reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Pawimi- miłego lotu. Choć prawie do leciałaś:)

Dziewczyny śpieszę się pochwalić , ze mam w końcu upragnione schody!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla mnie to mega duże światełko w tunelu , ku zakończeniu remontu.
Teraz piętro czeka na wykończanie, ale to potrwa jeszcze sporo.

Marta mega marudna. Ciągle jęczy.
Leży jęczy, na rękach jęczy.
Przy cycy tylko nie jeczy
Dziś do tego wszystkiego prawie nie spała w dzień.

Dostałam kolejne leki do wypróbowania dla niej. Lekarz obstawia na refluks(ja też)
Zobaczymy czy będzie poprawa, bo biedna tak sie meczy.

Azile oby te leki pomogły, biedna Mała

Jestem tak wkurzona, nie dosyć że autobus jedzie o 6.55, chociaż to rozumiem jednego roku jest wcześniej drugiego później ,to w autobusie jedzie taka krowa co się nawet nie ruszy. Jej pieprzonym obowiązkiem jest się zająć dziecmi ani siedzieć na dupie jak królewna. Taki 4latek sam nie wejdzie do autobusu, trzeba mu pomóc, ale to jeszcze nie jest najgorsze, autobus jet już w połowie pełny, dzieciaki siedzą pojedyńczo i tak np dzisiaj moi chłopcy wędrowali do połowy autobusu, dopiero taka dziewczynka zeszłą i ich usadziłą, dodam że ona ma 9 albo 10 lat, tak to by poszli na koniec autobusu. A oni po drodze jeszcze zabieraja dzieciaki, jeat pełny autobus, nawet stoją,a pierwszy przystanek gdzie wysiadają to włąśnie przedszkole, i co mają sie poźniej przeciskać z końca autobusu, może później o kimś zapomną. W poniedziałek albo ona sie ruszy albo ja będę wchodzić do autobusu i ich sadzać, tak nie może być.

witajcie
biggrin.gif

3dni byłam wyautowana, wysiadła mi kręgosłup i dorwała mnie rwa kulszowa!! az mama musiała do mnie przyjechac bo nie mogłam sama chodzić
no.gif
dostałam skierowanie na rehabilitacje ale to dopiero za pół roku!!!! mam nie dzwigać i się nie schylać tylko uginać kolana i wszystko robić na stojąco.... tylko nie mam pojecia jak to zrobiC!!

Bruno nieźle przybrał na wadze ciekawa jestem ile ale dowiem się dopiero po niedzieli jak półdziemy na szczepienie... nadal w nocy budzi się co 2-3h a w dzien ja nie mam kiedy odespać wię c mam niezłe wory pod oczami!!!

a nad morzem było super!!! 10dni tak szybko zleciało ze az wracać nie chciałam... mogłabym wiecznie nad morzem żyć:-)

lece Adasiowi śniadanko zrobić,, w tym tygodniu juz do mnie wrócił, kurcze te 5tyg tak szybko minęło, Mały ładnie chodzi więc troszke mi z nim lepiej....

dziewczynki wróce niedługo.. organizuje się nadal....:-) Joaś Ty mnie rozumiesz nie?????!!!

umówiłam się z mamą ze raz w tygodniu przyjedzie do mnie i mi coś będzie pomagać to prasowac to troszke ogarnie.. tylko mi tak głupio ze nie wyrabiam z tym wszystkim....

sempe - kurcze współczuję; i podziwiam, że nadal opiekujesz się małym. Pewnie Brunio grzeczny jest. I nie tylko Tobie głupio, że nie wyrabiasz. Ja już się martwię jak to u nas będzie po połowie kwietnia...

pawimi - synuś stęskniony?

hej dziewczynki

odpalilam starego kompa w normalnie dysk nam poszedl:szok:---ale sie zle pisze bo klawisze powyrywane:-D
pawimi- jak wrazenia? - mow jak syn???
lenka no przykro ze nikt tam w tym autobusie nie dopilnuje-trzeba chyba narobic rabanu:-D
sempe - zdrówka! a Ty bidlko juz tam się opiekujesz znowu tym chłopcem... i jak dajesz rade? podziwiam
mamuuuusiaaaaa!!!!!!!!!!! znikłaś czy co---jak tam u Was? sprawy ten teges ---cos tam kielkuje?-sorki jezeli nie lubisz takich pytan--ale ciekawość zzera--a wakacje przecie udane byly:-D
katrinka - śliczne dzieciaczki---ja to caly czas jestem pod wrazeniem alinki:tak:
liza----jak u Ciebie sprawy ---odezwij się !!!
patik, madlen,zuzinka - pozdrawiam
kto tam jeszcze
majeczka - ogarniesz wszystko---a jak się czujesz?
buziaki

