reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej

sempe - mały zniesie podróż dobrze; my w zeszłym roku pojechaliśmy nad morze mały miał 2 m-ce a od nas nad morze coś ponad 800 km jest i zniósł świetnie :)

mama - szalejesz ;) aż zazdroszczę mój J. w Wawie od pn-pt i tak jeszcze przez 2 m-ce :(

reklama
sam2071i.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

no! ja po zakupkach i zasiadam bezkarnie z kawusia i dwoma kawalkami ciasta....poezja - to moje ulubione, ze sliweczkami, drozdzowe. Specjalnie wczoraj w Lidlu kupilam. Podziele sie z wami, tylko nie bic sie dziewczeta!

Malzonek niedlugo pewnie prace skonczy i do roboty sie trza brac, kazal mi listwy szlifowac...e! tam, ja poczekam to go namowie na konczenie scian, przeciez tylko raz pomalowane:dry:

mamo a ty przeszczesliwa, moze szybciej pojdzie niz myslalas?

majqa co tak posepnie dzis? Wylaz z dola i pogadaj z nami

witajcie wtorkowo

Dziś pogoda taka SE, miałam z dzieciaczkami iść na spacerek, ale popaduje co chwilę. Zobaczymy, może się zbierzemy i pójdziemy, bo do wieczora cały czas w domu sama z nimi to chyba nie wytrzymam.

Miłego dnia Mamuśki!!!

witam jak mogę?
dziewczynki podczytuje was i podziwiam:)
Jak kochane dajecie sobie rade z dzieciaczkami?
czy macie kogoś do pomocy?

a jak wasi M na temat ilości dzieci,bo mojego ciężko przekonac do trzeciego?

Wpadam sie przywitac!
Oczywiscie nie mam kompletnie na nic czasu. podczytuje was chwilami, ale na odpisanie to juz nie wystarcza.
Wiecserdecznie wam wszystkie przepraszam ze nikomu ni cnie odpisuje.
Pewnie przez dluzszy czas tak bedzie. Kazda wolnachwilemiedzy karmieniami inoszeniem malej wykorzystuje na porzadki i przebywanie ze starszymi dziecmi.
Pozdrawiam was serdecznie i wybaczcie:)

Tusia witaj kochana :))))
mam nadzieję,że M da się przekonac do jeszcze 1nego bejbika;)

AZile wytchnienia życzę ...

Zuzinka jak tam Twoje sprawy-pozałatwiane ?

Patik????????????

Majqa no szaleję :)) i dobrze mi tak:-p

Bedii poczęstuję się ciachem ..ja jeszcze mam sernik z brzoskwiniami to mogę dorzucić na stól :))

mamy już pomalowane 2 ściany i obwódki na oknach ..rozkładają teraz rusztowanie na 3ciej ostatniej ścianie ..pomalują dziś ..a resztę jutro ..
jestem baaardzo zadowolona bo jest dokładnie tak jak myślałam ,że będzie ;)))

lecimy nad jeziorko ..u nas gorąco ale nie parno ..da się żyć..

Mamuś burza i sex :szok: o nie to nie dla mnie. U nas wczoraj była taka burza i tak wiało że dopiero teraz nam prąd włączyli, myślałam że dachy pozrywa. Dobrze że fachowcy się spisują

zajrze o Was póżniej

Lenka ano burza i sex ;))
ale u nas nie wiało ...w Poznaniu tak ...ja 20km dalej i już nie ,ale burza dała czadu...

a fachowcy się spisują bo już prawie kończą :-)

nasza JOAŚ zalatana nas pozdrawia i myśli o nas :))

my wróciliśmy z nad jeziorka :)
były jeszcze 2 sąsiadki z dziećmi więc milusio minął czas :)

hej dziewczyny!
jestem i podczytuję w przelocie, ale dopiero wieczorem mam chwilkę żeby się odezwać;-) powiem Wam, że kolejny spokojny dzień za nami -nawet nie wiecie jak się cieszę - jakoś nerwy odeszły, jest śmiech i tulenie, spokojna rozmowa a nie krzyk - mam nadzieję że to dłuższy stan;-)

mama wczoraj u nas też była burza, ale mój emek daleko daleko:-( może następnym razem wypróbuje Twój patent na odlotowe doznania:-D za to się Hanka przebudziła po północy i woła mnie "mamusiu, boję się, tak grzmoci że mnie obudziło":laugh2: uwielbiam słówka które tworzy:rofl2:
a z ta elewacją to malują tylko, czy kładą tynk kolorowy? dobrze że robotnicy pracują:tak:

Bedismall ciacho wygląda bosko i pewnie tak smakuje:tak: jak je zobaczyłam to też zachciało mi się ciasta ze śliwkami - jutro koniecznie będę piekła - śliwki już mam:happy:
azile dużo sił w godzeniu wszystkich tych obowiązków - buziaki dla dzieciaków:-) niech cieszą się obecnością mamy:-)
sempe fajnie że się jeszcze będziecie odpoczywać nad morzem:tak: dla małego to na pewno będzie super sprawa;-) trzymam kciuki za podróż, ale tak jak dziewczyny piszą będzie dobrze:-) ja z 3 miesięczną Hanulką wybrałam się nad morze - ok. 9 godzin z postojami - jak w zegarku co 3 godziny się budziła na jedzenie i przewiniecie a potem dalej nyny. A na plaży to była aniołem - spokojnie leżała w gondolce na kocyku - zero płaczów, marudzenia - eh rozmarzyłam się :sorry2: może uda nam się w przyszłym roku wyjechać gdzieś nad morze:tak: tak czy siak słońca Wam życzę i dużo odpoczynku!!!
hana dobrze że z tatą lepiej:)

pozdrowienia dla wszystkich:-)

reklama
Witam sie i ja wieczorkiem!
U mnie bloga cisza :rofl2::rolleyes::wink:
Fryzjer odfajkowany obciela mnie super tak jak chcialam, farbke w domu polozylam zeby moje srebrne balejaze ;-) przykryc i jest ok, bede szpanowac a co! Tam wszystkie szwagierki wyfiokowane to i ja musze :-D
Autko jeszcze u mechanika ale na szczescie w tym tygodniu nie mam pilnych wyjazdow.

Azile znam ten stan :tak::blink: o takich gruntownych porzadkach to juz dawno zapomnialam
Tusia witaj. U mnie to maz mnie przekonywal :-D:-D:-D a radzimy sobie jak mozna przeczytac super, choc nie powiem sa chwile zalamki ale krotkie a dziewczyny z watku zawsze podnosza na duchu :-)
Mamo to fajnie ze tak bezproblemowo i szybko panowie prace wykonali ;-)
Sempe my tez z maluszkami zawsze podrozowalismy i moj wniosek jest taki ze latwiej z malym niz ze starszym bo pic bo siku a daleko jeszcze :baffled: Ohhh mnie tez sie morze marzy...moze za rok???
Bedi ale narobilas smaka chyba tez jutro polece po sliwki
Majqa to ty slomiana wdowa???

Pozdrawiam wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
Do góry