reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

SEMPE- hejka a moze jakies witaminy na wzmocnienie...na pewno nie zaszkodza a poczujesz sie troszke lpiej no i zycze zebys miala szanse odpoczac:tak:sciskam!!!

a co bierzesz na spadanie kg?????????chyba ze intensywnie cwiczysz:sorry2:to gorzej dla mnie....:-D
a ja tez w poniedzialek bylam z Zuza u kosmetyczki i tez ma piekne koczyki gwiazdki,polecialy Jej lezki przy drugim kolczyku,ale jak pani pokazala lusterko i dala lizaka to Zuza stwierdzila,ze jest kobieta i juz sie smiala-chodzila za nami pol roku chyba no i w koncu mąż sie zgodzil:tak:zdrowka dla męża:tak:
ZUZKUS- jak tak slonko u Ciebie-odpoczynek byl...?jak dzieci?? doczytalam-ciesze sie ze ogolnie poszlo si i tak jak piszesz czaem lepiej przyjsc na gotowe,najwazniejsze,ze juz po i wszyscy żyją:)))))))))))
i wracaj do nas!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzien minął, jestem padnieta tyle dzieci w domu!! mąz z delegacji juz jest więc idę na jakies winko.

Dobranoc:-)

WITAM sie z rana:tak:wyspana,choc pogodau nas do bani i od rana boli mnie glowa-cisnienie:sorry:
SEMPE- czyli zyjesz po spotkaniu??:tak:dobrze ze mąż juz dojechal i rodzinka w komplecie
JOAS- zycze Ci zeby wasze problemy szybko sie skonczyly,zebyscie znalezli rozwiazanie sytuscji...wracaj do nas z dobrymi wieściami:tak:

mama05 przezyłam ten najazd dzieci:-)

jestem trochę robita, bylismy dzis odwiedzić naszego kolege z podstawówki, który 5 lat temu doznał powaznego wypadku, lekarze nie dawali mu szans na przezycie, dzis jest sparalizowany ale sam chodzi troszke mówi, sam się załatwia, zartuje, zona go zostawiła i jest u rodziców... zycie zmarnowane a taki był z niego przystojny i swietny facet!!
a ten wypadek to dwoje 18latków skopało go, ukradli mu portfel i chcieli piny do kart wiec włozyli mu głowę miedzy drzwi i tak trzaskali az mysleli ze umarł:no: przeszedł 2 trepanacje czaszki stracił oko..... stracił szanse na godne zycie...oni dostali 25lat i 15lat więzienia...

to tyle muszę ochłonąć

okropność.. ja mam kolegę z podstawówki, który miał wypadek samochodowy i miał uraz głowy.fizycznie jest ok, ale mentalnie jest na poziomie czterolatka :-( nie rozumie, że jest dorosłym facetem :-(
a dla zwyrodnialców jestem za karą śmierci. Howk.

mama - widzę, że suwaczek u Ciebie dobiega do celu :-)

a Gaja okazała się amerykańską demokratką i jako jedno z trzech pierwszych słów postanowiła powiedzieć Obama. Teraz ćwiczymy Barrack
[video=youtube;afvG5QSZx4c]http://www.youtube.com/watch?v=afvG5QSZx4c[/video]

IZA- dobra ta Wasza GAJA:-D:-D:-D:-Dsama slodycz:tak:
i masz racje-jeden suwaczek zaraz kończy swój żywot;-):-)
jak dostane @ to wstawie kiedy testuje:cool2:no...................to juz nie przelewki-zaraz zaczynamy:tak:

reklama
spokojnej nocki!! :))
nie takiej spokojnej tylko zacznijcie juz powaznie praktykowac!!!:rofl2:

Iza - po prostu umarlam po tym filmiku ;-) Gaja jest zabojcza i przekaz jej ze forumowa ciotka tez ma poglady demokratyczne:happy2:

sempe - brak mi slow odnosnie twojego znajomego, zgadzam sie z postem Izy - zwyrodnialcy powinni odejsc z tego swiata.....

Do góry