reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam moje kochane mamuśki :))

Wisieńka :)))) jak fajnie ,że jesteś siostro:))
działajcie pięknie ..nie krzycz na P. i &&&& za synka i za pracę P.
no i zdrówka:)

Zuzinka oj kurka ..przytulam ....
tak to jest jak się czasem zacznie rozmawiać i się zapędzi to potem lecą teksty co ranią jak nóż ..
myślę ,że M sam żałował po fakcie ,że to powiedział ...

Sepme jak u Was??
jak Twoja głowa?

Bedii pozdrawiam i Ciebie i siostrę :tak:

Patik a długo już macie ten domek, my też braliśmy kredyt na budowę, także wiem jak to jest z ratami. Wysoką macie ratę jeśli mogę spytać?
Pawimi no rzeczywiście świetnie wyglądasz:-)
Mama jak zdrowie, ja bez przeziębienia mogłabym chodzić spać o 20.00 czekam na koniec 16 tygodnia i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy ze zmęczeniem i z mdłościami przede wszystkim. Mama a może warto by było zarejestrować się w up i postarać się o dotację? A jak ćwiczenia?

Natka tak,właśnie tak chcę spróbować ..mam umowę do 31 grudnia i w styczniu rejestruję się w UP i potem złożę wniosek o dofinansowanie..
a ćwiczenia dziękuję idą pełną parę :) już 3 tydzień leci -i tak,to są A6W :tak:

Hana ,Pawimi,Azile,Weroniczka,Madlen,Katrina,Lenka,Majqa i reszta gangu --->pozdrawiam :))

Ewuniaf ?????????????:-):-):-):-):-)

reklama
Zuz inka kochana DZIĘKUJĘ :)
PACZKA doszła własnie ;)
i wiesz co ??? ta kumpela co rodzi na początku października będzie jednak miała facecika :-D ale podzieliłam te ubranka na pół i te na dziewczynkę dam koleżance która mieszka 3 ulice dalej ..ma odchowaną 2kę dzieci i na 3 m-ce rodzi córkę...

pod koniec tygodnia i do Ciebie zapuka pan listonosz;-)
no i trzymaj się dzielnie choć humor pewnie żaden co ??:sorry2:

mąż wziął dzieci i psa i poszli na rowery..

hej dziewczynki
kurka---ponuro już
ale trzeba się cieszyć tym ze jak na razie w dzien ładnie:tak:

zuzinka---bardzo zasmuciłam się tym co napisałaś:-(---jak widać Twój m też musi swoje przezywać---ale dobrze ze szuka pracy na miejscu---trzymam &&&

wisienka--- zdrówka dla Was--- rozumiem jak musicie być w strachu jak tylko infekcja się pojawi--- ha!---no i ja bynajmniej kibicuje za patomka--- nie trzeba rozważać jak się chce;-)

mamusia---co wchodze to zaraz myśłe ze mnie znowu w kompleksy wprowadzisz tym dzikim sexem:-D
madlen- no szkoda ze z córą i szkoła tak wyszło... mam nadzieje ze wszystko dobrze się ułoży:tak:
patik - a z tym waszym domkiem to już pewne ze musicie sprzedawać? ale zapewne znajdziecie sobie jakieś miłe gniazdko:-p

oj cos mi córa z chemią przychodzi
idem tłumaczyć

buziam- pozdrawiam- tęsknie
włąsnie

bedisku?????

Siedze i pachnę a syn mi kolację robi....:-p
Hana już nie mysle, zaczyna mnie brzuch owulkowo pobolewać, chcę bardzo i P chce, czasu lepszego nie bedzie i lata uciekają więc działamy. Chemia??? Omajgot
mama poczytać:szok:alez oni rosną

Wisieńka to ,że Zu czyta to lajt ...ale Domi od wakacji też czyta i tu ja zrobiłam :szok: bo któregoś dnia obieram ziemniaki i słyszę jak On u góry siedzi w pokoju i czyta...
mysle sobie -->pewnie Mu Zuza podpowiada ..ide po cichu na górę a On siedzi po turecku na łózku i czyta sam:baffled:
oczywiście literuje ,ale składa bezbłędnie nawet długie wyrazy ....

a Tobie kochana smacznego i owocnej owulki :-D

dobrze ze paczka doszla!

Maciej zapalenie oskrzeli, Marysia kaszle i kicha a Ania wszy przyniosla...:wściekła/y::angry::baffled:...ale po za tym spoko...

pozdrawiam i ide sie mezem nacieszyc...

Wisieńka rzeczywiście przydałaby się dodatkowa para oczu na trzech urwisów. Trzymam kciuki za chłopaka, podobno łatwiej jest zmajstrować chłopczyka.

Mama to uważaj na kręgi szyjne, wiele osób przy A6W je narusza niestety. Dofinansowanie na pewno trochę otworzy drogę do sukcesu, zorientuj się tylko czy u Was w UP udzielają dotacji na salony kosmetyczne, bo u nas akurat nie, niby nie ma tego nigdzie w przepisach, ale mają takie swoje niepisane prawo.

U nas z finansami też podobnie, ciągle na coś brakuje tym bardziej, że w dom jeszcze sporo by można włożyć. Ale mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy, co nas nie zabije to nas wzmocni.

Byłam na zebraniu u Piotrusia i od 1 października rusza przedszkole na cały dzień i znów dodatkowy wydatek bo za każdą dodatkową godzinę płaci się 2 zł,niby nie dużo ale na przełomie miesiąca uzbiera się 160 zł z drugiej strony mniej wydam na benzynę, bo M będzie go woził i nie będę musiała rano Kamilka budzić, poza tym nie wiadomo czy Piotruś wytrzyma cały dzień i nie oszukujmy się, czy ja bez niego wytrzymam:-) 26 października mamy pasowanie na przedszkolaka:-)

reklama
Natka mnie sie tez tak wydawalo ale juz na koncu roku z nimi walczylismy, w wakacje spokoj i znowu. Juz zglosilam dyrekcji aby cos przeciewzieli bo tak to sie dzieciaki nawzajem zarazaja, co z tego ze jeden zwalczy

Mamo
szkoda ze nie napisalas bo wybralabym bardziej neutralne ciuszki, mam nadzieje ze Esterze cokolwiek z paczki sie sprzyda

Do góry