reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się ..ja nadal chorobowo ..

Zuz inka hahahaaaa..

Azile jak tam Martusia?????

Hana dzięki ..
bardzo bym chciała ,żeby się udało ..wczoraj znalazłam taki cudnyyy lokol ,że ło matko ..ale penie zanim ja pozałatwiam wszystko to juz po nim ślad nie zostanie:sorry2:
mówisz ,że starsza na obozie ....
wczoraj Tomi wrócił z zebrania u Zuzy i pani powiedziała,że na czerwiec ma pomysł na zieloną szkołę do agroturystyki na 3 dni:szok:i noce:szok:
przecież ja dopiero Zuzkę urodziłam a Ona na 3 doby ma mi wziąć i wyjechać ???????????:baffled:

Patik no to się nabiegałaś za krasnalami ...
życzę ,żebyś dziś miała spokojniejszy dzień i chwilę odpoczynku ..

Pawimi szpiegu where are You??????????:cool2::cool2::-D:-D:-D

Majqa ?????????????????????

Lenka ??????????????????

Bedii:szok:???????????????????
przestań się kłócić ...
albo przestań się godzić z mężem i choć na kawę :))

pozdrawiam Was i nie dajcie się wirusom...ja się dałam i co ...trzyma mnie i trzyma ......żeby wypłata się mnie tyle trzymała :-D:-D

reklama
wpadam się przywitać:-)
dzisiaj słonko za oknem, byłyśmy w ogródku, dziewczynki sie uciaprały mokrym piaskiem ale przeszczęśliwe to im wybaczam:-D zresztą się już przyzwyczaiłam że każde wyjście oznacza wielkie pranie:-p teraz Zosieńka drzemie, Hania to na bajkę to się bawi pluszakami a ja na BB;-)

mama &&&& za szybkie załatwianie:) a to będzie salon typowo kosmetyczny tak? i walcz z tym choróbskiem nooo:tak: straszny ten żywot matki - dzieci jej zabierają hehe moja mama męczy mnie co jakiś czas że zabierze dziewczynki na kilka dni do siebie - ja nie potrafię się zdecydować- były raz na trzy noce i wcale mi nie było dobrze:no: nawet się pochorowałam:( chyba z tej tęsknoty...

Patik tak kosmetyczny ,ale będzie też ze mną fryzjerka ..zakładamy 2 oddzielne działalności ,ale lokal będziemy wynajmować na spółkę..
zawsze to koszty na pół a kasę każda ma swoją według utargu.

2 prania dzis zrobiłam bo pogoda wietrzna więc szybko schnie..dzieci na ogrodzie ja sie biorę za obiad.

Katrina jak tam u Ciebie ?? jak dzieci ?

Wpadam i ja:)
Mama mnie wywolala wiec sie melduje.
Marta ciut lepiej. Alebez wielkich zmian.
Remont trwa, mambalagan tak wielki az szkoda sprzatac.
Zmeczona jestem. Chodze spac o 21 i wstaje niby o 6 ale karmie prawie co 2h. Wiec nadal nie wypoczywam.
Ale mam jeszcze troszke i bedzie marta lepiej sypiac.
Pozdrawiwm wszystkie wielodzietne.

hej, mam mega ból głowy od rana:no:

dzis z Brunonem byłam na szczepieniu, Mały przez 5tyg przybrał 2kg:szok::szok: ma teraz 5300 i odczuwał to podczas noszenia.
dostał dzis 6w1 i pnemokoki za darmo:-) okazało się ze dzieci z wadą serca mają pnemokoki za free a ze my na pograniczu wady to pani doktor naciągneła i sostalismy szczepienie a za 6w1 musiałam wybulic 200zł:baffled:
ale tez skierowała nas na bilirubine i okazało się ze ma 13,3 a norma to 11 i niestety musiałam go na 2,5doby odstawić od piersi:no: kupiłam nan ha zassał butelke z trudem ale zassał.. po weekendzie sprawdzimy czy spadła.

Joas super miejsce! Udanego wypoczynku!
Mama trzymam kciuki za interes:-)
Zuinka swietny kawał:-)

reszcie zycze zdrówka:-)

PS sprawa mojego syna najstraszego wróciła, babcia i ojciec wyrzucili go z domu z jednej strony się ciesze a z drugiej smutno mi ze tak się prowadzi...ale najwazniejsze, my go z powrotem nie przyjęlismy więc poszedł do hostelu robotniczego, opłacił sobie nocleg z moich alimentów, udostępniłam mu komputer by szukał pracy i w ciągu 2 dni znalazł!! od dzis zaczął prace w makro...na 4 dni ale to zawsze cos, szuka pokoju w mieszkaniu studenckim i zapisał się do szkoły dla dorosłych jak teraz nie pokieruje nim to spadnie na same dno więc mam zamiar MU POMÓC!!!

