reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej:)
dzisiaj u nas dzień przylepy - wchodzą na mnie dziewczyny jedna po drugiej albo dwie na raz:tak: jakoś wzmożone pokłady czułości dzisiaj mają:-D a ja czuję się nie najlepiej, jakaś taka słaba, brzuch pobolewa, na nic nie mam ochoty:baffled:

Natkaa fajny przepis:-) ja mam dużo jabłek i coś też muszę wyczarować:tak:
lenka cieszę się że wizyta udana:)))) i super że już serduszko słyszałaś:-):-) ja też mam co 3 tygodnie wizyty i choć wydaje się to długo to ten czas mi tak szybko leci że sama się dziwię :szok:

pozdrawiam wszystkie:-)

reklama
Termin mam tak 26 28 kwietnia, gin dokładnie powie po kolejnych pomiarach bo termin z OM się nie liczy, mam nieregularne cykle,a ze wiem kiedy była owu to sobie sama obliczyłam. Coś dziwnie mnie brzuch pobolewał, miałam wziąć nospę ale przeszło. Mam wiadro gruszek do przerobienia i koszyk śliwek na powidła ale to jutro, dzisiaj coś sił i chęci brak:baffled:

ja tylko bezczelnie bede dzis podczytywac w przerwach miedzy zajeciami, wybaczcie ale dzis zapinam swoja wyprawe na przyslowiowy ostatni guzik. Oprocz pracy i zajec zawodowych musze im ugotowac jakies jedzonko, przyszykowac mezowi co ma na lunche do szkoly pakowac, posegregowac ubrania i rozpisac caly harmonogram. Nie bedzie mnie cale 4 dni a to sporo na faceta z dwojka dzieci i swiezo rozpoczetym sezonem szkolnym ;-)
Jutro wieczorem maz ma spotkanie w szkole. Ciekawa tematyka bo bedzie prezentacja na temat metody montessori w klasach wyzszych podstawowych. Szkoda ze nie moge byc dlatego jego koniecznie wypycham, wszak wlasnie jeden z moich uczniow wlasnie rozpoczal etap "wyzszej podstawowej" czyli przedzial klasowy 4-6 i chociaz duzo sie naczytalam juz wiele lat temu to chcialabym bardziej praktycznie odswiezyc informacje. Mam nadzieje ze maz wyniesie cos z tego zebrania i bedzie w stanie mi przekazac jakies pozyteczne informacje:tak:
Jutro i w pt. sasiadka zawozi ich do szkoly bo m. musi byc wczesniej w pracy ale oczywiscie wieczorem juz musi ich odebrac, nakarmic, wykapac, polozyc spac i przygotowac do szkoly, a na weekend moj maz zorganizowal sobie przyjecie poza domem i wybieraja sie z noclegiem do mojej kolezanki i jej m. Prosze jak sobie szybko poradzil :-D Panowie zapewne beda saczyc whisky a kolezanka bedzie zajmowac sie moimi dziecmi hahahaha Ja wracam w niedziele tuz po polnocy, tzn to juz praktycznie poniedzialek bedzie....Pocieszam sie ze moze moi rozimprezowani panowie nie zapomna odebrac mnie z lotniska :eek:
No nic,moze jeszcze wpadne pozniej...Weroczniczka mowisz ze wybierasz sie ze mna? Wiesz, bylo by mi zapewne sporo razniej. Szczerze to mam taka lekka treme przedwyjazdowa.
Pozdrawiam wszystkie i do uslyszenia po weekendzie.

matko ---dziewczyny---jestem tak zalatana- ze jezeli siedze to znaczy ze jestem w WC na klozecie:-D:-D:-D

pawimi---świetna trasa - az zazdroszcze---uważaj tam tylko na siebie;-)
lenka- jaki dzidzius superaśny ---gratuluję
mamusia-- musialam dlugo rozszyfrowywać coś mi napisala---po polskiemu nie rozumuje:-D
natkaa - witaj
Ty weroniczka też--dawno nie było Ciebie;-)
pozdrawiam
młody mi zaczyna mięcho z zupki na jutro wyjadać---przyniósł se talerz i się ślini:-D

buziaki dla calutkiej reszty ;*

No dawno hana mnie nie było. Ale postaram się wrócić :-)

Wróciłam z tadeczkiem z treningu piłkarskiego i padam na pysio. A jeszcze muszę Stasiowi oprawić zeszyt do religi na jutro.

lenka chętnie przygarnęłabym te gruszki od ciebie. Marzy mi się zrobić na zimę dżem gruszkowo, jabłkowo sliwkowy.

:-) JESTEM :-) :tak:

Wakacje sie skonczyly i czas wrocic do rzeczywistosci :-):confused2:
Dzieci maja dobry podzial godzin bo od poniedzialku do srodu cala trojka na 8.00 i wracaja o 13.00 a w czwartek i piatek Krzys na 12.00 reszta bez zmian, wiec ogolnie ok i duzy luz :rofl2::-D

Staralam sie podczytywac Was regularnie ale z odpisywaniem juz gorzej
Pozdrawiam :-)

pawimi - szerokiej drogi i zazdroszczę trasy
zuz-inka - dobrze, że plan Ci spasował

Moja Iza codziennie zaskajuje mnie jak jest mądra, dojrzała i samodzielna. Ehh mamusia musi odciąć pępowinkę... Ależ jestem z niej dumna :tak:

reklama
witajcie Mamusie

Pawimi - szerokiej drogi!!!!

Byliśmy z Kubusiem na bilansie 3-miesięczniaka, waga 7550g i 64,5cm - jednym słowem Big Boy!!

Do góry