reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem Dziewczynki:-)

Zu-inka wypadki się zdarzają nie martw się! ale ze tak Mała w wieku 3,5miesiąca się kula????
Joaś swietnie ze masz czas na wyjscie:-) udanego wyjscia:-)
Mama szalejesz z porządkami, tez mi się marzy porządek w domu...

Bruno ma trądzik niemowlęcy wygląda okropnie.. dziewczynki tez miały... trudno trzeba czekac jak to cholerswto zejdzie..!

byłam dzis u fryzjera, podciełam i scieniowałam włosy a wczoraj sama sobie pofarbowałam włosy od razu człowiek lepiej wygląda! ale lepiej się nie czuje.. coś mnie dół złapał myśle ze przez to ze 2nocki pod rząd spałam może po 1,5h
unhappy.gif
w dzień Brunek śpi ładnie po 2-3h a w nocy porażka... je ładnie ale odłożyć się go nie da!!! własnie pije 2 kawe i zjadłam całe opakowanie sasanek z lidla....i 2 kawałki jabłecznika

głowa mnie boli...
PS zostawiłam Wam fotki na
:ninja2:

reklama
noooo..okna umyte,domek ogarniety ,zakupy zrobione i moje ciasto już w piekarniku:))

Sempe i tak świetnie sobie radzisz kochana !!jesteś mamą na medal ...zmęczoną ,ale świetną mamą ;))
super,że udało się wyskoczyć do fryzjera ;)
lecę pooglądać :)

Fryzjer potrafi zdziałać cuda , popieram a ten trądzik szybko zejdzie , trzymam kciuki.

Sernik piekłam tydzień temu z podobnego przepisu ana jutro będzie chyba kruszaniec.
Mamuś dzięki, czuję sie dobrze, czasami podbrzusze trochę ciągnie, czasami trochę na @ ale ogólnie dobrze, tylko czasami pojawia się TEN strach, rozumiesz o co mi chodzi, więc z nim walczę.

Trochę dzisiaj dom ogarnęłam, jeszcze podłogi muszę dokończyć i będzie wsio.

Hanaaaaaaa no witaj kochana ..opowiadaj jak tam urlop :))))

Lenka wiem ,wiem o jakim strachu mówisz ....
dbaj o siebie jak możesz...na resztę nie masz wpływu..

Joaś bardzo proszę ..mój już w lodówce ..jutro bedziemy jeść :)

byliśmy dzis w kilku centrach ogrodniczych i w końcu MAM!!!!
mam żółtego perukowca :))))))
i cebulki lilii
i tulipany ...
i 4 krzaki borówek ;))))

no po prostu radość nieziemska ;))

teraz dzieci już śpią a ja zaraz z piwem na ogród i będę patrzeć gdzie to jutro wkopać :))

a wieczorem sexy urlopowe ;))))

witajcie
jakoś ciężki miałam dzień, senna, wyssana z sił, w kiepskim humorze nie wiadomo z jakiego powodu:baffled: przed chwilą wróciłam z dziewczynkami z placu zabaw - szalały ponad dwie godziny a brudne są że szok:szok: woda do kąpieli nalana i idę je szorować. Liczę tylko że szybko padną i do rana:sorry:

mama czuję klimat urlopowy czytając Twoje posty;-) korzystaj ile możesz:-) wątpię czy coś Ci tego sernika zostanie, ale gdyby co to ja chętna na malutki kawałeczek:-D
sempe fryzjer fajna sprawa:rofl2::happy: oby takich przyjemności jak najwięcej:) ja mam już takie odrosty i jakoś ciągle czasu brak:baffled:

miłego wieczorku dla wszystkich!

Patki kochana ..mówisz masz-serniczek dla Ciebie ;)))) i Twojego bąbelka w brzusiu:)
&&&& za przespaną nockę :))

my po sexach...potem mężulo przyniósł do łóżka piffko ...pogadalismy jak by to było ...ehhh milusio..teraz poszedł na dół a ja z Wami w sypialni;)

Patik te kwiaty to takie ..

lilie:

lilia-vivaldi-1.jpg

perukowiec żółty:

perukowiec_zolty.jpg

sama powiedz-czyż nie cuda;))))))))))

och dzięki mama :-) moje ślinianki pracują na wysokich obrotach :-D kwiaty przepiękne, jak już będą rosły w Twoim ogrodzie to koniecznie musisz się pochwalić:tak: cudna wiosna się szykuje:tak:

reklama
Do góry