reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej
Pawimi, nie ma to jak młodo dziecko urodzić. Wyglądasz jak z chłopakiem. Ciesz sie z obecnosci syna. Pozdrawiam

I uciekam, cisza w domu czyli Artur już coś broi

Pawimi dziewczyny juz napisały:-) jestes koleżanką swojego syna:-)

najadłam się własnie gumy mamby:-) tam mi się chce słodkiego a Wy mnie tu szczujecie rozmiarem 38!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to pieknie mi cukruja, albo sie ze mnie nabijaja hahaha :-D:-D:-D a to dobre....dziewczyna syna, udalo wam sie mnie porzadnie rozmieszyc az sie oplulam :nerd:

Patik - moj synalek przyleci na swieta do domu, czy go ponownie wysla i co go czeka...hmmm tego nie wiem, szykuje sie wojna z syria i byc moze tam go wysla ale jezeli to dopiero na jesien w przyszlym roku. Mam nadzieje ze do tego czasu cos sie zmieni. Generalnie to mial dosc tego piekla ale miedzy wierszami wspomnial ze fajnie tyle kasy zarabiac bo wiadomo za pobyt w piekle odpowienio pensyjka wieksza i chyba jedynie to jest wlasnie to co tych gowniarzy przyciaga ze sie sami pchaja:baffled:.

a jego laske to w zasadzie moge wam wkleic, bo przeciez nie bedzie wiedziala ze jej zdjecie tu umiescilam...

Ostatnia edycja:
Pawimi, no piękna laseczka ta Twoja "synowa" ;-)
U mnie bez zmian, czyli zasuw coraz większy, dziś mamy 3 zebrania szkolne o tej samej godzinie, nie wiem jak wyrobię na zakrętach...

witam srodowo....31 st na termometrze, samiutki srodek tygodnia czyli aby blizej do weekendu ;-) ale widze ze was konkretnie wywialo, mamus podczytuje ukradkiem, Joas miedzy zebraniami szkolnymi sie relaksuje na bb - WIDZE WAS, WIDZE :-D a tak to cisza jak makiem zasial. A ja dzis jakos humoru nie mam, to chyba reakcja na stres po podrozy. No coz, powrot do rzeczywistosci czasem bywa nieprzyjemny. Juz bym chciala zeby piatek byl bo musze odpoczac po tym wszystkim zarowno fizycznie jak i emcjonalnie. Pozdrawiam i mam nadzieje ze jednak ktos sie jeszcze zjawi tu dzisiaj :sorry:

Ostatnia edycja:
jestem kochane ...od 2 dni chora ..wczoraj juz po 20.00 spałam ..
gardło,zatoki ,głos nosowy -jak chłop ...

dziś w pracy masa klientek a ja ledwo zywa...ale jutro zawiozę dzieci do szkoły i pójdę na pół dnia do łózka..

Pawimi!!!! pisałam już ,że jestem zalogowana na stałe ..
jak wejdziesz na bb o 3 nad ranem to też będzie ,że jestem aktywna a śpię ;-)
a w ogóle to byś się wstydziła !!!!!

mieć takie szczupłe nogi
świetna fota z synem a "synowej" też nic nie brak ..

Joaś u mnie wczoraj było zebranie u Domisia ..Tom poszedł bo ja nie byłam w stanie ...
jutro jest u Zuzy i tez Tom pójdzie...
powodzenia na zakrętach ;)

u mnie zmiana planów---> licze ,że się uda ..
zawieszam działalność pt "robimy dziecko"
bo od ponad 2,5 roku nie wychodzi--> trzeba to przyjąć z godnością ..

teraz zajmę sie załatwianiem spraw aby otworzyć własny salon ;)

poproszę o &&& i życzenie powodzenia bo w Pl to nie takie łatwe:sorry:

buziaki słodziaki dla Was kochane ;***

hej! melduję że już po wizycie rodzinnej:tak: było całkiem miło, pogoda wczoraj dopisała, więc posiedzieliśmy w ogródku, wieczorkiem emek grilla zrobił. Wypróbowałam trzy nowe przepisy - muffinki z brzoskwiniami, szarlotkę z budyniem i czekoladową-jogurtową babkę i jestem zadowolona, bo było pyszne i prawie nic już nie ma... dziewczynki dostały mnóstwo ubranek i prezencików w postaci różnych drobiazgów, więc szczególnie Hania była przeszczęśliwa:-)

pawimi śliczna ta dziewczyna:) mam nadzieję, że Twój syn nie będzie musiał, ani chciał wracać do takiego piekła, choć pieniążki kuszą, to moim zdaniem to nie jest warte takiego ryzyka, przeżyć, rozłąki... eh niech siedzi bezpiecznie w domu...
ale cieplutko u Ciebie, wczoraj też było u nas pięknie, a dzisiaj zimno i leje:((( i już chyba jesień rozgości się na dobre...poprawy samopoczucia!!!
Joaś no ładnie - 3 zebrania w jednym czasie - może jakąś telekonferencję da się zrobić:-D dużo siły życzę przy tych zakrętach;-)

buziaki:))

edit

mama dużo zdrówka!!!! a kysz wszystkie wirusy!!!! moje kciuki masz zapewnione &&&&&& niech Ci się interes kręci należycie i klientek nigdy nie brakuje!!!

Ostatnia edycja:
mamus nogi to ja zawsze mialam, geba sie zestarzala a nogi pozostaly :-D. Trzymam kciuki za ten postanowiony salon i lepiej przyznaj sie ze siedzisz 24/7 na BB a nie krec tu jakims stalym zalogowaniem :-p:rofl2:
Zdrowka zycze bo widze ze jakis deficyt nastapil w tym departamencie.

patik - my to wiemy ze dla kasy nie warto a oni mlodzi to i pod sufitem jeszcze nie do konca poukladane jak powinno byc. No ale coz...zreszta on wykonuje rozkazy, jak go wysla to nie ma odwolania. Mam jednak nadzieje ze przynamniej na razie bedzie sobie siedzial w cieplej Kaliforni. Poki co ciesze sie ze bedzie tu w grudniu i to przez jakies 2-3 tygodnie.

Spijam 3-cia kawe i cos mnie glowa pobolewa.

reklama
Pawimi no dobra :-D siedzę 24/7 :-p
ojjjj masz Ty nogi masz :)

i dzięki :)

Patik dziękuję ...
zaczynam się rozglądać za lokalem ...zobaczymy jakie koszty..patrzę już za sprzętem...kosmetyki wiadomo,że na termin dadzą ...

oby ta choroba mnie puściła bo odbiera radość życia..

Do góry