reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bedii odpoczywaj jak Cię robota nie goni..ja już mam wsio zrobione co zrobic miałam ..ide na ogród pomoczyć nogi w basenie..Zuzka się chlapie..

Madlen własnie rozmawiałam z WISIEŃKĄ ..
ma arytmię ..wiec lekko nie jest ..teraz czeka 3 dni na wyniki tych badań co teraz robiła..

Lenka,Majqa &&& za Wasze wizyty..

Majqa :wściekła/y: nie!! jeszcze ich nie ma-wrrrrrrrrr...

reklama
u nas też angielska pogoda----:eek: --nie wiem nawet czy w angli taką macie-----leje- burza- tempka spadła do 19:baffled:
chcialam jechac do taty ale zawróciłam bo masakra na drogach

witam zzzzzzzz bólem głowy:no::-(

juz nie licze ile dni mnie boli głowa.... jakis tydzien non stop czy jak..

Bedi ja Ci się sniłam?? no swietnie i ja dzieci kwiaty hihihi no czasami mam ochote zamienic się w hipisa i miec wszystko w dupie hihihi:-)
Mama ja tez miałam arytmie.. 8lat temu przez nerwy miałam ale po pół roku leczenia wszystko wróciła do normy

oo co ja widze nowe zafasolkowane mumuski:-)

Lenka i Maqja wszystkiego dobrego na te 8miesiecy!

Hana błagam Cię nie pisz mi o burzy bo u nas jeszcze z elewacją nie zaczęte...
Tom do nich dzwonił i niby mają do 15.00 dojechać wrrrrr..

Sempe mega współczuję bólu głowy...to cholerne ciśnienie swoje robi....
i mam nadzieję ,że u Wisieńki będzie jek u Ciebie bo Oni mają sie jeszcze starać o dzidzię....

Jestem i ja!
Cisza i spokoj...na szczescie dzis szybko poszlo, pewno zmeczeni upalem
Mezowi przedluzyli umowe do konca 2014...ale z tygodniowym wypowiedzeniem. Nic dobre i to :-)

Pozdrawiam

Lista obecnosci ;-) :ninja2:

no to coz....podpisuje poniedzialkowa liste jak przystalo na czlonkinie watku :tak: Oj szalony byl ten weekend i przede wszystkim koszmarnie zajety ale przyjemny. Fotencje na fejsie jak zwykle wiec bywalczynie zapraszam do wgladu. Moze cos wkleje i tu na sekretny dla tych ktore sie upieraja dzialac przeciwko fejsbukowi;-).Oczywiscie gratuluje goraco Majce - to niesamowita informacja :-) Bedzie dobrze, glowka do gory, wiem - tak sobie mozemy gadac ale jak to hana napisala - rodzi sie nowe zycie wiec nalezy sie cieszyc.
Ciocia jeszcze gosci u nas tydzien. W planach kolejna imprezka - w piatek tym razem u moich znajomych. Cos czuje ze tez bedzie mocno uroczyscie :nerd:.
Trzymam kciuki za zdrowko Wisienki - mam nadzieje ze to nic powaznego co mogloby pokrzyzowac ich plany na kolejnego potomka.
Sempe - mi lepetyne wczoraj rozwalalo ale to po ilosci % ktore w siebie wlalam w sobote.Na szczescie dosc szybko przeszlo i po poludniu wrocilam do formy.
A teraz spadam na nalesnika bo cioteczka wlasnie upichcila. Pozdrawiam.

dobry wieczór:-) no i dopiero teraz mam troche czasu dla siebie

emka wyprawiłam:-( przyjedzie w czwartek popołudniu, powiedział że będzie grzeczny;-)
za to do mnie przyjechała młodsza siostra z chłopakiem więc jest mi raźniej i zarazem lżej:happy2:
upał doskwiera, że za dnia zdołałam tylko pranie rozwiesić na tym skwarze, potem wyszłyśmy dopiero ok. 17.00 na basenik, a potem na plac zabaw. A tak chodziłam za dnia i sprzątałam:sorry2: a moje niunie zupełnie nie wczuły się w moją rolą i rozwalały co się da:baffled:

