takiej nazwie?

Właśnie wróciłam z Kamilkiem od lekarza i okazało się, że ma zapalenie oskrzeli:-(

Natkaa- Wkraplam mleko do noska takie z piersi, bezposrednio. Mleko matki ma wlasciwosci lecznicze. Mozna do oczka wkraplac jak ropieje. Na katar dziala swietnie wyprobowalam to juz jak starszaki byly male:)

a ja sie obudzilam z bolem gardla, swietnie....zaczal sie akurat ten okres roku w ktorym w nocy i rano jest po 10 stopni a w dzien dalej 30-ci wiec takie skoki temperatur po 3 razy w ciagu doby to jak najlepsza pozywka na przeziebienia. Ktoras pytala czy u nas zawsze jest tak goraco latem...odpowiadam TAK, do tego wyjatkowo w tym roku nie bylo przez 3 miesiace deszczu wiec doszla potworna susza. No nic, ale za pare tygodni zacznie lac, byc coraz zimniej az spadnie snieg :baffled: Musze wrzucic bieg pt. oldliczanie do swiat BN bo inaczej w depresje popadne. Nienawidze tego przejsciowego okresu. Jesien u nas jest beznadziejna, wlasciwie wcale jej nie ma, przechodzimy z upalow w szarosc i paskudztwo z dnia na dzien.

Azile - ja znam metode mleczka mamy do noska ;-) leoszka niz tysiece chemicznych kropli .
Zdrowka zycze.

zuzinka
- trzymam kciuki za wytrwalosc, widze ze sypie ci sie z kazdej strony problemow ale nie martw sie, my tu jestesmy, zyczymy jak najlepiej i zawsze mozesz wpasc sie wyplakac i doladowac.

no i tyle, nie popisze wiecej bo musze leciec ich budzic na sniadanko. Pozdrawiam

witam po pracy ..dzis się wynudziłam ....:sorry2:

Mamo
szkoda ze nie napisalas bo wybralabym bardziej neutralne ciuszki, mam nadzieje ze Esterze cokolwiek z paczki sie sprzyda

Zuz inka ,ale tak sporo odłożyłam dla Estery bo dałaś też w beżu ,białym i błękicie wiec spoko ..dziękuję kochana :)

Hana dzięki ..a no zdolny synek wiadomo po kim hahahahaaaaa..

Azile najważniejsze kochana ,że pamiętasz o nas i czasem cos skrobniesz ...zdrówka dla Was..

Katrina,Bedii witajcie dziewczyny :)

my z kumpelą załatwiamy te nasze sprawy z salonem ..mamy juz na oku fajny lokal przy głównej ulicy z 2 osobnymi pomieszczenia+ kuchnia i wc..
w październiku zaczynam szkolenia na te zabiegi na które nie mam certyfikatu bo każdy "papierek" się liczy:tak: tymbardziej,że będziemy chciały spróbowac z dofinansowaniem ..

Pawimi czuję sie wyściskana :)))

pozdro dla wszystkich:))

reklama
Witam dziewczyny :-) nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo dawno mnie nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jesli moge to wprosze sie spowrotem w wasze grono:tak::tak::tak:.

11 wrzesnia przyszła na swiat nasza coreczka Patrycja z waga 3360 57 cm i 10 punktow a oto moje malenstwo

IMG_20120914_161625.jpg

Do góry