reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie wieczornie

Ja też w dzień to tak w przelocie zaglądam, a dopiero wieczorem mam czas na spokojne posiedzenie sobie z lapkiem.
Oczywiście też najpierw obowiązki przez neta - czyli tax, kara męża i takie tam, a dopiero potem przyjemności.

Najważniejsze, że maluchy rosną, póki co jest nieźle. Dobrej nocki i do jutra.

reklama
jestem ..pospałabym jeszcze ,ale musiałam podnieść roletę bo malują wokół okna i wnękę a że sypialnie mamy od wschodu to w życiu w tym słoncu nie zasnę ....i siedzę taka :confused2:

Patki -my mieliśmy białego baranka czyli "tylko" mieli pomalować kolor i obwódki wokół okien i na szczytowej ścianie 3 prostokąty z jednej i drugiej strony ściany tak w połowie wysokości..

Katrina cieszę się ,że u Was dobrze..że sobie radzisz:)

Zuzinka no to git ,że fryzjerro zaliczony:) miłej zabawy na weselichu:))

pozdrawiam wszystkie mamusie ..muszę jechać po zakupy bo nie ma mleka do kawy :eek:

Witam
MOje starsze dziecko obudziło się dzisiaj przed 4 i stwierdziło że jest wyspane:szok: :wściekła/y: no to mamusia też ze snu musiała zrezygnować. Zabieram ich dzisiaj do miasta ,trochę muszę ich okupić przed przedszkolem.

Zuzinka super że fryzurka udana

miłego dzionka

witajcie

Mamusia - i jeszcze jedna dobra wiadomość..... kataru brak ta dam!!!!!! tzn. rano był tylko alergiczny, ale wzięłam tabsy i jest OK.

Właśnie sobie czytam i notuję co zabrać ze sobą na dłuuuugą podróż. Muszę się rozejrzeć za termosem na gorącą wodę, żeby móc małemu w drodze robić mleko, bo ten co mamy, to juz taki w środku nie za bardzo dla maluszka.

Miłego dnia i do później.

Hej :)
Jestem po wizycie. Ciąża jest i jest w macicy. Brak póki co zarodka i bicia serduszka. Kolejne usg ok. 20.09.

zuz-inka - tak ze mnie słomiana wdowa

Majka gratulacje udanej wizyty:)
katrina sliczne dzieciaki!!

ja wpadam. Popijam cherbatke i zajadam ciasto:). Martusia spi starsza siedzi na kompie i gra. Wlasnie deszcz u nas zawital. probuje znowu kolejny raz przekonac martusie do smoczka. marny efekt, zakonczony totalna histeria. Ale przynajmniej padla i spi:)

Majqa też już bym chciała być po ale nadal wytrwale czekam:sorry:

Okupiłam dzieci, kasy tyle straciłam:szok::no: ale mam też 10 kg pomidorków za 1.50 i naprawdę ładne i będę robić przecier, ale chyba nie dziś:eek:

reklama
Katrina brawo !!! katar won;))
a dzieci słodziaki :)))

Majqa &&&& za kolejną wizytę :)

Azile fajnie,że masz chwilę dla siebie ..

Lenka-ja też mam Zuzę obkupioną do szkoły ..tylko książki jeszcze trza kupić ..

wieczorkiem wstawie fotki elewacji:-p

Do góry