Hanka od dwóch dni w miarę grzeczna, jeszcze wczoraj zrobiła mi cyrk na placu zabaw, ale dzisiaj to już była prawie aniołkiem hehe emek stwierdził że to dlatego bo ściągnął z kuchni tabliczkę z napisem "Hania rządzi" wisiała tam od półtora tygodnia i chyba złe fluidy wpływały na naszą Hanulkę :-D

mama no i jak tam ekipa? dotarli w końcu?
hana zdrówka dla taty - dzięki Bogu byłaś blisko...a o tym przeleżeniu niedzieli też u mnie w rodzinie funkcjonuje - ja tam do przesądnych nie należę, ale wiem że starsze pokolenie zwraca na to uwagę.
a mój brzuszek już widać:tak: dzisiaj znajoma sama nawet mi powiedziała że już poznać choć staram się ubierać tak, żeby nie uwydatniać okrągłości, na szczęście na wadze mniej o 2 kilo niż jak zobaczyłam 2 kreseczki więc się cieszę, bo do szczupłych nie należę a z każdym dodatkowym kilo będzie trudniej

bedismall na szczęście takie nocne jedzenie to wyjątki hehe bo bym się szybko zaczęła kulać:-D jak usnęłam z dziewczynkami bez kolacji to potem bym z pustym brzuchem ponownie nie zasnęła:no: &&& za ponowne zmotywowanie emka do malowania;-) a bilety do pl zamówiłaś?
madlen
jak samopoczucie?
lenka Ty to pracuś jesteś że ho ho:tak: jak się czujesz? ja wybrałam się pierwszy raz do ginka w 8 tyg, chciałam mieć pewność że jak przyjdę to lekarz nie tylko potwierdzi ciążę ale i zobaczę bijące serduszko i będę wiedzieć że wszystko w porządku;-) tylko nie przegap 10 tyg. z wizytą - bo to teraz wymóg przy otrzymaniu becikowego:tak:
majqa Ty też nie próżnujesz;-) wszystko poprasowane? poczekaj jeszcze chwilę i objawy się pojawią:tak:
sempe eh ten ból głowy:((( współczuję:(( i życzę lepszego samopoczucia:-)
pawimi z tego co czytam to żyjesz wciąż na wysokich obrotach:-D smacznych naleśników:happy:
Zuz-Inka Gratki dla męża:-) najważniejsze że chcą nadal współpracować;-)

dobrej nocy Babeczki:-)

U nas 23.15 - czyli jeszcze poniedziałek - zatem podpisuje poniedziałkową listę.

Dziewczynki ja też nie mam czasu na tyłku usiąść. Najpierw zakupy, żeby obiad ugotować - tak z godzinkę mi ten spacerek zajmuje. potem 2 pranka - w tym jedno to rzeczy mundurkowe Alinki do szkoły.
Potem prasowanko - ciuszki Kubusia, potem trochę na podwórku, żeby mała pobawiła się z dziećmi.
I zapadła decyzja, że w przyszłym tygodniu pojedziemy na kilka dni do mojego brata (ok. 500km). Skoro i tak musimy zrobić sobie wycieczkę do Dublina, to możemy i dalej (szkoda, że to w innym kierunku).Ostatnio widzieliśmy sie rok temu, to już czas. Oddamy im ciuszki juz za małe na Kubusia, a weźmiemy większe.

Mama - no ja "uwielbiam" takich słownych fachowców... pozdrów Wisieńkę i życz jej od nas dużo zdrówka i mniej stresów!!!

Hana - tato miał bardzo dużo szczęścia, Jemu również dużo zdrówka.

Pozdrowiona i buziaki dla wszystkich!!

reklama
jestem bladym świtem

Patik,Majqa- tak dojechali wczoraj przed 16.00 rozstawili rusztowanie na 2 ścianach domu ...

Majqa dobrze,że już jesteś nastawiona pozytywnie do nowe sytuacji..

Pawimi-imprezowa babko :)) witaj :)
u mnie wczoraj tez były naleśniczki :)

Katrina przekażę Wisieńce...

Madlen ????

Zuzinka zaraz idę podpisać listę :)
cudnie z męża pracą !!!
gratki:))

Fasolka jak u Ciebie ???

Sempe kochana jak dzis samopoczucie ????

Liza nadal &&&&&&&& za Ciebie..

Hana kochana moja jakie plany na dzis dzień?? jakieś wieści od taty??

a ja wczoraj jakie miałam doznaniaaaaa....
poszłam pod prysznic ...burza daje czadu..błyski ..grzmoty...
a w tym czasie mąż otworzył szeroko okno w sypialni....
i działalismy sobie przy tej burzy ,przy otwartym oknie..powiew świeżego powietrza bezcenny:-D
a grzmoty tłumiły moje odgłosy hahahahaaaaa

normalnie szał-polecam sex w burzy :))))
zupełnie inne doznania -było cuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddoooownieee:))

potem mały drinasek i błogo zasnęłam ;)))

a dziś o 7.00??????????
przyjechali panowie od elewacji...i juz działają :):):)))
słonko świeci jest oki .

miłego babeczki :)

Do góry