reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie!
Melduje sie, paredni nie zagladalam tutaj wcale.
Martusia od piatku miala mega trudny czas. Kolki powrocily niestety do tego mielismy bardzo intensywna niedziele. Dzis wyglada ze jest troszke lepiej.
Zaraz ide z mala do neurologa, zobaczymy co nam zlecie na ta asymetrie.
Pozdrawiam wszystkie kobietki

reklama
hej babeczki
ja już na wyższych obrotach
mati do przedszko - dzielnie daje rade - bo jeszcze dzieci mało smutny zagubiony ale bez płaczu;-)

wczoraj odebrałam tate ze szpitala -wystraszony- ale daje rade - zawał był jednak rozległy--- orientuje się któraś na CRP (to jest jak OB czyli zapalny wskaznik) ???- WIEM ZE ZAWAL I MOŻE ROSNĄĆ---ALE W DNIU WYPISU MIAŁ 130 - GDZIE NORMA JEST PONIŻEJ 5:sorry2:---ZWRÓCIŁAM TACIE UWAGE - i gadał z lekarzem ale była zdziwiona i widać ze zaniepokojona---kazala sprawdzić w ciągu tygodnia czy maleje...

joasia - a rób się na bostwo---ja wczoraj byłam:-p
mamusia - tego hasła Twojego to znam mocniejszą wersję:-D:-D:-D
bedisku- godzisz się namiętnie widze---super!!!
lenka, majka- nie bojcie sie --więcej wiary -wszystko bedzie dobrze;-)!!

pozdrawiam tymczasem babeczki - lece dzis do ortodonty ;-)

pawimi, wisienka zuzinka azile katrinka liza:-):-) buziaki

pokazuje sie i znikam :sorry:
poki nie pada to trzeba jeszcze korzystac z tych ostatnich dni ,bo od piatku smyki wracaja do szkoly ..co mnie bardzo cieszy :-D
milego dnia :-)

Hej kochane dzięki urokowi smartphona mogę was podglądać. Czekam na panią kierownik i sprawdzam swoje umiejętności. Dziś spotkanie w żłobku. Strasznie się martwię jak to będzie. Buziaki dla wszystkich mam@-}--

Hej kochane dzięki urokowi smartphona mogę was podglądać. Czekam na panią kierownik i sprawdzam swoje umiejętności. Dziś spotkanie w żłobku. Strasznie się martwię jak to będzie. Buziaki dla wszystkich mam@-}--

Wisienka- trzymam kciuki.
Joas jak tam twoja fryzurka?
Majka a jak znosisz początki ciąży , dobrze?
Mama jak tam w pracy?

my po wizycie u neurologa. Pani doktor nic nie widzi:szok:.
Co prawda to Marta cwaniaczka, dała taka piękną popisówkę u doktor.
Wszystko idealnie ,nawet położona na brzuchu głowę wysoko podnosiła i nie łukowała się.
Mamy jeszcze usg głowy zrobić dla świętego spokoju.
Jutro Domis ma do ortopedy bo ma jedna łopatkę odstająca i niższe ramię.

Ogólnie mam maraton po lekarzach i to straszny.
Czeka nas neonatolog, endokrynolog.
Sporo tego.

W domu remont a raczej bałagan.
Czekam na schody i doczekać się nie mogę.
Na jutro stolarz sie zapowiedział.
Oby dotrzymał słowa

Po za tym początek szkoły a ja sie boję.
Czuje ze wszystko mam w rozsypce.
Dzieci nie mają swoich pokoi.
Do tego wyprawki jeszcze nie gotowe.
Marta marudna i tylko cyc ja uspokaja.
Nie mogę ja z nikim zostawić bo butli nie akceptuje, tak jak smoczka.
Uziemiona jestem strasznie:-(.

Pozdrawiam wszystkie:)

azile - widzisz niejedna Ty z wyprawka na ostatnia chwile bo ja wczoraj kupowalam przybory o 10 w nocy a moje smrody pojutrze ida do szkoly, wlasciwie juz jutro musimy wszystko dostarczyc do szkoly. Moj maz az wczoraj spytal od kiedy my te listy z przyborami mamy ze tak w ostatni dzien kupujemy? :szok:

mamus - wyspalam sie, tak, ostatnie dni laby to musze korzystac, zaraz znowu zacznie sie poranne wstawanie i bieg.

wisienka - poprawy zdrowka zycze.

Jesli chodzi o logowanie do forum - to administracja widac pracuje nad czyms nowym bo wczoraj nawet zwyczajne powiadomienia o nowych postach wygladaly ciut inaczej niz zwykle.
a ja powinna w zasadzie pakowac sie do Kaliforni....czego jeszcze nie uczynilam.
No nic, spijam kawke i zamierzam celebrowac ostatni dzien nudzenia sie, jedyna rzecza ktora zamierzam zrobic to upiec kaczke na obiad i to by bylo na tyle :-p

Pozdrawiam i do uslyszonka.

reklama
jestem i ja ..po pracy ..

Azile w pracy oki,klientki dopisują ,atmosfera ok wiec wszystko gra ..
życzę opanowania sytuacji domowej:tak:

Pawimi gra muzyka żeś wyspana :)) miłego nicnierobienia :-D

Wisieńka w pracy mam ostatnio urwanie doopki wiec nie mogłam odebrac ..zadzwonię zaraz :-p

Joaś ahahahahhaaa dobre :)))

Madlen korzystaj ....

Hana a jaką znasz wersyję :-p
a z tatą i Jego wynikiem nie pomogę bo sie nie znam ..trzymam &&& ,żeby spadał wynik bo wyyysoki jest..

Zuz inka do wieczora ;)

Patik????

Majqa ja tez mówię ,że bedzie wszystko si u Ciebie ...i maluszka -sie nie stresuj ;)

Lenka ???

pozdro..

Do góry