reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam....poniedzialek 9 rano, moje dzieciaki jeszcze odsypiaja weekendowe imprezowanie. Wrocilismy wczoraj bardzo pozno w nocy podwoch dniach wloczegi, ja bylam tak skonczona ze nie mialam sil palcem ruszyc. Za duzo jedzenia, alkoholu, do tego strasznie goraco i duszno bylo. Kolejny weekend po ktorym jestem zmeczona jak kon:-D zamiast elegancko wypoczac i zrelaksowac sie to my bawimy sie w balety na ostro.

Dzis i jutro musze skompletowac reszte przyborow dzieciakom do szkoly, dla Vincenta przygotowac materac do spania ,spiwor i komplet ciuchow do przebrania (bo te maluchy to jeszcze maja drzemki po lunchu a do tego czasem sie tak wybrudza ze trzeba ich przebrac w ciagu dnia wiec zapas ubran w szkole musi byc) , w srode luzne spotkanie nauczycialmi i mozna to wszystko zostawic a w czwartek juz lekcje. Nawet nie wiem kiedy to lato zlecialo :eek: dopiero zwozilam ich klamory na zakonczenie roku a tu znowu trzeba od poczatku wszystko pakowac i wywozic do szkoly. Oli bedzie mial nowa nauczycielke bo przeszedl do starszej grupy wiekowej czyli klasa 4-6. Ciekawe jak mu sie bedzie pracowalo z ta pania, ale wiem od rodzicow i starszych dzieci ze kobietka jest niezla , taki prawdziwy nauczyciel montesorianski.

No dobrze, zycze milego tygodnia i pomysle nad jakims sniadaniem bo pewnie juz niedlugo beda sie budzic moi panowie.

reklama
witam się po pracy :)

Patik dzięki ..no mamy co wspominać :))) urlop był udany:))

Majqa dzięki za przepis :)a u dzidzia wszystko si:) tyle ,że wizyta faktycznie daaaleko:sorry:

Pawimi no zleciało lato....szykuj chłopakom co trzeba ..ja już wszystko mam..w piątek tylko książki Zuzi kupię i gra.

Bedii godzicie się powiadasz:cool2:

Lenka,Madlen witajcie i pogłaszczcie brzusie:)

ściskam i idę poleżeć po obiadku:)

robiłaś toxo i masz złe wyniki czy po prostu martwisz się o maleństwo, bo jeśli druga opcja, to spokojnie, będzie dobrze, jak ja wczoraj szalałam, a jak nie będziesz się mogła uspokoić to wybierz się na usg jeśli byś miałą taką możliwośc , na dniach powinno być widać serduszko:-D i uśmiechnij się , jeśli mama zadowolona to dzidziol też;-)

nie robiłam
martwię się trochę o dzidzię czy zdrowe itp.

witajcie

Wpadam podpisać listę i zaraz idę pakować torby. Niby bierzemy lapka ze sobą, ale nie wiem jak będzie z czasem, więc w razie czego - pojawię się za tydzień.
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich mam.

pozdrawia Was Zuz-inka - ma dzis niestety problem z zalogowaniem sie na forum. :tak:

Katrina - milego urlopu.
Moje dzieci wyspaly sie, zjadly solidne sniadanie, poczytaly ksiazke a teraz pojechaly z sasiadka do sklepu. Ja pichce obiad zeby im swiezutki zaserwowac jak tylko wroca. Nudzi im sie bo wszystkie osiedlowe dziciaki rozpoczely juz szkole w ubieglym tygodniu a oni biedni sami sie szwendaja :sorry2:

Witajcie
Zuzinka mnie dziś popchnęła widomością do wejsć na bb. Wieki tu nie byłam i chociaż strasznie tęsknię to niestety praca po 10 godzin, dom, działka nie ida w parze z wolnym czasem.
U nas po staremu. Milusia rośnie i szaleje, Maciek uspokoił się i dorasta stabilnie, Pol jedzie za granice do pracy(kasa) a ja niestety rozchorowałam się powaznie na serce i lecze się u kardiologa. Przyczyna -stres. Ech i jak go z moją praca uniknąć
Pozdrawiam wszystkie

Ufff udalo sie hip hip huraaaaaaaa :-)

Jestem:-) Mala spi, a starsi ogladaja spidermana bo wielcy fani. Pozwolilam ostatni tydzien wakacji niech maja. A ja ide cos zjesc i wracam

Witam przed pracą ..

Wisieńka cześć ...Paweł wyjeżdża!!!!!!! o matko!! musimy sie zdzwonić :sorry2:

Zuz Inka w ndz dużo babek miał problem z logowaniem się na bb ..najważniejsze,że już jesteś ..

Pawimi i co tam dobrego upichciłaś ?? odespałaś szwędającą nockę ??

miłego i słonecznego dnia ;)

reklama
Do góry