reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam srodowo ;-)wszystkie zabiegane goraco pozdrawiam. :-D U mnie tez w biegu, niby mam wolne ale caly czas sie cos dzieje. Wlasnie za jakas godzinke wybieramy sie z ciocia na zakupy do miejscowosci oddalonej ok 25 km. a pozniej nad wode bo juz niestety ostatnie pomruki lata to trzeba korzystac z upalow, w przyszlym tygodniu zaczyna sie szkola, niektore dzieci juz zreszta rozpoczely swoje szkoly tylko moje jakos tak pozniej zaczynaja w tym roku w zwiazku z czym stercza mi zmarudzone nad glowa:-p. Ja was podczytuje ale juz czasu na odpisywanie zabraklo. Przed chwila skonczylam z kolezanka ustalanie piatkowej imprezy u niej w domku, musze jeszcze swoja wprawe na zachodnie wybrzeze dopiac na ostatni guzik a niestety nie moge bo kilka waznych szczegolow jest mi nadal nieznanych.

Katrina - gratuluje wygonienia upierdliwego kataru
Mamusiu - czekamy na fotki Twojego baranka usmarowanego na kawe z mlekiem :rofl2::rofl2::-D

Joas - jak tam projekt pt. komoda?

Usciski dla wszystkich i do uslyszenia.

reklama
mamus slicznie,az ci zazdroszcze tego domku :zawstydzona/y:
u mnie troche wena wraca,w pon nawet ogarnelam szafy ,wczoraj troche poza domem bylismy..od razu samopoczucie lepsze ;-),a dzisiaj caly dzien w domciu troche sie krece po mieszkanku,a to w cos zagramy ze smykami..i tak jakos dzionek zlecial :-)
jutro wybieram sie do znajomej,ale czekam jeszcze na potwierdzenie,o ktorej jej pasuje ;-)
ide was poczytac :tak:

hej hej
mama zdążyłam zajrzeć póki są fotki hehe fajny macie domek:tak: kolorek to najlepiej widać na tym ostatnim zdjęciu bo jest porównanie z drugą częścią bliźniaka:-) ale tak sobie pomyślałam patrząc na te zdjęcia o tej Twojej ekscytującej nocy z burzą, tych odgłosach i otwartym oknie i o tym że za ścianą masz sąsiadów:-D szalona kobieto:-D:-D :-D
katrinaśliczne masz dzieciaczki :-) synuś jaki duży:tak: a córeczka jakie oczęta ma duże i niebieskie:-) super że katar poszedł precz;-)
majqa gratki :-) teraz czekamy na kolejne dobre wieści:-):-)
azile eh te uparciuszki nasze, moja Zośka tez pluła smokiem - taki typ nic nie poradzisz:no:
pawimi korzystajcie ile mozecie z ostatnim dni wakacji:tak:

lecę kąpać dziewczynki i szykować jedzenie, jakoś zmęczona jestem, ciągle w ruchu, ciągle coś do robienia, a ja mam ochotę leżeć:-D

upiekłam dzisiaj ciacho z nowego przepisu, polecam nową odmianę ciasta ze śliwkami - wyszło super, przepis z tego bloga Smaczny kąsek: Ciasta

mój emek jutro wraca - nie mogę się doczekać, zaledwie dwa dni się nie widzimy, a mi tak tęskno:-(
miłego wieczorku babeczki:-)

Patik a dziękuję :))
mój mąż poleciał na siatkówkę ,ale,ale...najpierw żonka i sypialnia :cool2::-D

Patik nasza sypialnia jest od strony wejścia do domu ,ale w burzy to raczej nikt nie przechodził więc nie słyszał:-pa grzmoty tak waliły ,że na pewno sąsiedzi nie słyszeli:cool2:mam nadzieję :sorry: dziś już byłam cicho:rofl2:

moje bąki już śpią ..życzę i Tobie spokojnego wieczorku:)

Dzień dobry!

Druga, ale nie mam na nic czasu.
Azile - dzięki.
Uciekam. Idę z dzieciakami - starszą trójką - do kina na Meride :-) Już na 10!!!!

reklama
Dzień dobry babeczki!

jeszcze kilka godzin i koniec rozłąki:-):-):-)

Zośka znowu mi spać w nocy nie dała, najpierw cyrki przy zasypianiu, jak już zasnęła to po godzinie pobudka, znowu ją ululałam, po północy znowu ryk:-( szalała do 3 aż w końcu się rzuciła na mnie i krzyczy "mniam mniam" i wystawia język:-p więc idziemy na dół zrobić mleko. Jak wypiła to w końcu zasnęła...

Joaś dobrej zabawy w kinie:tak:
mama
ten Twój mąż o Ciebie tak dba, szkoda ze urlop nie trwa wiecznie;-)

miłego i słonecznego dzionka:-) buziaki

Do góry