reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

SEMPE- hejka a moze jakies witaminy na wzmocnienie...na pewno nie zaszkodza a poczujesz sie troszke lpiej no i zycze zebys miala szanse odpoczac:tak:sciskam!!!

a co bierzesz na spadanie kg?????????chyba ze intensywnie cwiczysz:sorry2:to gorzej dla mnie....:-D
a ja tez w poniedzialek bylam z Zuza u kosmetyczki i tez ma piekne koczyki gwiazdki,polecialy Jej lezki przy drugim kolczyku,ale jak pani pokazala lusterko i dala lizaka to Zuza stwierdzila,ze jest kobieta i juz sie smiala-chodzila za nami pol roku chyba no i w koncu mąż sie zgodzil:tak:zdrowka dla męża:tak:
ZUZKUS- jak tak slonko u Ciebie-odpoczynek byl...?jak dzieci?? doczytalam-ciesze sie ze ogolnie poszlo si i tak jak piszesz czaem lepiej przyjsc na gotowe,najwazniejsze,ze juz po i wszyscy żyją:)))))))))))
i wracaj do nas!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzien minął, jestem padnieta tyle dzieci w domu!! mąz z delegacji juz jest więc idę na jakies winko.

Dobranoc:-)

WITAM sie z rana:tak:wyspana,choc pogodau nas do bani i od rana boli mnie glowa-cisnienie:sorry:
SEMPE- czyli zyjesz po spotkaniu??:tak:dobrze ze mąż juz dojechal i rodzinka w komplecie
JOAS- zycze Ci zeby wasze problemy szybko sie skonczyly,zebyscie znalezli rozwiazanie sytuscji...wracaj do nas z dobrymi wieściami:tak:

mama05 przezyłam ten najazd dzieci:-)

jestem trochę robita, bylismy dzis odwiedzić naszego kolege z podstawówki, który 5 lat temu doznał powaznego wypadku, lekarze nie dawali mu szans na przezycie, dzis jest sparalizowany ale sam chodzi troszke mówi, sam się załatwia, zartuje, zona go zostawiła i jest u rodziców... zycie zmarnowane a taki był z niego przystojny i swietny facet!!
a ten wypadek to dwoje 18latków skopało go, ukradli mu portfel i chcieli piny do kart wiec włozyli mu głowę miedzy drzwi i tak trzaskali az mysleli ze umarł:no: przeszedł 2 trepanacje czaszki stracił oko..... stracił szanse na godne zycie...oni dostali 25lat i 15lat więzienia...

to tyle muszę ochłonąć

okropność.. ja mam kolegę z podstawówki, który miał wypadek samochodowy i miał uraz głowy.fizycznie jest ok, ale mentalnie jest na poziomie czterolatka :-( nie rozumie, że jest dorosłym facetem :-(
a dla zwyrodnialców jestem za karą śmierci. Howk.

mama - widzę, że suwaczek u Ciebie dobiega do celu :-)

a Gaja okazała się amerykańską demokratką i jako jedno z trzech pierwszych słów postanowiła powiedzieć Obama. Teraz ćwiczymy Barrack
[video=youtube;afvG5QSZx4c]http://www.youtube.com/watch?v=afvG5QSZx4c[/video]

IZA- dobra ta Wasza GAJA:-D:-D:-D:-Dsama slodycz:tak:
i masz racje-jeden suwaczek zaraz kończy swój żywot;-):-)
jak dostane @ to wstawie kiedy testuje:cool2:no...................to juz nie przelewki-zaraz zaczynamy:tak:

reklama
spokojnej nocki!! :))
nie takiej spokojnej tylko zacznijcie juz powaznie praktykowac!!!:rofl2:

Iza - po prostu umarlam po tym filmiku ;-) Gaja jest zabojcza i przekaz jej ze forumowa ciotka tez ma poglady demokratyczne:happy2:

sempe - brak mi slow odnosnie twojego znajomego, zgadzam sie z postem Izy - zwyrodnialcy powinni odejsc z tego swiata.....

Do góry