Hej dziewczyny :-)
Melduje sie po "krótkiej" nieobecności...
Myślę ze chyba nikt mnie nie podczytuje a jak juz to... H** im w D**e :confused2::confused2:

na początek GRATKI ZAFASOLKOWANYM :tak: :-)
Lenka super ze na wizycie wszystko ok i dzidzia rosnie, a 3tyg moment zlecą zobaczysz :tak:
Pawimi jak wyjazd? ;-)
Mama05 halo? :-) nie wiedzialm twoich postów osttanio... :p
Hana melduje sie... moje sprawy w toku... :sorry:

U mnie ogolnie ok, zaczela sie szkola... obowiązki... przerazają mnie zestawy ksiazek jakie zarzyczyli sobie i normalnie porazka :-( no ale cóż....
A tak to ja w domu mniej wiecej od 8 do 13:30 sama z <Mikim :rofl2: cud malina ;-)
Jak widac na suwaczku pojechałam z wagą w dół... :-D zaszalałam normalnie i... wlazłam w rozmiar 38 spodni :szok: :tak:
Pogoda ostatnio sie popsuła no ale dzis chyba sie poprawia :-) oby bo pranie robie i posciel chcialam wystawic na dwór... :dry:
A tak to radze sobie ok, rodzice pomagają jak cos i leci do przodu :-)
Moge napisac ze decyzja jaką podjełam sama bez niczyjej pomocy byla najlepszą z możliwych i nie zaluje nic wrecz odwrotnie :tak:

Buziaki, bede zaglądac ;-) :**************

Witam się sobotnio!
u mnie dzień za dniem leci jak szalony - dzisiaj suwaczek pokazał 19 tygodni:szok: w przyszłym tygodniu będę gościć kilka osób z rodziny, więc czeka mnie trochę pracy, muszę poddasze posprzątać, bo z jednego niezamieszkałego pokoju zrobiliśmy po prostu suszarnie i nie wygląda to dobrze:zawstydzona/y: no i okna w salonie przydałoby się umyć - emek w domu więc mam pomoc- mam nadzieję ze damy radę!
dziewczynki dokazują ile mogą, więc raz jest nerwowo a raz pękamy ze śmiechu z ich pomysłów;-)

Liza rozmiar 38 - marzenie:tak: gratki!!!! dobrze, że jesteś zadowolona z wyborów:-)
sempe współczuje tych bóli - oby pomoc była częściej niż raz tygodniu - zdrówka życzę!!!
lenka a rozumiem że ta osoba w autobusie szkolnym jest jako opiekun tak? widać że w ogóle olewa sprawę:baffled: a kto zatrudnia tę królewnę? może trzeba delikatnie zwrócić uwagę na ten problem...
hana a co u Ciebie?:-D wywołałaś do tablicy a o sobie cicho sza:-D
Natkaa żyjesz?
katrina ładny bilans:tak: rośnie Ci chłopak jak na drożdżach:-)
mama gdzie jesteś?

buziaki dla wszystkich:)))

reklama
cześć babeczki ;))

ja zalatana ..i mało tego --> jeszcze się za ćwiczenia wzięłam takie na płaski brzuch i wymiatam już 4ty dzień :) a program jest na 6 tygodni rozpisany wiec jeszcze troche przede mną :)

Hana ...nic nie kiełkuje kochana...po 24 dniach przylazła@ -w srodę ..także dziś już jestem po @ ...i mam to wszystko w nosie ...chcę żyć wiec daję sobie na luza z tym wszystkim bo tylko siwych włosów dostaję
..ale za Ciebie nadal &&&&&&&&&& :):)

Iwet jak tam na froncie ;)??

Liza dobrze,że decyzji nie żałujesz---> powodzenia w życiu !!
niech się wszystko układa jak trza:)

Pawimi ściskasz już syna czy już pościskaniu i teraz pifko ??

Patik jestem ,tylko zalatana coś :)

własnie była u nas kumpela z 2m-cznym Adasiem...pospacerowaliśmy ..potem kolacja i pojechali ...się nanosiłam ,nawąchałam i mi lżej :-p

Majqa ,Lenka pogłaskac brzusie ;)

Sempe milusio ,że wleciałas ;)
a co do rozkładu dnia to jeszcze dojdziesz do wprawy a teraz korzystaj z pomocy mamy skoro ją oferuje :tak:

Zuz Inka ,Weroniczka,Joaś ????????????????

buziaki -słodziaki na miły wieczór;))

Do góry