BUZIAKI

Azile no to końca remontu życzę ...

Sempe kawał byka z Brunka ;)
a za najstarszego trzymam &&&..mam nadzieje ,że te kopniaki które dostało od życia dadzą Mu do myślenia..
no i oby bilirubina spadła...

i dzięki ...
mam nadzieje ,że wypali:baffled:

Jestem

Czasu mało, weny brak...

weroniczka - 100 lat z okazji rocznicy
sempe - &&&& za starszaka i jeszcze większe by z Bruniowym serduszkiem było ok
azile - &&& za lepsze nocki z Martusią
mama - &&& za biznes i zdrówka
lenka - a Ty jak się czujesz?
katrina - u nas też jesienna pogoda
joaś - udanego urlopu

Dobrej nocki

cześć Mamuśki

Mama, Hana - u nas nie jest źle. Alinka od czwartku z powrotem chodzi do szkoły. Tydzień temu w czwartek byli rozdzieleni do innych klas i Alinka nie wiedziała, gdzie jest toaleta i niestety miała niemiłą niespodziankę i taka mokra pół dnia była w szkole. Dopiero ja ja w domu przebrałam, a zła byłam, że nikt mi dziecka nie dopilnował i nie dał znać. Przecież przyszłabym i przebrała ją, żeby nie siedziała mokra. Od tego w nocy kaszlała i miała katar. Cholerka - 4 latka dziecko to jeszcze mały szkrab, a jeszcze do tego nie zna języka, to jak ma się zapytac gdzie jest ubikacja??? Zwróciliśmy uwagę jej Pani na to - mam nadzieję, że to już sie nie powtórzy, ale profilaktycznie ma w plecaku ubranka na zmianę.

A Kubulek super!! Od ponad tygodnia podaję mu klik ryżowy, ale łyżeczką. Wcina aż mu się uszka trzęsą. A od wczoraj spróbował jabłuszko z marchewką (ze słoiczka, bo te kupne jabłka są zupełnie bez smaku, a z Organic-a nie było).

Sempe - oj wiem o czym piszesz. Mój się urodził to ważył 3770g, po tygodniu 3880, potem spadł na 3660, a po tygodniu było 4550g. Jak miał 2 mies., ważył 6500g, a na 3 mies. 7550g. Ja na prawdę to czuję, jak go noszę. To juz niezły klocuszek jest.

majqa - no ja juz troszkę włączyłam ogrzewanie w domu, bo nagle zrobiło sie strasznie zimno. Pada na dworze i silny wiatr wieje, który niestety wywiewa wszystkie ciepełko.

witam babki :)

Majqa a czemu to bez weny ??? mdłości daja do wiwatu ??:sorry2:

Katrina super,że sobie radzicie :) ze dzieci rosną zdrowo ,choć ten "wypadek" w szkole przykry ...

u nas wczoraj był dziki sex ..było cudnie ..
mimo,że jestem pociągająca (nosem) to jednak byłam pociągająca :-p

miłego dnia mamuśki ..u nas zimno ..ma padać i generalnie pospuszczałam plisy w oknach żeby nie widzieć tego co za oknem ..

reklama

helo dziewczyny!

ja jestem z wami myslami, bedzie chwilka to wlece na dluzej, postram sie nadrobic zaleglosci tygodniowe. Szkola sie zaczela to i obowiazkow przybylo. Maz wlasnie zawiozl starszakow do polskiej szkoly a ja dopiero wstalam. Zaraz psa wyprowadze i biore sie za porzadki. Po poludniu mamy imprezke urodzinowa u kolezanki - konczy 30 lat. A wczoraj w nocy przyjechala do mnie siostra z Polski - pierwszy raz jest u mnie...:-Dwiec musze sie troche sprezyc ze wszystkim, wiecie jak to jest.

wklejam wam naszego Dominika - smiga na rowerku az sie kurzy - codziennie do szkoly jezdza z Vanessa - deszcz nie deszcz a w sumie wywalil sie raz bo scigal sie z kolegami. Piersi mi z dumy urosly!

pozdrawiam was wszystkie goraco:tak:

Do góry